• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şişkonun günlüğü

benim boyumda 1. 75 ve 80 kiloydum 1 sene içerisinde verdimm şuan 53 kiloyumm ama hala diyetteyim sadece 1 öğün yiyorum :(:( aç geziyorum resmen ama hala bacaklarımın kalın olmasından şikayetçiyimm incelmiyolar bi türlü 2 sene plates yaptım yok yanii greyfurtla zayıfladım ben sizede öneririm çok sağlıklı hemde hiç grip felan olmuyosun kışın bunu yapıyodum yazında limanlu ılık su tatlısız duramadığım için sabah kalktığımda hep cnm tatlı isterdi onuda gidermek için cici bebeyle süt yapıyorum kendime :) bu gideriyo 3 kilo daha vermek istiyorum inşş onlarda giderr

canımcım zaten 53 kilosun saglıgından olma boyunda cok uzun masallah bısıklet cevırme hareketını yaptın mı bır de greyfurtla nası zayıfladın tam olarak anlatır mısın

plateste o hareketi yapıyoduk ama sadece onu denemedim deniyimmi onuda sonuç verirmi ki acaba ben greyfurtu sabahları aç karnına sıkıp suyunu içtim greyfurt yağ yakıyo sonuç alırsın dene sende istersen bide ben çok iştahlıydım greyfurt bazen olmuyodu aç karnına nescafe içiyodum iştahımı kesiyodu oda bide tuvalete çıkartıyodu

kesınlikle denicem tatlım tesekkur ettım arkadasımın bacakları cok kalındı o bu sekılde ıncelttı bacaklarını bence bi dene inşallah guzel sonuclar alırsın ben de baslicam yavas yavas harekete

unutma canım herşey sen nasıl istersen öyle olacak. ben bunu bilir bunu söylerim. şişmanlık bizim tercihimizdi kabinlerden çıkamamak bolero bile giyememek tayt giyememek millet ne şık giyiniyor ben neden bulamıyorum diyip bütün mağazaları talan ettikten sonra o şık şeyleri bulup da üzerimize olmaması.. ama ben dün kabinden de çıktım mankenlik de yaptım kıyafet de aldım bugün ilk defa tayt giyeceğim:) zayıf olmak benim tercihimdi ve ben başardım sen de yapacaksın canımmmm:) haa ayrıcaa dün 10 kiloluk ağırlığı elime aldım(evet bunu yaptım) bizim ev 4. katta en aşağıdan yukarı o 10 kiloyla çıktım ayaklarım patlıyordu ağrıdan kollarım koptu uzuuun zamandır öyle nefes darlığı çekmemiştim. ve kendime çektirdiğim eziyeti daha iyi anladım canım.. kilo BERBAT bişey.. yağlı ve iğrenç gözükmek bir o kadar berbat.. hee br de dün kıştan kalma önünü bağlayamadığım L beden ama üzerime zor olan sırtımdaki yağları belli eden hırkamı giydim hava soğuktu arabada unutmuşum hemen aldım üstüme. ilikledim düşmelerini çuval gibi oldu üstüme:D o an mutluluğun resmini çizebilir misiniz?? sorusuna kendimi cevap olarak verebilirdim:D öff yine çok konuştum yaa.. tamam sustum sussuyorum susuyo.. susuy.. susss.. suu.. ... :D
zemuszemussen hiç susma ben bu gazla tıg gibi olurum taytıı giydiğine ayrıca sevindim cicilerini de güle güle kullan mankenim benim inan benn de en çok sırtımdaki yaglardan şikayetçiyim dana olsam pastımam bol olurmus hihoyyyt ayyy tığ gibi oluruz inşallah çıtırcık oluruz insallah Yarebbiiiiiiiimmmmaklinialirimsmile

canımmm dün kendime vücuduma resmen oturan ve hiç giyemediğim gri renkte bir kot aldım. ama kumaşı tayt gibi:D sonraaa üstüne yarasa kollu bişey giydimm altına da hayatımda ilk defa topuklu ayakkabı giydim bacaklarımın duruşuna inanamazdın çünkü ben bile inanamadım. beni şişman bulan ve kırmızı biber hapı sattığını söyleyen densiz bile ŞOOOK geçirdi. zafer benimmm bu yolda sonuna kadar devam edecğim:) tatlım inanır mısın herşeyimiz aynı nerdeyse yaa benim de en nefret ettiğim yerim sırtımdı orda kat kat duran yağlardı hırkaların ya da penyelerin belli etmesine deli olurdum sırtımı ama şimdi en çok sırtımı seviyorum. anneme söylediğimde şey dedi zaten sen ilk doğduğunda bütün hemşireler sırtına hayran kalmıştı (bak sen bana:D) kilo almasaydın süperdi sırtın dedi:) e ben eskilere döndüm.. ama şimdi simitim var onu da yüzmeyle halledeceğim canım:) bu aradaa 77.5 olmuşssun kocaman tebrikler öpücükler sana gelsin bendenn :)

canimcimmmmmmm gule gule giy oh olmus o salak biber hapini satmaya calisan salaga da cok sewindim:)o simitler de hep dusuk bel giymekten oluyo zapzayif kizlarda bile war yaww kuzenim evlencek benim de 26sinda temmuzun umarim o zamana kadar ben de ustume gore bisi bulabilecek kiloya duserim

canimcimmmmmmm gule gule giy oh olmus o salak biber hapini satmaya calisan salaga da cok sewindim:)o simitler de hep dusuk bel giymekten oluyo zapzayif kizlarda bile war yaww kuzenim evlencek benim de 26sinda temmuzun umarim o zamana kadar ben de ustume gore bisi bulabilecek kiloya duserim

tatlım eğer bu şekild devam edersen 26 temmuza kadar bence 5 kilo verebilirsin ama kaçamak yapmadan.. e boyun sanırım 1.70ti di mi? kilo da 72.5ken bence emin ol 81 kilodaki halinden çok daha güzel olursun:) umudunu sakıın ha sakın kaybetme.. günün benim açımdan güzel haberi sana : 68.8 kiloyum!!kaydirigubbakcemile2sositososito

vvvvvvvvvvvvuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuu kaldı 0.8 gramcıkkk yuppiii ayyy cok sevındım yawww hadı bakalımmm tebrıkler sekerparem bu arada almanyadan kuzenlerım geldı dakkada 1 yıyolar ölüyorumm anlatamam am pes etmek yokkk

tatlım sonra kendilerini alman doktorlarına emanet ederler obeziteden. tatiller yaklaşınca kilo verme telaşı sarar falan.. senin geçtiğin yollardan onlar da geçecek merak etme sen incelip meydan okumaya bak fıstığım:)

tatlım sonra kendilerini alman doktorlarına emanet ederler obeziteden. tatiller yaklaşınca kilo verme telaşı sarar falan.. senin geçtiğin yollardan onlar da geçecek merak etme sen incelip meydan okumaya bak fıstığım:)

ewet tatlim senede 10ar kilo alip geliolar turkiyeye 1 temmuz buyuk gun 76 kilo olmak istiorum cok sk nete giremiorum bu aralar hedefime ulastiim an aklimda yediklerim ve defterimde birer birer yzdim usenmeden aktaricam buraya

canımmm net gıttı ewden ya cok ozur dılerım kardesımın yanına gelmek zorunda kaldık ızmırdeyız sımdı

bende kilo vereceğime inanıyorum ama bacaklar için ne yapabilirim bilmiyorum. çaresiz kaldım. adam da popo hastası :DDDD en güzel tangaları giyecek duruma gelmem lazım 5-6 ayda. ne edem ne edem.. off

Back
X