• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sıkıntısı olabilir mi?

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
471
53
Arkadaşlar erkek arkadaşım son birkaç gündür sanki uzak davranıyor bana, sanki arada bir duvar var. Ama nedenini bilmiyorum, aramızda herhangi bir tartışma da geçmedi. Geçen haftaya hatta 5 gün öncesine kadar aramız gayet iyiydi, ciddi konular konuşuyorduk falan, ama şu an bu uzaklıktan dolayı onunla böyle ileriye dönük plan yapamıyorum, çünkü aramızda bi duvar var. Anlam veremediğim. 6 ayı aşkındır bir süre görüşemedik de, bir iş bulmuştu ona başvuru yaptı ama hala haber yok, şu an işi yok ona mı canı sıkıldı diycem ama bilmiyorum, böyle davranmasına kızıyorum. Bende onun gibi mi davransam ona, yoksa herzamanki gibi yakın mı davranayım?

Bir sıkıntısının olup olmadığını bize sormak yerine erkek arkadaşınıza sorsanız daha mantıklı olmaz mı?

Sıkıntısı olunca içine kapanıyor.
Yine de kendisine sormalısınız, ne olduğunu bilmeye hakkınız var. Size söylemediği sürece doğal olarak sürekli düşünüp duracaksınız neden böyle diye. Erkek arkadaşım da eskiden kapalı kutu gibiydi, zamanla normale döndü. Siz de deneyin, çok üstüne gitmeden öğrenmeye çalışın. Sen böyleyken üzülüyorum diye konuya giriş yapabilirsiniz

Yine de kendisine sormalısınız, ne olduğunu bilmeye hakkınız var. Size söylemediği sürece doğal olarak sürekli düşünüp duracaksınız neden böyle diye. Erkek arkadaşım da eskiden kapalı kutu gibiydi, zamanla normale döndü. Siz de deneyin, çok üstüne gitmeden öğrenmeye çalışın. Sen böyleyken üzülüyorum diye konuya giriş yapabilirsiniz
Doğru diyorsunuz bir deneyeyim umarım anlatır :) teşekkür ederim

Back