- 18 Mart 2015
- 732
- 498
- 103
- 34
- Konu Sahibi ozgurruzgar
Merhaba arkadaşlar bugun kadın doğum doktora gittim 2.cocugu düşündüğümüz için muayene olayım ona göre adım atayım istedim kan hastalığım olduğu için tedavi olduğum için kulladığım ilacın gebelikte bi sıkıntı olup olmucagınıda öğrenmek istedim hemde cocuğumda benim gibi hasta doğarmı diye öğrenmek istedim.gerci bendede bu hastalık doğumdan sonra cıktı cok şükür çocugum hasta değil neyse uzatmayım ben bunları öğrenmek için gittim ama kan pıhtılaşma sorunum oldunu öğrendim hamile kalmamda sorun olmadını söyledi ama hamile kaldım gibi tedavi olmam lazımmış düşük yaparmışım düşük yapıp yapmadımı sordu evet yapmadım cocuğumda saglıklı doğdu cok şükür.
Peki arkadaşlar aranızda böyle sorun yasayan varmı madem böyle bi rahatsızlığım var neden şimdi tedavi etmiyolarda hamileyken tedavi olcaksın diyolar simdi risk altındamıyım bu hastalığın bana hamile kalmadan zararı varmı beni aydınlatırsanız sevinirim arkadaslar cünkü doktorum hamile kalmamı bekliyo aydınlatmak için heralde:)
Peki arkadaşlar aranızda böyle sorun yasayan varmı madem böyle bi rahatsızlığım var neden şimdi tedavi etmiyolarda hamileyken tedavi olcaksın diyolar simdi risk altındamıyım bu hastalığın bana hamile kalmadan zararı varmı beni aydınlatırsanız sevinirim arkadaslar cünkü doktorum hamile kalmamı bekliyo aydınlatmak için heralde:)