Bir şey yaptım korkuyorum?

Kelle paçayı çamaşır suyuyla temizliyorlarmış. Sakatatların çoğunu öyle temizliyorlarmış. Sucukta da nitrat zararlı. Salam sosis zaten malum. Ciğer a vitamini, fazlası kanamaya sebep olabilir diye.
Teşekkürler bilgi için

Reactions: Gao
7+6 hamileyim. Canım aşırı sucuk istedi tavada kızartıp yedim yani çok da değil 7 8 tane falan yedim ama yenmiyormuş ve şuan aşırı korktum bir zararı olur mu diye destek olur musunuz
O ne saçmalıkmış bende yerdim. Bazen okadar canım çekiyordu tavada yapıp yediğim sucuk sanki magalda pişmiş gibi geliyordu. 3 çocuğum var,Hiç dikkat etmedim herşeyde yedim,yok maydanoz, greyfurt düşük yaparmış vs. Saçmalıklara inanmayın

7+6 hamileyim. Canım aşırı sucuk istedi tavada kızartıp yedim yani çok da değil 7 8 tane falan yedim ama yenmiyormuş ve şuan aşırı korktum bir zararı olur mu diye destek olur musunuz
Valla bende ara ara yiyorum, birkac kez pastirmada da tattim. 2 kez tuzlama ictim ve şırdan yedim

Başlığa girince gördüm bende şuan sucuk yenmediğini oysa bende sabah yemiştim

Afiyet olsun, hiçbir şey olmaz

Ay hiçbir şeycik olmaz korkmayın. Çiğ et, balık, suşi bunlar tehlikeli. Ama işlenmiş sucuk salam vs sadece faydalı değil, zararı çok çok yenirse olur bence. Benim canım da fast food çekiyor hamburger, pizza n'apalım hamileyiz canımız çekiyor Abartmadan yersek bir şey olmaz.

Ayy tehlikeli miymiş ben sucuklu yumurta yerdim hamileyken

Niye yenmiyormus. Cig olmadiktan sonra ne gb bir zarari varmis ki. Benim haberim bile yoktu ben hamileyken gayet de gomdum sucuklari bisey de olmadi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…