Peki arkadaşı mesajıma dönüş yaptığında ne yazmalıyım sizce?
Hiç bir şey yazmasamda komik duruma düşerim önemsiz bir şey sorsam ama ne?hiç bişey apma ya.hata yapmışsın devam ettirme.uğraşma...yaşın daha genç
Yanlışlık olmuş de ve no yuda sil engelle önüne bak.. Kimler kimler çıkacak karşına daha .. Ne güzel sınava hazırlanıyomuşsun zaten aynen devam et full konsantrasyonHiç bir şey yazmasamda komik duruma düşerim önemsiz bir şey sorsam ama ne?
Whatsapptan yazmadım facebooktan kendi adıma olmayan bir hesaptan yazdım yanlışlıkla oldu diyemem çünkü ismiyle hitap ettimYanlışlık olmuş de ve no yuda sil engelle önüne bak.. Kimler kimler çıkacak karşına daha .. Ne güzel sınava hazırlanıyomuşsun zaten aynen devam et full konsantrasyon
Hiç bir şey yazmasamda komik duruma düşerim önemsiz bir şey sorsam ama ne?
Yemez tabi ki zaten onunla görüşmüyor 1 yıldır bu çocuk sorsamda ona söyleyeceğini düşünmüyorum karakter olarak düzgün birisiönemsiz birşey sorsan yer mi sence.
Daha iyi ya faceden engelle gitsin. Bu kadar dert etme yahuWhatsapptan yazmadım facebooktan kendi adıma olmayan bir hesaptan yazdım yanlışlıkla oldu diyemem çünkü ismiyle hitap ettimbaşka bir şey bulmam lazım
Evet bu aklıma gelmemişti öyle yapacağım sağolunDaha iyi ya faceden engelle gitsin. Bu kadar dert etme yahu
Sormayacağım ama dediğim gibi o mu aradı diye çok merak ettimResmen beni uz nolur uz diye arkasindan kosuyosun.
Adam telefonlarina cikmiyor.
Bu yeterince acik.
Adam senle ilgilenmiyor.
Ne sorucan arkadasina?
Neyse ya sen sor en iyisi.
Insallah sevdigi bi kadinla evlenip 5 cocuk yaptigini ogrenirsinde belki vazgecersin bu sevdadan.
Sormayacağım ama dediğim gibi o mu aradı diye çok merak ettimya ne kadar iyisiniz konu açıyorum danışmak için zaten yaptığımın doğru olmadığını biliyorum bir hata yani ne yapabilirim diye açıyorum konuyu yazdığınız şeye bak umarım böyle bir şey yaşayıp benim yaptığımı yapmazsın
Anlıyorum ve farkındayım zaten ama konu onun hakkında olunca bende fazla hassazlaşıyorum sert çıktıysam kusura bakmayınCanim yanlis anlama niyetin kotu degil benim.
Ama bazen dos dogru duyman gereken yanlis yaptigini.