bir sevdiğim var ama nişan düğün günüm belli değil diyenlerin topiği

cnm hoşgeldin nasılsın gel de dertleşelim madem :90:

ayol ilerlemiş buarada muhabbet ben eksik kalmışım:)
dertleşelim tatlımmm
hemen dökiliiim ben

sevdicek iş kurma çabasında
ailesi pek destek olmuyoo malesef
((
sıkıntılı bir dönemdeyizz
2yıla yaklaştı ilişkimiz
ailesini tanıyorum çok seviyorlar beni falan filan fıstık ama bişi yapmaya gelince kimse elini cebine sokmuyorr
tüm bunlar olurken ben evlilikten delii gibi korkuyorum!!
Hayırlısıyla atlatsak şugünlerii.. kimseleri üzmeden kırmadan gönül hoşluğu ile girse işler yoluna
(

biz de 4 senedir çıkıorz cnm senedir çıkarken askere gittik şimdide askerden geleli 3 ay oldu işlerini yoluna koymaya çalışıo bende ses çıkaramıorum ailesi neden destek olmuo ki cnm :44::44:

julia'm ama hani sen evleniyodun bir daha ki yaza?

evet öle cnm ama gene de tarih konmadan hiç bişeye inanmam ben sen kk ya girmediğin günlerde ben bazı problemler yaşadım sevdiceğimle o yüzden emin olmm lazım herşeyden acele etmicem bu yüzden cnm

biz de 4 senedir çıkıorz cnm senedir çıkarken askere gittik şimdide askerden geleli 3 ay oldu işlerini yoluna koymaya çalışıo bende ses çıkaramıorum ailesi neden destek olmuo ki cnm :44::44:

bir süredir işsiz erkek arkadaşım
daha önce ortaklığı vardı battı
sermaya yok anlayacağın
kredi çekmesi lazım iş kurmak için
biraz borcu olduğu için kredi çekemiyor kendi adına
ablası yardımcı olmalı o da bu işide batırırsan ödemesi bana kalır diyoo cüzi bir mikar kredi almayı kabul ediyor
bakalım bir yoluunu bulcaz inşallah
söz nişan vs olsa yani bi resmiyett ben çekcemm kredi de arada resmiyet yokken yapmam öyle şey

Son düzenleme:
evet öle cnm ama gene de tarih konmadan hiç bişeye inanmam ben sen kk ya girmediğin günlerde ben bazı problemler yaşadım sevdiceğimle o yüzden emin olmm lazım herşeyden acele etmicem bu yüzden cnm

hmm anladım canım, hayırlı olsun inşallah
allah sabır versin

ay cnm yaaa herkesin derdi başka baska işte ne yapcan offffff offfffff

bizde 3 buçuk senedr çıkıoruuz üniversitesyi bitiricek 2 sene var, askerlik 6 ay, sonrasında iş miş anlıcağın bana 4-5 sene rahat. 25 yaşımda falan evlenirim heralde

bizde 3 buçuk senedr çıkıoruuz üniversitesyi bitiricek 2 sene var, askerlik 6 ay, sonrasında iş miş anlıcağın bana 4-5 sene rahat. 25 yaşımda falan evlenirim heralde

olsun geç olsun güç olmasın demi cnm

selamun aleykum kızlar nasılsınız.. tuttum bu topiği
ama çıkmam lazım:s

allah yuva kurana yardım eder cnm ii düşün i,iii olsun emi

ayy canım benim teşekkür ederim

eee kızlar topikte kimseyi tanımıyorum ben
Çalışıyor muyuz, okuyor muyuz ne durumdayız?
Ben hem ünv. sınavına hazırlanıyorum, hemde iş arıyorum.
Küçük sanmayın beni hee yaş 27:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…