Çok teşekkür ederiimm inşallah :)Hayirli olsun :)
Hadi inşallah uzamış saçları bekliyoruzzz:)Eveettt bugün sinameki+badem yağı+bemiks+evin+biberiye karışımı diplere kalanı bütün saça :)
İnşallaahh çok ümidim yok ama bakalım. Ya sanki sizin de okumuştum daha önceden. Var mı uzama saçlarda :)Hadi inşallah uzamış saçları bekliyoruzzz:)
Uzadıkça jkestiriyordum uzamıyor geliyordu halbuki uzuyormuş hemde o kadar kırik yanık saca,şimdilerde 19 günlük fark koydum bakabilirsin:)İnşallaahh çok ümidim yok ama bakalım. Ya sanki sizin de okumuştum daha önceden. Var mı uzama saçlarda :)
Hemen bakıyoruumm :)Uzadıkça jkestiriyordum uzamıyor geliyordu halbuki uzuyormuş hemde o kadar kırik yanık saca,şimdilerde 19 günlük fark koydum bakabilirsin:)
Şöyle söyliyim ayda üç dört cm uzatmadı tabi. Birbuçuk aydır kullanıyorum bir ayda bir cm uzamayan saçım bir cm uzadı. Ama kullandıkça daha çok fayda edeceğini düşünüyorum. Saçı normal uzayan arkadaşlarda daha çok etki görüldü. Ama emin olduğum tek şey benim saçlarım az ve sönük dururdu. Coşturdu saçlarımı resmen düzleştirsem bile gür duruyor. Şu an kısa hiç kullanışlı değil. Ama uzun ve gür bir saça hayır demem :)Dax nasıl acaba bende onu merak ediyordum.
Hintliler saçlarını bolca yağlıyormuş ben de oyüzden akşam yatmadan önce booolca yağlar yatardım sabah iyice yıkardım çok faydası oldu tiftik tiftik saçlarımı düzeltti.
Duymuştum ama bu kadar önemsememiştim sağol yarın ilk işim tahta tarak edinmek olacak :)Bende iki sene içinde omuzlarıma değen saçımı belime kadar uzattım. Ben sürekli yağlardım çeşit çeşit yağlarla sonrada tahta tarakla uzun uzun tarardım. Asla plasitk toka tarak kullanmadım oyüzden hiç kabarmadı. Tavsiye ederim. Zaten bi kitapta okumuştum geyşalar saçlarını tahta tarakla uzunca tararmış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?