- 13 Ağustos 2022
- 662
- 761
- 18
- 37
Tüp bebek tedavisi görüyorum. Doktorumun ilgisiz ve kasıntı birisi olduğunu bile bile alanında uzman diye sürekli ona gittik. Tedavi üstüne tedavi. Sonunda transfer günüm belli oldu ve o gün hastaneye gittiğimde 2 saat bekletildim. Doktorun operasyonda olduğunu onu beklediklerini söylediler. İdrara sıkışık bir şekilde 2 saat daha bekledim. Hemşireler beni bir odaya alıp doktorumun bugün bu işlemi yapamayacağını eğer istersem müsait olan başka bir doktorun işlemi gerçekleştirebileceğini söylediler. Biz de çok beklediğimiz için transferin başka bir doktor tarafından yapılmasını kabul ettik. İşlem tamamlandı şuan bekleme sürecindeyiz sonuç için ama doktorum hiç iletişime geçmedi. Özel hastane olduğu için bize biraz garip geldi. En azından ertesi günü durumla ilgili bir mesaj atabilirdi diye düşündük. Bunca zaman bu doktorla yol aldık son anda başkası işlemi yaptı. Acaba doktor değiştirmeli miyiz? Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.
Güncelleme: Olayda bahsi geçen doktor acil ameliyat olmuş ve hastanenin bize bilgi verdiğini sanıyormuş. Yoksa ben hasta mı yalnız bırakır mıyım dedi. Ne bilimmm, doktorlarda kendi sağlıkları söz konusu olduğunda hastalarını unutuyorlar galiba. Yine empati kraliçesi ben yorumaa açık...
Güncelleme: Olayda bahsi geçen doktor acil ameliyat olmuş ve hastanenin bize bilgi verdiğini sanıyormuş. Yoksa ben hasta mı yalnız bırakır mıyım dedi. Ne bilimmm, doktorlarda kendi sağlıkları söz konusu olduğunda hastalarını unutuyorlar galiba. Yine empati kraliçesi ben yorumaa açık...
Son düzenleme: