• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BiR ŞaRkıSıN SeN

firstday

Canlarım ve ben
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
2.114
10
358
Son 50 yılın en sevilen Türkçe parçaları, tüm Türkiye genelinde yapılan elemeler sonucu seçilen 20 muhteşem sesli çocuk tarafından seslendirilecek.

30 kişilik dev bir orkestra çocuk yıldızlara eşlik edecek, her hafta 4 ünlü konuk, sohbetleri ve şarkılarıyla unutulmaz gala gecelerine damgasını vuracak.

Sunuculuğunu, yılların usta sanatçısı, sesiyle müziğe büyük yorum katan EROL EVGİN ve ekranların vazgeçilmez sunucusu PINAR ALTUĞ’UN üstlendiği “BİR ŞARKISIN SEN” atv ekranlarında…

:1shok: :1shok: ne ses var o ufacık çocuklarda yaa bittim valla cimcimelere :1rolleyes:

yarışmacılardan birisi benim öğrencimdi.. "hocam birgün ünlü olacağım" derdi.. ve bağlamasını çalar yanık yanık türkülerini söylerdi.. dediğide oldu hınzırın canım benim yaaaa.. hepside birbirinden muhteşemdi... seçim yapmak çok zorr...

yarışmacılardan birisi benim öğrencimdi.. "hocam birgün ünlü olacağım" derdi.. ve bağlamasını çalar yanık yanık türkülerini söylerdi.. dediğide oldu hınzırın canım benim yaaaa.. hepside birbirinden muhteşemdi... seçim yapmak çok zorr...

isimlerini daha cikaramadinmda baglama dediniz dostum türküsünü söyleyenmi yoksa???

Allah'im ne ses vardi o miniklerde öyle hayranlikla izledim vallahi, özellikle Esmeray'in Unutama Beni sarkisini söyleyen gözlüklü kiz var ya müthis bir ses tonu vardi, Dostum Dostum'u söyleyen cocuk'da harikaydi, beni en cok gülümseten ise Ben Kalender Mesrebim'i söyleyen o güzeller güzeli kizdi, nede güzel oynadi öyle canim benim :asigim:

valla bende büyüük bi hayranlıkla izledim hepsini...tüylerim diken diken oldu...hel eşu urfalı çocukk varya urfanın etrafını söyleyen ve dostum dostumu söyleyen vanlı çocuk varya onlara bayıldım..ayy ağlaya ağlaya bi hal oldum ikisindede..aslında bu tür yarışmalarda bgne kadar hiç mesajla oy göndermedim kimseye ama bu iki çocugada oy gönderdim helal olsun ikisinede..

Yabancı şarkı söyleyen bir kız vardı gözlüklü....Ne sesti o yaa...
Helal olsun hepsine bizim şarkıcılara bile on basarlar :utangac:

evet ya bende bayıdım ilk çıkan ve ben kalemden meşrebimi söyleyene bittim

ya o ilk çıkan kız varya hani gözlüklü olan..sesi güzel ama tavırları beni deli etti..ayyy sanki 40 yıllık sanatçı gibi hasbam...ha bide o kızın zaten sokak mızıkacıları die bi grubu vardı..bu grup daha önce popstara falanda katıldılar...ben beğenmedim o kızı..sesi güsel ama...

Sadece 5-10 dk baktım. Bu bile iğrenmeme yetti. Ufacık çocuklar nasıl giydirilmiş nasıl makyajlar yapılmış. Napmaya çalışıyor bunlar. Assolist havasındaydı çocuklar. Yazık.:1no2:

Nolacak peki bu çocuklar. Nasıl izin verilir bu yarışmaya. Birinci seçilecek meşhur mu olacaklar. Ufacık çocuk onlar daha. Hiç mi düşünülmez psikolojileri.

Bu yarışmayı düzenleyenleride, sunanlarıda, çocuklarının bu şekilde kullanılmasına izin veren aileleride kınıyorum.

Sadece 5-10 dk baktım. Bu bile iğrenmeme yetti. Ufacık çocuklar nasıl giydirilmiş nasıl makyajlar yapılmış. Napmaya çalışıyor bunlar. Assolist havasındaydı çocuklar. Yazık.:1no2:

Nolacak peki bu çocuklar. Nasıl izin verilir bu yarışmaya. Birinci seçilecek meşhur mu olacaklar. Ufacık çocuk onlar daha. Hiç mi düşünülmez psikolojileri.

Bu yarışmayı düzenleyenleride, sunanlarıda, çocuklarının bu şekilde kullanılmasına izin veren aileleride kınıyorum.

işin bide bu kısmı var dimi..seslerini begendim begenmesinede bende çocukları ilk gördüğümde bu ne makyaj dedim valla....

çocukların hepsi mükemmeldi..
ama çocukların ekranda böğle gözükmesi taraftarı değilim hiç bir zaman..sonra yetenekli diye alıyorlar bu çocukları ,yoğun tempo ve tv göz kamaştıran süsünde heba oluyor ve çocukluklarını yaşayamıyorlar..
eğer yetenekleri varsa bunların eğitimini almaları gerekir..
böğle ekranlara çıkınca bir çok geç ve çocuk onlara özeniyor ..
..

Son düzenleme:
berna karagözdü sanırım kahverengi gözlerin şarkısını söyleyen o ne bilmiş cimcime öyle...
ayy hayran kaldım ...
o gözlüklü bir kız var öncelerdende bi yerlerde çıkmışlardı beyoğlu mızıkacılarımıydı neydi ordan sevmemiştim zaten...
hepsi büyümüşte küçülmüş sanki...
bir kız daha vardı yaşı henüz çok küçük çokta güzel maşallah ama kaşları alınmıştı resmen...
bende karşıyım çocukları reyting uğruna bu kaosun içine itmelerine...
şimdi onlar bir anda meşhur olduk hissedecekler oradan oraya sürüklenecekler..
belki desrleri bile etkilenecek...
bilmiyorum ama bir çocuğum olsaydı içim el vermezdi o kurtlar sofrasına atmaya....

bir başka konuda daha yazdım
bu yarışmayı kınıyorum.
el kadar çocukların garip garip giyinip bişiler yapması.
ay ne bileyim kaçımız kızımızı oraya gönderip kanto yaptırırız ya?
ya da o yarışmanın sunucusu bayan, kızını gönderir mi oraya?
çok kısa izleyebildim
"benim babam çobann bundan utanmıyorumm"diye bağırıyordu ufak bi kiz..
tövbe tövbe..
sanki utanıyor musun diye soran oldu..
sinirleniyorum sinirleniyorum...

bir başka konuda daha yazdım
bu yarışmayı kınıyorum.
el kadar çocukların garip garip giyinip bişiler yapması.
ay ne bileyim kaçımız kızımızı oraya gönderip kanto yaptırırız ya?
ya da o yarışmanın sunucusu bayan, kızını gönderir mi oraya?
çok kısa izleyebildim
"benim babam çobann bundan utanmıyorumm"diye bağırıyordu ufak bi kiz..
tövbe tövbe..
sanki utanıyor musun diye soran oldu..
sinirleniyorum sinirleniyorum...

evet canım malum bu ''çoban'' muhabbeti hep iyi reyiting yapıyor ayrıca melek gibi tertemiz yavrucukların boyanıp boyanıp cüce gibi oralara çıkarılması da hiç de hoş gelmiyor bana çocuklarımıza nasıl daha iyi eğitim verebiliriz diye çırpınırken bizler onlar nasıl anne babalar ki yavrularına kıyıp yukarıda bir arkadaşımızın dediği gibi bir kurtlar sofrasına atıyorlar çocuklarını amaç bu çocukların bu yoldan istikbalini sağlmaksa bunun yolu da buradan değil gene alacakları eğitimden geçer :oklava:
kızımın bir okul arkadaşı bu yarışmanın elemelerine katıldı burada elemeler yapılmadığı için bir başka ile gitmiş hangi aşmaya kadar geldi bilmiyorum ama çocuk bu yüzden bir süre okul gelemedi yarışmadaki çocuklar okul durumunu napıyorlar merak ettim doğrusu

senin en güsel yerin kafferengi gözlerin..gözlerin pınar gözlerin...gözleeeerriiiiiinnnn

ben de inanılmaz rahatsız oluyorum bu yarışmadan....
yapacaksanız çocuk ses yarışması, çocuk şarkıları söyletin di mi ama...

hem kanto yapıyor minik, yerlere oturup 40 yıllık Nurhan Damcıoğlu gibi gerdan kırıyor, eteğini büküyor, işve yapıyor...

yazık vallahi yazık...Anne ve babalarının para ve şhret sevdaları yüzünden Maymuna döndürdüler güzelim çocukları

herkes aynı fikirde bunlarda bunu bildikleri için
Burda çocuklar değil sarkılar yarışıyor diye kılıfını uydurmuşlar.
Ama madem sarkılar yarışıyor çocuklar niye bu işin maşası olmuşlar orasıda bilinmez. :sm_confused:
Şarkı yarışacaksa bisürü sanatcı var onlar söylesin.
Anne babalarda tv programcılarıda ekmeklerine kaymagı nerden sürebiliriz diye düşünüp bunu bulmuşlar.Alan memnun satan memnunsa halkda dinliyo ilk gün izledim sonrasında daha bakmadım.Reyting kazanmalarınıda istmem ki o çocuklar evlerine geri gitsin yol yakınken.

Back