Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Bir şey yapmalı mıyım?

SceneRush

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
233
2
Kızlar ben 14 yaşımdayım 80 B beden sütyen giyiyorum minyon bi yapım var 1.55 civarındayım sizce büyümeleri için bir şey yapmalı mıyım

Kızlar ben 14 yaşımdayım 80 B beden sütyen giyiyorum minyon bi yapım var 1.55 civarındayım sizce büyümeleri için bir şey yapmalı mıyım

yaşına göre iyi bir gelişimin var. göğüslerin ise günümüzün ideal ölçüsü. bence sorun etmeni gerektirecek hiç birşey yok tatlım. takma kafana...

14 yaşında 80 mi?
benim 16 yaşıma kadar 75 ti. şimdi 90 ..
az bekle büyüyünce sen onlarda büyür:hulya:

Canım daha büyür merak etme şuan için birşey yapmana gerek yok sende memilerinde büyüyeceksinizzzopuyorumnanaktan

daha 14 yaşında 80B ise büyütmek için değil küçültmek için uğraş bence:))
kızlar sizleri gerçekten anlamıyorumm.. gerçi senin yaşının küçüklüğüne veriyorum. burda 70 bedeni zor dolduran insanlar var. tabi bedene göre değişir ama 75 B- 80B en ideal ölçülerdir hem kadının hem erkeğin gözünde. biraz kanaatkar olmayı öğrenmek lazım:)

iyide niye kücültmeye ugrassın ki anlamadım. bence cok ideal bir gögüs ölcüsü.

Her zaman daha fazlasını istemek anlayışı naparsın ben ve ergenlik takıntılarımher şey mükemmel olmalı saçmalıklarım çarpık birey olmaya hazırlanış falan filan :)

kızım sen afedersin manyak mısın benim 15 yaşında bi arkadaşım var neredeyse yok yani şükret otur aşağı

:teselli:benim yaşıma geldiğinde allah bilir ne hale gelirler :-) ama bana ergenlik çağında büyüyen göğüsler 20li yaslarda küçülüyormus yada nasıl diyim hmmmm...sönüyormuş gibi gelio.benim göğüslerimde 85B ama sanki kilo verdikçe küçülüyor gibi.hemen bi çözüm bulmam lazıııımmmm

Biz 75 için uğraşıyoruz canım ya...:KK70: Ben 75 i zor dolduruyorum yani.Gayet büyük göğüslerin var.Onlar gelişimin bitince en az 90 olur yani.Süpersin senin yerinde olmak isterdim yani.

boyun kısa minyon tiplisin sanırım o boyla 80den büyük göğüs kötü durur sarkar.
ayrıca doğum yapınca daha feci görünür.
büyütmek için hiç uğraşmamalısın

biz 14 yasindayken gögüs mü biliyorduk zamani gencler neler düsünüyor 80B dolduruyor daha ne

X