Bir şey yaptım ama doğru mu yanlış mı?!

Yanlışlık olmuş de ve no yuda sil engelle önüne bak.. Kimler kimler çıkacak karşına daha .. Ne güzel sınava hazırlanıyomuşsun zaten aynen devam et full konsantrasyon
Whatsapptan yazmadım facebooktan kendi adıma olmayan bir hesaptan yazdım yanlışlıkla oldu diyemem çünkü ismiyle hitap ettim başka bir şey bulmam lazım

Resmen beni uz nolur uz diye arkasindan kosuyosun.
Adam telefonlarina cikmiyor.
Bu yeterince acik.
Adam senle ilgilenmiyor.
Ne sorucan arkadasina?

Neyse ya sen sor en iyisi.
Insallah sevdigi bi kadinla evlenip 5 cocuk yaptigini ogrenirsinde belki vazgecersin bu sevdadan.

Sormayacağım ama dediğim gibi o mu aradı diye çok merak ettim ya ne kadar iyisiniz konu açıyorum danışmak için zaten yaptığımın doğru olmadığını biliyorum bir hata yani ne yapabilirim diye açıyorum konuyu yazdığınız şeye bak umarım böyle bir şey yaşayıp benim yaptığımı yapmazsın

Canim yanlis anlama niyetin kotu degil benim.
Ama bazen dos dogru duyman gereken yanlis yaptigini.

Canim yanlis anlama niyetin kotu degil benim.
Ama bazen dos dogru duyman gereken yanlis yaptigini.
Anlıyorum ve farkındayım zaten ama konu onun hakkında olunca bende fazla hassazlaşıyorum sert çıktıysam kusura bakmayın

Ders çalış desen kafam almıyor olur bir tane saçma sapan merak için de herşey yapılır
Yavrucuğum enerjini derslerine harca iyi bir okulda iyi bir bölüm oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…