Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Örgü Bir soru sormak istiyorum
- Konu Sahibi Huzursaz
- Başlangıç Tarihi
Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benimle de aynı şekilde konuşuyor eskisi gibi onda sıkıntı yok ama whatsap kafamı karıştırıyorAilesine ve arkadaslarina ihtiyaci olup sevgilisine ihtiyaci olmayan adamin ipini salacaksiniz.
Benimle de aynı şekilde konuşuyor eskisi gibi onda sıkıntı yok ama whatsap kafamı karıştırıyor
Siz aramadan siz yazmadan yaziyor mu?
Evet yazıyor arıyor ama whatsapta konuşurken geç görüyor mesajımıSiz aramadan siz yazmadan yaziyor mu?
Koronanın ilacı arkadaşlarla Whatsapp’ta geyik mi yapmakmış? Demek ondan yakalanmıyorum ben agsjahjshahastayım şu an aileme arkadaşlarıma ihtiyacım var dşyor geç görebilirim anlayışlı ol diyor
Evet arıyor yazıyor aile yanında değil şu anZaten ailesinin yanında değilimi arkadaşlarına ihtiyaç duyabiliyorsa sizede ihtiyaç duyup vakit ayira bilir bence siz de çok fazla üzerine düşmeyin bırakın kendisi sizi arasın msj atsın
Evet yazıyor arıyor ama whatsapta konuşurken geç görüyor mesajımı
Olabilir. Bazen ben de esimin aradigini gec goruyorum :)
Evet arıyor yazıyor aile yanında değil şu an
[/QUOTE bisey anlamadım anlattiginizdan sordugunuzdan sizin için tek sorun mavi tıkmı
Kesinlikle olabilir ama ben yaptığımda kendi de bana soruyor yada ilk başta kendi bunlara yakıyordu çok son bir haftada bunlar umrunda değil olabilir diyorOlabilir. Bazen ben de esimin aradigini gec goruyorum :)
Kesinlikle olabilir ama ben yaptığımda kendi de bana soruyor yada ilk başta kendi bunlara yakıyordu çok son bir haftada bunlar umrunda değil olabilir diyor
Ozaman kisi kendinden bilir isi diyorum. Bunu size soran insan birseyler karistiriyor olabilir.
Bende birşeyler gizlediğini düşünüyorum soruyorm niye geç yazdın söylüyor bazen ekran görüntüsü atıyor falan o her zaman sormuyor ben yapınca ama benimde bir hayatm var ailemden uzağım vs diyor hastayken bu kadar üstüme geliyorsun diyor sinirleniyorOzaman kisi kendinden bilir isi diyorum. Bunu size soran insan birseyler karistiriyor olabilir.
Bende birşeyler gizlediğini düşünüyorum soruyorm niye geç yazdın söylüyor bazen ekran görüntüsü atıyor falan o her zaman sormuyor ben yapınca ama benimde bir hayatm var ailemden uzağım vs diyor hastayken bu kadar üstüme geliyorsun diyor sinirleniyor
Neden gec yazdigini sorma, sadece takipte kal. Sinirleniyorsa bil ki bir acigini kapatmak icin uste cikmaya calisiyordur. Ailesinin yaninda musait olamayabilir desem zaten degilmis ee gec cvp vermesini gerektirecek bir sey de yoktur o zaman. Demek ki birileri senden once geliyor. Sadece takip et. Baktin ayni bas tekmeyi.
Sormamaya çalışıyorm ama huzursuz oluyorm anında mavi olup görürdü şimdi çıkıyor ve biriyle konuşuyor gibi yapıyor ya takipteyim ama ne yapacağımı şaşırdm böyle tarrışıncada en son sevdiğinden bahsediyor böyle yapma diyor geçici bir süre bu merak ediyorlar arıyorlar diyorNeden gec yazdigini sorma, sadece takipte kal. Sinirleniyorsa bil ki bir acigini kapatmak icin uste cikmaya calisiyordur. Ailesinin yaninda musait olamayabilir desem zaten degilmis ee gec cvp vermesini gerektirecek bir sey de yoktur o zaman. Demek ki birileri senden once geliyor. Sadece takip et. Baktin ayni bas tekmeyi.
Sormamaya çalışıyorm ama huzursuz oluyorm anında mavi olup görürdü şimdi çıkıyor ve biriyle konuşuyor gibi yapıyor ya takipteyim ama ne yapacağımı şaşırdm böyle tarrışıncada en son sevdiğinden bahsediyor böyle yapma diyor geçici bir süre bu merak ediyorlar arıyorlar diyor
Ay eski sevgilisinden bahseden adama ayar olurum. Konu ne olursa olsun. Ilgilenme, sorma. Neden aramiyorsun derse musait degildim sunu yapiyordum bunu yapiyordum diye uydur. Hic sitem etmeden sakince uzaklas bakalim ne yapacak. Onun sana yaptiginin aynisini yap yani.
Hayır en son tartışma sonunda veya başında böyle yapma diyip sevdiğinden bahsediyor.evet sormama kararı aldım geçici diyor beklicemAy eski sevgilisinden bahseden adama ayar olurum. Konu ne olursa olsun. Ilgilenme, sorma. Neden aramiyorsun derse musait degildim sunu yapiyordum bunu yapiyordum diye uydur. Hic sitem etmeden sakince uzaklas bakalim ne yapacak. Onun sana yaptiginin aynisini yap yani.