• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şişkonun günlüğü

purelove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
81
0
86
Kayseri
--------------------------------------------------------------------------------
herkese kocaman öpücüklerle merhaba artık şişkolugun son noktasına ulsatım ve 20 yasındayım buna bi dur demenin vakti coktan gecti ama zarardan dönüp bi an önce aynalarla barısmaya kesin karar verdim işte bugun yediklerim:
s:1 dilim kepek ekmegi salatalık domates peynir sekersız cay
ara:1 yesil elma 2 bardak yesil çay
aksam:1 bardak yogrt ve sabah kı gıbı kahvaltılık
eger acıkırsam bı meyveyle gunu sonlandıracagım 3 lıtre suyumu da iciyorum cok gec kalkıp gec yattıgım ıcın öglen ögununu atladım yanlıs bı sey kesınlıkle onermıyorum mutlaka duzene bınecek ılerleyen gunlerde sevgıyle kalın...........

--------------------------------------------------------------------------------
herkese kocaman öpücüklerle merhaba artık şişkolugun son noktasına ulsatım ve 20 yasındayım buna bi dur demenin vakti coktan gecti ama zarardan dönüp bi an önce aynalarla barısmaya kesin karar verdim işte bugun yediklerim:
eger acıkırsam bı meyveyle gunu sonlandıracagım 3 lıtre suyumu da iciyorum cok gec kalkıp gec yattıgım ıcın öglen ögununu atladım yanlıs bı sey kesınlıkle onermıyorum mutlaka duzene bınecek ılerleyen gunlerde sevgıyle kalın...........

hoşgeldin tatlım inşallah istediğin kiloya kavuşacaksın burda merak etmeopuyorumnanaktan

başlık dikkatimi çekti ve çok hoşuma gitti oldukça şirin:))) inşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım ... yalnız bu çok katı ve neredeyse hiç kalorisiz bir diyet kas kaybına ve dolyısıyla ilerleyen günlerde halsiz düşmene sebep olur uzun vadede verceğin kilolar daha kalıcı olacaktır benden sana abla tavsiyesi tatlım...

başlık dikkatimi çekti ve çok hoşuma gitti oldukça şirin:))) inşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım ... yalnız bu çok katı ve neredeyse hiç kalorisiz bir diyet kas kaybına ve dolyısıyla ilerleyen günlerde halsiz düşmene sebep olur uzun vadede verceğin kilolar daha kalıcı olacaktır benden sana abla tavsiyesi tatlım...

ablacım çok tesekkurler cok haklısın zaten bu yanlıs yapılan diyetler yyuzunden 1 verip 3 alıyoruz bundan sonra daha bi cok dikkat edicegıme soz verıyorumkaydirigubbakcemile2bayanssulusmilea.s.

heyyyy ne kadar kendinle barışıksın öyleeeeeeee :) çok hoş:D ama emin ol ben de 19 yaşında 79 kloydum:D:D:D ehuehu ben de senden 2 kilo zayıftım yani:) ama hiç bi zaman kendime şişko deme cesaretinde bulunamadım çünkü farketmiyordum o kadar 'şişman' olduğumu:D şu an 70 kiloyum. ama ben senin kadar sıkı bir diyet yapmadım:) 2 ayda attım bu kiloları üzerimden :) 1 diyet günlüğü oluşturdum ve hayalcim ve kelebekcim bana çok yardım ettiler(hala da ediyorlar) ne yediysem yazdım eleştirdiler takdir ettiler ve sonuç bugün 9 kilom gitti hep beraber seviniyoruz. bence bizlerin diyet günlüklerine ve bir de diyetisyenlerimizde ipuçları başlığına bakarak kendine uygun bi beslenme programı çıkarabilirsin. unutma ki 55e düştüğünde hala bu şekilde yemeye tahammül edemezsin. bu nedenle hayatın boyunca hep sürdürebileceğin bir beslenme programı oluşturman gerek kendine. hedefine ulaştığında da 6 gün o şekld yiyip 1 gün canın ne isterse onu yiyeceksin ki kilon hep kalıcı olsun. benden sana tavsiyeeee:) sen izlemeye cevam ediciiim:D

heyyyy ne kadar kendinle barışıksın öyleeeeeeee :) çok hoş:D ama emin ol ben de 19 yaşında 79 kloydum:D:D:D ehuehu ben de senden 2 kilo zayıftım yani:) ama hiç bi zaman kendime şişko deme cesaretinde bulunamadım çünkü farketmiyordum o kadar 'şişman' olduğumu:D şu an 70 kiloyum. ama ben senin kadar sıkı bir diyet yapmadım:) 2 ayda attım bu kiloları üzerimden :) 1 diyet günlüğü oluşturdum ve hayalcim ve kelebekcim bana çok yardım ettiler(hala da ediyorlar) ne yediysem yazdım eleştirdiler takdir ettiler ve sonuç bugün 9 kilom gitti hep beraber seviniyoruz. bence bizlerin diyet günlüklerine ve bir de diyetisyenlerimizde ipuçları başlığına bakarak kendine uygun bi beslenme programı çıkarabilirsin. unutma ki 55e düştüğünde hala bu şekilde yemeye tahammül edemezsin. bu nedenle hayatın boyunca hep sürdürebileceğin bir beslenme programı oluşturman gerek kendine. hedefine ulaştığında da 6 gün o şekld yiyip 1 gün canın ne isterse onu yiyeceksin ki kilon hep kalıcı olsun. benden sana tavsiyeeee:) sen izlemeye cevam ediciiim:D
:)cookk tesekkur edıorum öncelikle biliyorum ki ailem bana asla sızler kadar destek olamıcak ve beni sosislerle kovalamaya devam edecekler ben de gecen sene 70 kiloydum bi anda 62 ye dusup sora ccccuuuuuuuuuppp 80 e fırladım farkındayım ki yanlıs dıyetler yaptım kendimi çok iyi tanıdıgım için seninle hemfikirdeyim boyle bir programla asla bir ömür yasanmaz önceki deneyimlerime dayanarak ki malesef yasım kucuk olmasına ragmen artık az da olsa bı seyler bılıorum saglıklı bı beslenme programı buldum kendıme bırazdan yazıcam onu bi kontrol edip benı yonlendırırsenız daha da mutlu olucam yalnız 2gundur ben de kendıme sasıyorum ıstah namına bısı kalmadı farkındayım hatamın desteklerınız ıcın cok tesekkurler sevgıyle kalınkaydirigubbakcemile5

KIZLAR MERHABA OSS STRESıYLE 75 KıLO OLMUSTUM AMA KENDıME Bı DıYET LıSTESı YAPTIM HER SEY VAR ıCıNDE 1 HAFTADA 4 KıLO GıTTı BıLE
SABAH;1 dilim kepekli ekmek BıRaZ PEYNıR 40 GR KADAR DOMATES SALATALIK 3 ZEYTıN VE YA Bır dilim kepek ekmegi 40 gr KASAR PEYNıRi DOMATES SALATALIK
ARA;2 ADET KEPEKLı GRıSSıNı ve ya 1 meyve
OGLEN;3 ADET IZGARA KOFTE 120 gr kadar ve ya 100_150gram tavuk eti; pilic burger pilic kofte
ARA;1 MEYVE acıktıkca salatlıga sarılın
AKSAM;,SEBZE SEVENLER TERCıHLERıNı SEBZEDEN YANA KULLANABıLıR SALATAYLA 6 KASIK SEBZE VE YA 2 ADET GRıSSıNı 1 BARDAK AYRAN canı isteyen hazır corba da icebilir kalorileri cok az yanında 1 dilim kepek ekmegiyle
ORTALAMA 750-800KCAL GAYET RAHAT VERıYORUM DEVAM EDECEGıM AC KALMIYORUM MıDEM KUCULDU COK YıYEMıYORUM 10 BARDAK SU ıCıYORUM EN AZ ogunlerin yerlerini degistirebilirsiniz COK ACIKIRSAM YATMADAN 1BARDAK SUT AYRAN iciyorum VE YA YOGURT YıYORUM UYGULAYIN FARKI GORECEKSıNıZ işte arkadaslar bı zamanlar yazdıgım lıstem baya guzel verdırıyordu kopyalayıp yapıstırdım:)

şişko olmak kolaydı benim için hep barısıktım kendımle 6 yıldır çıtır gibi sevgilim var begeniliyorum gögüslerim kocammaaan oldu basenlerım balon gıbı bı de baktım kı gerılere donup ne de cok severdım kokos elbıselerı sımdı ımrenerek bakıyorum tas gıbı yuzu cirkin olsa da zayıf yanı guzel kabul edilen kızlara...Medyanın etkısı tartısılamaz 0 beden furyası dızılerde hep kotulerın sisko olması tesaduf degıl ki...Eskıden cok guzelsın dıyenler sımdı beni sevimli seker buluyor...Sevgilim filinta gibi korkuyorum ailesiyle tanısmaya incinmeye ...Yazık degıl mı bu yasta utanmaya baslamısım kendımden bır kılıfa bürünmüşüm mutluyum boyle diye koşamıyorum tıkanıp kalıyorum hareket edemıyorum artık gıt gıde mıskınlık işlemiş vücuduma 60 yasında gıysem de yakısmıcak o güzel elbiseler biliyorum her sey genclıkte guzel yeter kendıme ezıyetım bitirdim her seyi biraz da kendime yasayacagım.ıstediğim vücuda sahip olup giydiğimi önce ben kendime yakıstıracagım.SÖZ VERıYORUM...Bikinimi de giyicem elbiselerimi de...

işte bugün yediklerim saat 12 de kalktım 4 30 da yatmıstım 4 kiraz attım agzıma sora uyumusum regl donemım yaklastı uykuculugum tuttu 3 te kalktım tekrar ve ılık limonlu suyumu ictim
ardından Minnacık bi helva light kasar bol domates salatalık yesil biber yedim sekersiz cayımı içtim
elma sirkesi cok kotu koksa da fark ettim ki yarım limonla bi bardak ılık suyun icinde pek hissedilmiyor hemen ictim 1 yemek kasıgı kadar kullandım elma sirkesini soraaa 7 gibi 1 adet su böregini yuttum:sinifsinif:kaydirigubbakcemile kızmayın ama 8 gibi de bol bol çilek ve kirazımı yedim suyumu içiyorum 3_4fincan da limonlu yesil cayımı içicem 4 gibi de uyurum öpücüklercokacimcoook

inşallah desteklerimizle ulaşacaksın hedefine:) çok merak ediyorum nasıl olacak kilo verme hızın falan en kısa zamanda başarı öykülerini yazman dileğiyleee:)

bugun pringles ve helva yedim malum nedenden dolayi tatli istedi canim sabah haslanmisyumurtami yedimve kirazlarimi da mideme indirdim aksam mantar yemei dusunuorum cok az kalorisi var suyumu ve yesil cayimi da ictim mi ver elini 55....

Bende düşünüorm diyet yapmayı bktm artk beğndğim elbiseleri bedeni yüzndn denemdm bırkmayı bnde başlcm ama nasl olcak bilmyrm..

Bende düşünüorm diyet yapmayı bktm artk beğndğim elbiseleri bedeni yüzndn denemdm bırkmayı bnde başlcm ama nasl olcak bilmyrm..

hos geldin canımm önce bi durul düsün ne faydası var bize kiloların vitrinlere küseriz bugun almayız ama yarın bi gün giyicez alıcaz nie kapamak için fazlaları çuval gibi giyelim 150 kiloyken 50 kiloya dusuyor insanlar neden olmasın neden biz yapamayalım tek mesele irade gelinligimiz bile yakısmaz yoksa bize yazık degil mi vücudumuzu çöplüge ceviriyoruz her lokmadan sonra azap çekmektense emin ol böylesi daha iyi daha genciz daha bunun çolugu war çocugu var bence hiç düşünme basla bi an once sekerimkaydirigubbakcemile3

tebrik ederim hayatım ilk adımı attın bak kilolar gitmeye başladı:teytey:motivasyonunda yerinde maşallah kim tutar seni gitsin artık fazlalıklar bundan sonra:lepi:

bende başlıyorummmmmmmmmmmmmmm kızlarrrr. gidecek bu kilolar kafama koydum .en son 70 kiloydum. hedefim 55 inş. bende yazacağım kilo verdikçe.hepimize kolay gelsinnnnnnn

merhaba

işte bugün yediklerim saat 12 de kalktım 4 30 da yatmıstım 4 kiraz attım agzıma sora uyumusum regl donemım yaklastı uykuculugum tuttu 3 te kalktım tekrar ve ılık limonlu suyumu ictim
ardından Minnacık bi helva light kasar bol domates salatalık yesil biber yedim sekersiz cayımı içtim
elma sirkesi cok kotu koksa da fark ettim ki yarım limonla bi bardak ılık suyun icinde pek hissedilmiyor hemen ictim 1 yemek kasıgı kadar kullandım elma sirkesini soraaa 7 gibi 1 adet su böregini yuttum:sinifsinif:kaydirigubbakcemile kızmayın ama 8 gibi de bol bol çilek ve kirazımı yedim suyumu içiyorum 3_4fincan da limonlu yesil cayımı içicem 4 gibi de uyurum öpücüklercokacimcoook

Hehehe çok şekersin canım benim yaa, zaten senin bu sevimli başlığını görünce konuya tıkladım. kaydirigubbakcemile3

Kimileri kilo alamamaktan şikayet eder kimileri de kilo verememekten.Mesela ben kilo alamamaktan şikayet edenlerdenim. Umarım kısa sürede ve de sağlıklı bir şekilde istediğin vücuda kavuşursun tatlım... opuyorumnanaktan

Back
X