• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şeyi çok merak ediyorum. Revizyon ameliyatı olup da mutlu/memnun olan var mıdır acaba ? Bu konuda tecrübesi olanlar yazarsa iyi olur konu önemli💐

ddihm_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
22
4
1
28
Öncelikle merhaba herkese. Ben burun estetiği ile ilgili daha önce de konu açmıştım. Konuyu uzun bir süre takipte olacağım hem tecrübeleriniz hem fikirleriniz hem doktor tavsiyeleriniz çok çok önemli benim için.
Aynı zamanda memnun kalmadığınız hekimleri de paylaşabilirsiniz. Bir önce ki konuya bakanlar bilirler ben üçüncü revizyonumu oldum yakın tarihte ikinci ameliyatım çok kötüydü mecbur üçüncü ameliyatımı olmuştum fakat bu da kötünün iyisi oldu ve ayrıca burun deliklerim küçük olduğu için eskisi kadar sağlıklı nefes alamadığımı fark ediyorum şimdiye kadar ki operasyonlarım hep kötü geçtiği için ve ikinci ameliyatımdan sonra bende kıkırdak problemi başladığı için üçüncü ameliyatımda maalesef kıkırdak konusunda tatmin olmadım asla. Derim ince olduğundan dolayı yapılan her cerrahi müdahale öylece burnumda sanki ve bir zamandan sonra yamuluyor gibi hissediyorum burnum bilmiyorum ya gerçekten burun yapısıyla ilgili ya da gerçekten yapamıyorlar. İyi mi olur kötü mü olur tekrar ameliyat düşünmeli miyim düşünmemeli miyim hiç bilmiyorum bu konuda görüşlerinize ihtiyacım var herkes gibi. İkinci ameliyatım da burnum gereğinden fazla küçültüldüğü için zaten beraberinde oluşabilecek komplikasyonları da meydana getirdi bu yüzden kıkırdak tekniğinde daha iyi olan bir doktor gerekiyor diye düşünüyorum çünkü bu durumdan artık çok sıkıldım. Kıkırdak ve yamukluk konusunda benim gibi müzdarip olanınız var mı? Herkes bildiğini yazarsa benimle birlikte herkes bilgilenmiş olur. Teşekkür ederim şimdiden herkese…

İlk ameliyatında benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir eminim. Kıkırdak öyle bir kaymış ki sağ tarafa nohut gibi şişlik yaptı. Doktor allahtan delinmemiş dedi. Ayrıca üst kemikleri birleştirmemiş burnuma dokunduğumda resmen kıkırdağa değiyor derim. Revizyon için bir doktorla görüştüm muhtemelen kıkırdak gerekecek. Konu açmıştım ama kimse yazmadı sanırım doktorlarını kendilerine saklamaya çalışıyorlar :)) Hayati kale ye ameliyat olucam umarım iyi geçer ve tekrar sorun yaşamam.

Kıkırdak hafızadı diye bir şey varmış yani burnunuzda genetik yamukluk varsa ameliyat olduktan sonra bile tekrar eski yöne doğru eğilme gösterebilir.O yüzden doktorun bu konuda tecrübesi çok önemli bana göre öyle sıradan ameliyat yapan doktor hastayı hüsrana uğratır

İlk ameliyatında benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir eminim. Kıkırdak öyle bir kaymış ki sağ tarafa nohut gibi şişlik yaptı. Doktor allahtan delinmemiş dedi. Ayrıca üst kemikleri birleştirmemiş burnuma dokunduğumda resmen kıkırdağa değiyor derim. Revizyon için bir doktorla görüştüm muhtemelen kıkırdak gerekecek. Konu açmıştım ama kimse yazmadı sanırım doktorlarını kendilerine saklamaya çalışıyorlar :)) Hayati kale ye ameliyat olucam umarım iyi geçer ve tekrar sorun yaşamam.
Tecrübesi olan doktor beğenen beğenmeyen yazsa iyi kötü nasipleniriz inşallah çok geçmiş olsun

Kıkırdak hafızadı diye bir şey varmış yani burnunuzda genetik yamukluk varsa ameliyat olduktan sonra bile tekrar eski yöne doğru eğilme gösterebilir.O yüzden doktorun bu konuda tecrübesi çok önemli bana göre öyle sıradan ameliyat yapan doktor hastayı hüsrana uğratır
Evet ama çok kötü bir şey ya yani bunun bir çaresi yok mudur acaba ne bileyim ya sıkıntılı durumlar işte

deri hafızası diye biliyordum ben onu ama kaburga kıkırdağı da eğrilir mi tekrar?

Back