bir sevdiğim var ama nişan düğün günüm belli değil diyenlerin topiği

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)
julia__ betus_g+ Beuf amazonas ysmehmt essss+ eyeliner BibLoSuRat+ cansusln ebanruil trLavinya

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Peki aranızda sevgilisi asker olanlar kimler...

Gaziemir ?

Peki aranızda sevgilisi asker olanlar kimler...

Gaziemir ?

tecrübelerime dayanarak seni uyarayım cnm askerden gelince bambaska oluo sevdiceklerimiz biraz anlayış göster sivil hayata kolay adapte olamıolar yaniii gene bize iş d
şüooo hep anlayışlı olması gereken bizleriz malesef

bnm ki de askerden geleli 3.5 ay oluo

dönse de sağ salim bi benimkide aynı şehirdeyiz gerçi ama sonuçta istediğinde ulaşamamak zor geliyo
bi kaç ay içerisinde gelirler diye umuyorum aslında.ailesi filan bilio beni.askerlik bitince 2 yılımız bitecek bizimde

Yaseminnnnnn ben
Buarada merhaba kızlar bende beklemedeyim malesef

Eneemmm nerden çıktın kıs gel gel hoşgeldin

Tahmini bir nişan tarihimiz var ama belli olmazi önce bi gelsinde askerim, bakalım nolur :98:

Senin ne zaman tahmini düğün ?

Ben 2013e kalmak istemiyorum ama zaman kalmıyor olmazsa başında evleneceğiz

bizim ev şuan tıklım tıkış çeyizleri çıkardık derledik topladıkk evleri koltukları halıları hazırr çeyizler burdaa ablam evleniyo 30 ekimdee

..Genelde öyle söyleniyor gelince sivil hayata kolay alışamıyorlar diye..Olabilir, düşünüyorum da zor onlar için ya...
Ben prensime yardımcı olurum :98:

Yok yok hakkını yemiyeyim aşkımın, benim ki çok anlayıslıdır bana karşı

Hoşbuldukkk Oh ne güzel 2013de gelinsin demek bizim düğün 2014de olur sanırım çok var çoook:97:

Hoşbuldukkk Oh ne güzel 2013de gelinsin demek bizim düğün 2014de olur sanırım çok var çoook:97:

2013 gibi görünüyor tatlım,,Askerim 2012 istiyor ama, zaten 2012 de gelcek askerden nişanı yaparız, öyle 2013 gireriz zaten..Düşerse askerlik değişebilir durum evleniriz '12 de

Hayırlısı olsun tatlım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…