- 27 Temmuz 2017
- 7
- 1
- 24
-
- Konu Sahibi birygsogrencisi
Hangi kanallara bakıyorsunuz acaba Öncesinde de bu kilodaydım ama eteğim oluyordu yağ oranımı azaltmak istiyorum diyelimBen youtube kanallarindan bakarak egzersiz yapıyorum ama siz kilo mu vermek istiyorsunuz sıkılaşmak mı
Ben en çok ecece comtr kanalını kullanıyorum farklı egzersizler var. Bir de mesela squat gibi temel hareketleri en doğru nasıl yapabileceğimi öğrenmek için mağara adamı adlı kanala bakıyorum.Ben youtube kanallarindan bakarak egzersiz yapıyorum ama siz kilo mu vermek istiyorsunuz sıkılaşmak mı
İmkânınız varsa yüzmeye gidin, nasıl sıkılaştıgınıza inanamayacaksınız :)Merhabalar , 58 kilo 1.67 boyundayım fakat kilom sanki daha fazlaymış gibi duruyor. Acilen okul açılasaya kadar sıkılaşmam lazım kardeşlerim , ablalarım. Eski okuluma geri dönüyorum, fakat okul eteğim bir türlü olmuyorVücut tipim kum saati olduğu için 1 kilo bile alsam her yerimden alıyorum O yüzden aranızda tecrübesiyle sabit bir sıkılaşma hareketi , uygulaması varsa söyleyin ne olur. Artık annem bile şakayla karışık söylüyor bir şeyler yap artık diye
Kilomdan memnunum sadece sıkılaşmak istiyorum :)Kilon gayet normal aslında...
Aynı boydayız ve ben 62kiloya düşünce bile yeterince beslenmemis aylarca karanlikta kalmis cökmüş birine dönüyorum. Kuzenimde ayni boyda 59kiloya düştüğünde bi deri bi kemik kalmisti. Neden bu halinizle memnun degilsiniz yani bu boy ve kiloda yine kilolu mu gosteriyorsubuz yoksa birisimi sizi buna inandirdi? Gercekten merak ettigim icin soruyorum. Moda programlarindan vs izledigim kadariyla türkiyede herkesde bi 55kilo ve asagisi olma gayreti var. Ama vucudum bunu kaldiriyor derseniz spor yapin derim cunku zaten zayifsiniz diyet yaparak halden düşersiniz[/
Tesekkur ederim Yalnız kilo vermek istemiyorum ki zaten öncesinde aynı kilodayken kas oranım fazlaydı uzun bir sure spor yaparak gayet fittim haliyle sıkı bir görüntüm vardı yoksa kilomdan memnunum bir sure dikkat etmedim yag olarak dönünce daha fazlaymış gibi duruyor ondan rahatsizim o yüzden okul açılasaya kadar hızlı etki gösteren önerileriniz varsa onları soruyorum sadece
Aynı boydayız ve ben 62kiloya düşünce bile yeterince beslenmemis aylarca karanlikta kalmis cökmüş birine dönüyorum. Kuzenimde ayni boyda 59kiloya düştüğünde bi deri bi kemik kalmisti. Neden bu halinizle memnun degilsiniz yani bu boy ve kiloda yine kilolu mu gosteriyorsubuz yoksa birisimi sizi buna inandirdi? Gercekten merak ettigim icin soruyorum. Moda programlarindan vs izledigim kadariyla türkiyede herkesde bi 55kilo ve asagisi olma gayreti var. Ama vucudum bunu kaldiriyor derseniz spor yapin derim cunku zaten zayifsiniz diyet yaparak halden düşersini
Aynı boydayız ve ben 62kiloya düşünce bile yeterince beslenmemis aylarca karanlikta kalmis cökmüş birine dönüyorum. Kuzenimde ayni boyda 59kiloya düştüğünde bi deri bi kemik kalmisti. Neden bu halinizle memnun degilsiniz yani bu boy ve kiloda yine kilolu mu gosteriyorsubuz yoksa birisimi sizi buna inandirdi? Gercekten merak ettigim icin soruyorum. Moda programlarindan vs izledigim kadariyla türkiyede herkesde bi 55kilo ve asagisi olma gayreti var. Ama vucudum bunu kaldiriyor derseniz spor yapin derim cunku zaten zayifsiniz diyet yaparak halden düşersiniz
Aynı boydayız ve ben 62kiloya düşünce bile yeterince beslenmemis aylarca karanlikta kalmis cökmüş birine dönüyorum. Kuzenimde ayni boyda 59kiloya düştüğünde bi deri bi kemik kalmisti. Neden bu halinizle memnun degilsiniz yani bu boy ve kiloda yine kilolu mu gosteriyorsubuz yoksa birisimi sizi buna inandirdi? Gercekten merak ettigim icin soruyorum. Moda programlarindan vs izledigim kadariyla türkiyede herkesde bi 55kilo ve asagisi olma gayreti var. Ama vucudum bunu kaldiriyor derseniz spor yapin derim cunku zaten zayifsiniz diyet yaparak halden düşersiniz
Teşekkür ederimYalniz kilo vermek istemiyorum ki zaten öncesinde aynı kilodayken kas oranım fazlaydı uzun bir süre spor yaparak gayet fittim haliyle sıkı bir görüntüm vardı yoksa kilomdan memnunum yag olarak dönünce daha fazlaymış gibi duruyor ondan rahatsizim o yüzden en azından okul açılasaya kadar hızlı etkisi olan tavsiyelerinizi soruyorum sadeceAynı boydayız ve ben 62kiloya düşünce bile yeterince beslenmemis aylarca karanlikta kalmis cökmüş birine dönüyorum. Kuzenimde ayni boyda 59kiloya düştüğünde bi deri bi kemik kalmisti. Neden bu halinizle memnun degilsiniz yani bu boy ve kiloda yine kilolu mu gosteriyorsubuz yoksa birisimi sizi buna inandirdi? Gercekten merak ettigim icin soruyorum. Moda programlarindan vs izledigim kadariyla türkiyede herkesde bi 55kilo ve asagisi olma gayreti var. Ama vucudum bunu kaldiriyor derseniz spor yapin derim cunku zaten zayifsiniz diyet yaparak halden düşersiniz
Yarın başlıyorum o zamann:)) Teşekkür ederimJillian Michaels 30 Day Shred diyorum.
Başka da bir şey demiyorum.
Teşekkür ederim pzrtsi çarş cuma pilates o zaman:)Pilates tavsiye ederim 20 dersten sonra vücudundaki değişikliği gözle görebilirsin. Youtube da videolar var haftada 3 4 kere yapsan yeter.