• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şey yaptım korkuyorum?

meriibii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
36
4
1
24
7+6 hamileyim. Canım aşırı sucuk istedi tavada kızartıp yedim yani çok da değil 7 8 tane falan yedim ama yenmiyormuş ve şuan aşırı korktum bir zararı olur mu diye destek olur musunuz

7+6 hamileyim. Canım aşırı sucuk istedi tavada kızartıp yedim yani çok da değil 7 8 tane falan yedim ama yenmiyormuş ve şuan aşırı korktum bir zararı olur mu diye destek olur musunuz
Bir şey olmaz korkutmayin kendinizi , çok telaş yaparsanız bir doktora gidin. bol su için.

çiğ kalmadıysa bir şey olmaz diye biliyorum
İyice piştikten sonra

Afiyet olsun. Canınız çekmiş yemişsiniz. Bir daha yemezsiniz. İçinizi ferah tutun. Bir daha canınız çekerse nitratsız sucuk satıyor @driyiet instagramda var. Bize yakın ilde. Aldım hamileyken. Güzeldi.

Son düzenleme:
Afiyet olsun. Canınız çekmiş yemişsiniz. Bir daha yemişsiniz. İçinizi ferah tutun. Bir daha canınız çekerse nitratsız sucuk satıyor @driyiet instagramda var. Bize yakın ilde. Aldım hamileyken. Güzeldi.
Tamamdır çok teşekkür ederimm

İyice pişirdiysen ye
Ben yakmaya yakın pişiriyordum 🤣🤣

O kadardan bişey olmaz korkmayın. Benim doktorum hiç birşey tamamen yasak degil çok canın çekerse herşeyden çok nadiren olacak şekilde yiyebilirsin demişti. Sadece toxoplazma bagisikliginiz yoksa iyi pişirmeye dikkat edin tavuk yumurta gibi ürünleri.

Birşey olmaz sakatat falan canin cektiyse tadimlik ye demişti doktor sucuk falan da yedim oğlumda, bunda da yiyorum, birirnin yok dediğine öbürü var diyor, hep tukettigimiz gidalar anında tık diye bebeğe zarar vermez, abartıp sürekli zorlamamak lazım, yoksa arada tadımlık yiyorsan afiyet şifa olsun

O kadardan bişey olmaz korkmayın. Benim doktorum hiç birşey tamamen yasak degil çok canın çekerse herşeyden çok nadiren olacak şekilde yiyebilirsin demişti. Sadece toxoplazma bagisikliginiz yoksa iyi pişirmeye dikkat edin tavuk yumurta gibi ürünleri.
Çok iyi pişirmedim inşallah bir şey olmaz :/

Korkma bu haftalarda hamile olduğunu farketmeyip içki içen, üstüne de koko yiyen arkadaşım var. Öyle de sağlıklı doğurdu ki. Hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle 🙏🏻

Sakatat sucuk vs yemeyin diyorlar
Kelle paçayı çamaşır suyuyla temizliyorlarmış. Sakatatların çoğunu öyle temizliyorlarmış. Sucukta da nitrat zararlı. Salam sosis zaten malum. Ciğer a vitamini, fazlası kanamaya sebep olabilir diye.

Birşey olmaz sakatat falan canin cektiyse tadimlik ye demişti doktor sucuk falan da yedim oğlumda, bunda da yiyorum, birirnin yok dediğine öbürü var diyor, hep tukettigimiz gidalar anında tık diye bebeğe zarar vermez, abartıp sürekli zorlamamak lazım, yoksa arada tadımlık yiyorsan afiyet şifa olsun
Desteğiniz için çok teşekkür ederim içim rahatladı

Back