• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir soru var aklıma takılan...

Tüp bebek tedavisi görüyorum. Doktorumun ilgisiz ve kasıntı birisi olduğunu bile bile alanında uzman diye sürekli ona gittik. Tedavi üstüne tedavi. Sonunda transfer günüm belli oldu ve o gün hastaneye gittiğimde 2 saat bekletildim. Doktorun operasyonda olduğunu onu beklediklerini söylediler. İdrara sıkışık bir şekilde 2 saat daha bekledim. Hemşireler beni bir odaya alıp doktorumun bugün bu işlemi yapamayacağını eğer istersem müsait olan başka bir doktorun işlemi gerçekleştirebileceğini söylediler. Biz de çok beklediğimiz için transferin başka bir doktor tarafından yapılmasını kabul ettik. İşlem tamamlandı şuan bekleme sürecindeyiz sonuç için ama doktorum hiç iletişime geçmedi. Özel hastane olduğu için bize biraz garip geldi. En azından ertesi günü durumla ilgili bir mesaj atabilirdi diye düşündük. Bunca zaman bu doktorla yol aldık son anda başkası işlemi yaptı. Acaba doktor değiştirmeli miyiz? Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.
Kesinlikle değiştir. Seni strese sokmuş fazlasıyla

Cok merak ettim hangi doktor bu ? Motivasyon önemli o anlarda umarım pozitif sonucunuzu alirsinizda bir daha o anlari hatirlamassiniz.
Yaa şu bekleme süreci bir geçsin o zaman gidip şikayet edicem ama çok bir işe yarayacağını da sanmıyorum.

Anlayışsız insanlar değiliz. İnsanlık hali tabiki acil ameliyat çıkabilir ama sonrasında hala iletişime geçmemiş olması mesele. Kasap koyun ilişkisi bile bundan daha samimi olabilir😑

Umarım dediğiniz gibi olur da güzel hatırlarım transferimi🤗

Yaa şu bekleme süreci bir geçsin o zaman gidip şikayet edicem ama çok bir işe yarayacağını da sanmıyorum.

Anlayışsız insanlar değiliz. İnsanlık hali tabiki acil ameliyat çıkabilir ama sonrasında hala iletişime geçmemiş olması mesele. Kasap koyun ilişkisi bile bundan daha samimi olabilir😑

Umarım dediğiniz gibi olur da güzel hatırlarım transferimi🤗
Kesinlikle cok haklısın bir arayabilirdi doktorun ama simdi guzel enerjinle sar bebişini 🥰🥰🥰Bekleme sureci sıkıcı ama umarim aile geniştir guzel gecer bu gunlerin. Kac gun kaldi sonuca 😊

Back