• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BiR ŞaRkıSıN SeN

bence güzel sempatik bir yarısma..geleceğin miniklerini doğru yolda görmek beni sevindiriyor artık.zararlı madde kullanımı ilköğretim cağına inmiş bir devirde bu tür sanatsal yönlendirmeler umarım faydalı olur.tabiki bahsettiğiniz makyaj/kıyafet olaylarına katılıyorum.ama o da işin albenisi show u.23 nisanda cocuğunu düğüne gider gibi hazırlayan anneler var.o şekilde getiriyorlar okula.umarım eğilimi kötüye olan geleceklerimiz bu miniklerin sanatsal yönlerini özenirler ve bu düşüşte sona erer.
uufff cok zor seymi diliyorum ben????

valla bence çok güzel bi program ben çok beğeniyorum cumartesi gelsinde izleyelim diye bakıyorumm hepsi çok şekerler yaa...

sesler gerçekten bu çoculardan mı çıkıyo sandi başkası söylüyr bunlar ağız hareketi yapıyo gibime geliyo

bernaya bayılıyz aileck çok şeker ya

bir de kalmamış gibi açık seçik kıyafetli dansçılar eşlik ediyor çocuklara..sanki tarkan var sahnede...
ne bileyim madem çocuk söylüyor, bir sürü dansçı küçük var konservatuarlı, kurslu v.s. onlar eşlik etsin...

zaten yarıma değilmiş ama arkada dans edenler ve pınarın kıyafetler yakışmamış heryeri meydanda

çocukların bu türde büyük yarışmalara katılmalarını hiç hoş karşılamıyorum...

okullararası olabilir ...fakat öğrencilerin bilgi yarışması hariç tv lere çıkıp makyajlı boyalı abartılı şıkırtılı kıyafetlerle boy göstermelerinden ve büyük insan tavırları ile şarkı söyleyip dans etmelerinden hiç mi hiç hoşlanmıyorum.

bu yarışmayı atv kanalına hiç yakıştıramadım ve büyük şaşkınlık içindeyim...

atv gibi büyük bir kurumun bu yarışmayı yaptığına hala inanamıyorum....

umarım yeni aile bakanımız duruma el koyar diyeceğim ama bu da imkansız görünüyor.

bence güzel sempatik bir yarısma..geleceğin miniklerini doğru yolda görmek beni sevindiriyor artık.zararlı madde kullanımı ilköğretim cağına inmiş bir devirde bu tür sanatsal yönlendirmeler umarım faydalı olur.tabiki bahsettiğiniz makyaj/kıyafet olaylarına katılıyorum.ama o da işin albenisi show u.23 nisanda cocuğunu düğüne gider gibi hazırlayan anneler var.o şekilde getiriyorlar okula.umarım eğilimi kötüye olan geleceklerimiz bu miniklerin sanatsal yönlerini özenirler ve bu düşüşte sona erer.
uufff cok zor seymi diliyorum ben????

bir eğitimciden bu sözleri duyduğuma çok ama çoook üzüldüm.

bence hoş bir program değil..küçücük çocukları kullanarak şov yapıyorlar..o çocuklar bir gün okulu bırakıp ben ünlü olacğım,şrkı söyleyecem derse şaşırmam..o yaştaki bir çocuğa siz birşeyleri zor anlatırsınız..şan ,şöhret,sahne,alkış ........bunların tadına baktırıyorlar..şmdiden kafalarına sokuyorlar.
çocukların bukadar göz önünde olmaları hoş değil bence.

bende hiç izlemedim bu programı fragmanları bile sinir ediyor beni.. çocuklar okul yerine şarkıcılığa heveslendiriliyor çocuklarıma asla izlettirmiyorum bilee...çokkk kötü bencee..

çocuklar o yarışma için okullarını ihmal ediyolar ve niçin boş bir yarışma için fayda saylamaz bu çocuklara..

çocuklar o yarışma için okullarını ihmal ediyolar ve niçin boş bir yarışma için fayda saylamaz bu çocuklara..
evet canım haklısın bir de o boyutu var..
çocuklar yarışmaya hazırlanıcam diye muhtemelen bir çok dersini aksatıyordur

ben bu yarışmanın reklamlarına bile kızıyorum.resmen çocukları teşhirden başka bir şey değil.pınar altuğ da yeni anne oldu nasıl böyle bir programı sunar anlamış değilim.yazık çok yazık,küçücük çocukları kadın gibi giydirip makyaj yapıyorlar.benliklerinden uzaklaştırıyorlar.ben şimdiye kadar program kaldırılır diye düşünmüştüm,demek ki,rtüke şikayet gitmemiş.derhal bitirilmeli.

Açıkcası ben bu programı beğendim fakat eleştirilecek yönleri de çok :delphin:
Bende küçükken korodaydım ve koroda solo şarkı söylemek için çıldırırdım resmen kalabalık önünde şarkı söylemeye bayılırdım.
O yüzden keşke diyorum benim zamanımda böyle bir yarışma olsaydı da bende katılsaydım.
Hiç olmazsa hevesimi alırdım kaydirigubbakcemile3

Şebnem Keskin var beyoğlu mızıkacılarındaki çocuğun söylediği gibi gırtlaktan söylüyor aynı.
Ama o gurpta yoktu o guruptakiler zaten kardeş google'dan da bakınca o kız olmadığını anlarsınız.

Cimcime bir kız var gerçekten çok sevimli Berna Karagözoğlu adı,fakat ondan çok daha güzel söyleyen çocuklar var onun kadar ilgilenilmiyor yani o yüzden haksızlık yapılıyor.

Kıyafetlerini açıkcası ben çok farklı bulmadım düğünlerde böyle giyiniyorlar zaten,ayrıca makyaj yaptıklarını hiç görmedim ben hatta çok da dikkat ettim uzun süredir izliyorum makyajlı çocuk görmedim.

Okullarını aksatmadıkça bence sorun yok fakat en önemlisi tabiki önce eğitimleri.
Ama zaten müzik alanında orda da eğitiliyorlar küçükten yetiştirilmeleri de çok güzel bişey.
Aycan'ı beğeniyorum son iki haftadır çok içten söylüyor.Şahin var kesinlikle keşfedilmeli o çocuk. Çoğu yeni şarkıcılara bin basar diye düşünüyorum... zemuszemus

bu programı hiç beğenmiyorum . o kadar çok yanlış var ki öncelikle arka fon öyle bir göz yoruyor ki izlemek imkansız ayrıca çocuklar çok gaza getiriliyor. işleri bitince hepsini savuracaklar bi tarafa.bir küçük kız var berna diye ayyy ne kadar itici bi kız şımarık çocuk dediğin saf olur bakışları duru olur .ayrıca konuklar sunucular hepsi fazlasıyla yapmacık ..

.pınar altuğ da yeni anne oldu nasıl böyle bir programı sunar anlamış değilim.yazık çok yazık,küçücük çocukları kadın gibi giydirip makyaj yapıyorlar..

Pınar Altuğ'a para gelsin güzelim çokmu umurunda sanıyorsun o çocukların psikolojileri...:umursamaz:
senin evladını sen düşünmedikten sonra kimse düşünmez..
ben burada suçu kesinlikle ailelerde görüyorum...:olmaz:
ne işleri var çocukların orda?
aileler götürmese nasıl gidecekler...

daha önce böyle yarısmalara katılanların sonu malum bu çocukların kaderi umarım onlara benzemez.bir yerlerde okumustum çocukların böyle süslenip teshir edilmesi ayrıca bebekklerin bez reklamlarındaki cırılcıplak görüntüleri sapık ruhlu insan görünümündeki yaratıkların iştahını kabartıyomus.televizyon kanalları bir yandan ates püskürecek diger taraftanda canak tutacak olacak iş degil.:olmaz:

Back