• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir sevdiğim var ama nişan düğün günüm belli değil diyenlerin topiği

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
162
423
bir sevdiceğim var ama ne nişanım ne düğün günüm hala belli değil diyenlerin topiği buradaaaa birbirimize destek olup sohbet edebiliriz ne dersiniz :69:

:97:julia:97:

:97:sedulu:97:

:97:biblosurat:97:

:97:katinam:97:

:97:beuf:97:

:97:smsym:97:

:97:atractive:97:

:97:cansusln:97:
:97:essss:97:
:97:betus_g:97:

:97:saykopat:97:

Son düzenleme:
pek iyi olmuş canım bu konuyu açtığın ben nasıl konu acarım diye bakınıp duruyordum beceremedim.evet başlıkta anlatılan ve ömrü beklemekle geçen benim!!

pek iyi olmuş canım bu konuyu açtığın ben nasıl konu acarım diye bakınıp duruyordum beceremedim.evet başlıkta anlatılan ve ömrü beklemekle geçen benim!!

ah cnm bnm yaaaa bende 4 senedir çıkıorum sevdiceğimle bazen sorunlar yaşıoruz bu sorunları aşana kadae bende çok istemiorum evlenmeyi zaten umarım sevdiğimle bir ömür mutlu olurum cnm tabiki sendee :70:

ah cnm bnm yaaaa bende 4 senedir çıkıorum sevdiceğimle bazen sorunlar yaşıoruz bu sorunları aşana kadae bende çok istemiorum evlenmeyi zaten umarım sevdiğimle bir ömür mutlu olurum cnm tabiki sendee :70:

inşallah canım biz başlayalı henüz 15 ay oluyor ama bizim için geç bile ,sevgiler.

süper bir topik olmuş :27:
zatiii bu ara dertleşmeye ihtiyacım var:44:
konuyu açan arkadaşımın ellerine sağlık:31:
muhabbetimiz bol olsun:71:

süper bir topik olmuş :27:
zatiii bu ara dertleşmeye ihtiyacım var:44:
konuyu açan arkadaşımın ellerine sağlık:31:
muhabbetimiz bol olsun:71:

cnm hoşgeldin nasılsın gel de dertleşelim madem :90:

iyi geceler benimde yerim burası nişan düğün şafağı belli değil bekliyorum daha çook beklicem galiba :31:

Back