• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sorum olacak...

depresyonnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
562
1
96
38
Diğer
Ben bisiklete bindim ve fena çarptım canım çok acıdı.
Eve geldim (yaptığım bir hataydı kabul ediyorum) vajinama parmağımı soktum, baya bi ileri gitti yani neredeyse paş parmağımın ortasını geçti, herhangi bir zarla karşılaşmadım. Şimdi ise çok korkuyorum bozulmuşmudur çünkü bazılarında bozulunca bile kanama olmadığını öğrendim.Nişanlımda 1-2 kere çamaşır üzerinden dokundu acıdı diye hemen çektim elini, bozulmamıştır dimi :((

Canım korkunu anlayabiliyorum.Bende böyle bir aptallık yaptım.Küçükken temizlemek amacıyla banyoda biraz bastırmışım sanırım.Bir iki damla kan gelmişti.Daha sonra parmağımı sokarak kontrol etmeye çalışınca(Tabi daha bu konuda bir bilgim olmadığı için.) zarın olmadığını farkettim.
Bu düşünce ile nişanlımla birlikte oldum ve bu olayı ona anlattım.Birlikte olduğumda kan geldi çok şaşırdım çokta pişman oldum...

Canım korkunu anlayabiliyorum.Bende böyle bir aptallık yaptım.Küçükken temizlemek amacıyla banyoda biraz bastırmışım sanırım.Bir iki damla kan gelmişti.Daha sonra parmağımı sokarak kontrol etmeye çalışınca(Tabi daha bu konuda bir bilgim olmadığı için.) zarın olmadığını farkettim.
Bu düşünce ile nişanlımla birlikte oldum ve bu olayı ona anlattım.Birlikte olduğumda kan geldi çok şaşırdım çokta pişman oldum...

Ayrıca benimde Aytun Hanım'a buradan bir sorum olacak.
Hangisi bekaret kanıydı? :/

ınşallah bir sorun yoktur canım bişey daha sorayım, elini soktuğunda acı hissettinmi.
Peki nişanlınla birlikte olduğunda acı hissettinmi?
Nişanlım dokunsa bile ben hemen çekiyorum elini, dün ona anlattım konuyu ama çok tedirginim.

İnşallah bir sorun yoktur canım bişey daha sorayım, elini soktuğunda acı hissettinmi.
Peki nişanlınla birlikte olduğunda acı hissettinmi?
Nişanlım dokunsa bile ben hemen çekiyorum elini, dün ona anlattım konuyu ama çok tedirginim.

Hayır elimle dokunduğumda acı hissetmedim hatta kan gelince pembemsi bi iki damla şok olmuştum.
Nişanlımla birlikte olduğumda biraz acı hissettim kendimi kastığım için sanırım.
Bi çok denememiz başarısız oldu zaten canım acıdığı için.
Dediğim gibi tam bi aptallıktı :)

Back