Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir şey olmaz korkutmayin kendinizi , çok telaş yaparsanız bir doktora gidin. bol su için.7+6 hamileyim. Canım aşırı sucuk istedi tavada kızartıp yedim yani çok da değil 7 8 tane falan yedim ama yenmiyormuş ve şuan aşırı korktum bir zararı olur mu diye destek olur musunuz
Yani çok kızartmadım sanırımçiğ kalmadıysa bir şey olmaz diye biliyorum
İyice piştikten sonra
Afiyet olsun. Canınız çekmiş yemişsiniz. Bir daha yemezsiniz. İçinizi ferah tutun. Bir daha canınız çekerse nitratsız sucuk satıyor @driyiet instagramda var. Bize yakın ilde. Aldım hamileyken. Güzeldi.7+6 hamileyim. Canım aşırı sucuk istedi tavada kızartıp yedim yani çok da değil 7 8 tane falan yedim ama yenmiyormuş ve şuan aşırı korktum bir zararı olur mu diye destek olur musunuz
Tamamdır teşekkürlerBir şey olmaz korkutmayin kendinizi , çok telaş yaparsanız bir doktora gidin. bol su için.
Tamamdır çok teşekkür ederimmAfiyet olsun. Canınız çekmiş yemişsiniz. Bir daha yemişsiniz. İçinizi ferah tutun. Bir daha canınız çekerse nitratsız sucuk satıyor @driyiet instagramda var. Bize yakın ilde. Aldım hamileyken. Güzeldi.
Kim demiş ya ben hep yedim7+6 hamileyim. Canım aşırı sucuk istedi tavada kızartıp yedim yani çok da değil 7 8 tane falan yedim ama yenmiyormuş ve şuan aşırı korktum bir zararı olur mu diye destek olur musunuz
Sakatat sucuk vs yemeyin diyorlarKim demiş ya ben hep yedim
İyice pişirdiysen ye7+6 hamileyim. Canım aşırı sucuk istedi tavada kızartıp yedim yani çok da değil 7 8 tane falan yedim ama yenmiyormuş ve şuan aşırı korktum bir zararı olur mu diye destek olur musunuz
Çok pişirmedim maâlesef bir şey olmaz drmi yaİyice pişirdiysen ye
Ben yakmaya yakın pişiriyordum
Çok iyi pişirmedim inşallah bir şey olmaz :/O kadardan bişey olmaz korkmayın. Benim doktorum hiç birşey tamamen yasak degil çok canın çekerse herşeyden çok nadiren olacak şekilde yiyebilirsin demişti. Sadece toxoplazma bagisikliginiz yoksa iyi pişirmeye dikkat edin tavuk yumurta gibi ürünleri.
Afiyet olsun canım çekti bir de ben yapayım da yiyeyim7+6 hamileyim. Canım aşırı sucuk istedi tavada kızartıp yedim yani çok da değil 7 8 tane falan yedim ama yenmiyormuş ve şuan aşırı korktum bir zararı olur mu diye destek olur musunuz
Olmaz korkmayın sağlıkla gelsinÇok iyi pişirmedim inşallah bir şey olmaz :/
Kelle paçayı çamaşır suyuyla temizliyorlarmış. Sakatatların çoğunu öyle temizliyorlarmış. Sucukta da nitrat zararlı. Salam sosis zaten malum. Ciğer a vitamini, fazlası kanamaya sebep olabilir diye.Sakatat sucuk vs yemeyin diyorlar
Desteğiniz için çok teşekkür ederim içim rahatladıBirşey olmaz sakatat falan canin cektiyse tadimlik ye demişti doktor sucuk falan da yedim oğlumda, bunda da yiyorum, birirnin yok dediğine öbürü var diyor, hep tukettigimiz gidalar anında tık diye bebeğe zarar vermez, abartıp sürekli zorlamamak lazım, yoksa arada tadımlık yiyorsan afiyet şifa olsun
Hahaha size de afiyet olsunAfiyet olsun canım çekti bir de ben yapayım da yiyeyim