• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şeyler ters mi gidiyor? :/

Goldenchocolate

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2010
14
12
288
Burdur
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta Remington'un IPL 6750 model lazer epilasyon cihazını aldım. Kullanım kılavuzuna harfiyen uyarak adım adım her şeyi uyguladım.

1. Öncelikle işlemi uygulayacağım yerleri jiletle tıraşladım
2. Ardından lazer aletiyle cildime uygun seviyede (kollarıma 4. seviye, bacaklarıma 5. seviye, genital bölgeme 4. seviye) lazer epilasyonu uyguladım.
3. Epilasyonlu bölgeleri güneşten ve çevresel etkilerden mümkün olduğunca korudum

Aradan bir hafta geçti ancak tüylerimde ne herhangi bir azalma oldu ne de bir dökülme emaresi. Hepsi gayet azimle çıkmaya devam ediyorlar. Bunun üzerine paniğe kapılıp forumları hatmetmeye başladım. Tüylerin 10-14 gün içinde döküleceği yazıyor çoğu yerde. Fakat benimkiler değil dökülmek, çekince bile kopmuyor. Üstelik ilk defa jilet kullandığım için yıllardır fazla kalın olmayan tüylerim bir anda kalınlaştı ve korkunç bir hâl aldı. Bu konuda tecrübesi olan var mı? Sizin tüyleriniz kaçıncı günde döküldü ve nasıl döküldü?

Bünyeden bünyeye değişiyor bu durum. Ayrıca ilk seferde olmazkı hemen. 2,3 seanstan sonra oluyor o dökülme işlemi. Dediğim gibi bir de kişinin tüyünden tüyüne değişiyor. Bir anda kalınlaşma normal,Çünkü jiletle aldığın içn ilk başta kalınlaşırlar. Sonra lazeri uyguladıkça kıllar tüye dönüşüp,döküleceklerdir inşaALLAH...

Lazer işlemi uygulandıktan sonra yaklaşık 2 haftada tüyler dökülür.Dökülmeyenler işlemi uygularken atladıklarınız olacaktır.Bu nedenle lazer uygulayan merkezlerde 15 gün sonraya kontrol randevusu verilir gözden kaçanların üstünden geçmek için..Normalde cımbızla işlem yaptığınız tüyü hafifçe çekerseniz kolayca gelecektir.Bu durumda sizin etki görmemenizin sebebi fikrimce kullandığınız enerjinin düşük olması...

Back