Çok teşekkür ederimOlmaz korkmayın sağlıkla gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler bilgi içinKelle paçayı çamaşır suyuyla temizliyorlarmış. Sakatatların çoğunu öyle temizliyorlarmış. Sucukta da nitrat zararlı. Salam sosis zaten malum. Ciğer a vitamini, fazlası kanamaya sebep olabilir diye.
O ne saçmalıkmış bende yerdim. Bazen okadar canım çekiyordu tavada yapıp yediğim sucuk sanki magalda pişmiş gibi geliyordu. 3 çocuğum var,Hiç dikkat etmedim herşeyde yedim,yok maydanoz, greyfurt düşük yaparmış vs. Saçmalıklara inanmayın7+6 hamileyim. Canım aşırı sucuk istedi tavada kızartıp yedim yani çok da değil 7 8 tane falan yedim ama yenmiyormuş ve şuan aşırı korktum bir zararı olur mu diye destek olur musunuz
Valla bende ara ara yiyorum, birkac kez pastirmada da tattim. 2 kez tuzlama ictim ve şırdan yedim7+6 hamileyim. Canım aşırı sucuk istedi tavada kızartıp yedim yani çok da değil 7 8 tane falan yedim ama yenmiyormuş ve şuan aşırı korktum bir zararı olur mu diye destek olur musunuz
Olmaz tabi bu kadar çok takılmayın, bundan sonra dikkat edin inşallah sağlıkla doğar bebiş sanmıyorum annelerimizin böyle şeylere dikkat ettiklerini, sağlıklıca doğdukÇok pişirmedim maâlesef bir şey olmaz drmi ya
Bir şey olmaz yahu7+6 hamileyim. Canım aşırı sucuk istedi tavada kızartıp yedim yani çok da değil 7 8 tane falan yedim ama yenmiyormuş ve şuan aşırı korktum bir zararı olur mu diye destek olur musunuz
Sucuk yedim sakatat hiç yemedimSakatat sucuk vs yemeyin diyorlar
Niye yenmiyormus. Cig olmadiktan sonra ne gb bir zarari varmis ki. Benim haberim bile yoktu ben hamileyken gayet de gomdum sucuklari bisey de olmadi valla7+6 hamileyim. Canım aşırı sucuk istedi tavada kızartıp yedim yani çok da değil 7 8 tane falan yedim ama yenmiyormuş ve şuan aşırı korktum bir zararı olur mu diye destek olur musunuz