Saç Uzatma Yöntemleri Bir saç günlüğüde Venüssel'den (hedef kalça:)

Bende rende yapınca yapışır diye düşündüm 2-3 diş sarımsağı boylamasına 2 yada 3 böldüm şampuanı 1 gün öncesinden hazırlıyorum hep 1 su bardağı kadar şampuanın içine koydum sen istersen lavanta yağıda damlatolmaz mı ben çok severim sarımsak soğan belki ondan kokmuyor bana eve gidince hergün soğan yerim haftada 2 kere sarımsak çiğ olarak gecen kuaföre gittim saçlarımı yıkadıktan sonra kaş için sordum koku var mı diye oda yok sadece kına kokuyor dedikınada yakıyorum ya

Yok koku kalmiyor onu deneyimledim kuzum bizim eve hic sarimsak girmezdi babam nefret ederdi cipsi bile disarda yiyin,derdi yaninada yaklasamazdik,cips yedikten sonra icindeki,sarimsak kokusu gider,diye esimde tam bir sarimsak hastasi gecen sene ona rendelettim uzatiyom ya sampuana koycam diplere yapisti kaldi sarimsak yapistiginami yanayim koktugu andaki bas agrisi ve bas donmesinemi neyseki alistim artik kokusuna elleyemiyordum bile
kuzum o değilde bir su bardagi cok degilmi,sampuan icin hepsini kullanmiyorsun demi duşta

Doğrudur canım sarımsak sevmeyen insanlarda var benim eniştemde sevmez nefret eder birde ben aksine turizmciyim yedim hemen fırçalar gargara yaparım hemen hop ağzıma naneli şekerleri basarımhepsini kullanmıyorum canım 3-4 yıkama yetiyor bana oda 1 haftalık filan hergün banyo yapıyorum ama devamlı saçlarımı şampuan kullanmam bazen su ile durular geçerim

hayvansal ürünler tüketmiyorum o yüzden canım yaa bişey soruucam benimde kullandığım yeşil kapaklıydı aynen bu serumduda yeni katologta griydi kapağı başka birşeymi sipariş ettim ki ben

Birde ben birkaç günlük kullanmalılar yapıyorum sarımsaklı şampuanı çok beklemediği için fazla koku olmuyor 1 su bardağı şampuana 1 gün öncesinden ekliyorum
aa çok mantıklıı denicem bugüün . Daha önce sarımsaklı şampuan kullanmıştım çok rahatsız edici bir kokusu yoktu muhtemelen onun gibi olur o zaman çook teşekkürler

hayvansal ürünler tüketmiyorum o yüzden canım yaa bişey soruucam benimde kullandığım yeşil kapaklıydı aynen bu serumduda yeni katologta griydi kapağı başka birşeymi sipariş ettim ki ben
Anladım Canım gri olan farklıdır büyük ihtimalle canım bende daha yeni sipariş ettim serumu yeşil kapaklıydı Arganda aldım mavi kapaklı oda sen netten tekrar kataloğa baksana

aa çok mantıklıı denicem bugüün . Daha önce sarımsaklı şampuan kullanmıştım çok rahatsız edici bir kokusu yoktu muhtemelen onun gibi olur o zaman çook teşekkürler
Rica ederim koku oluşursa 1-2 damla lavanta yada Gül suyu damlat

Hergun niye yikiyorsun canim yaglimi saclarin ama hergun şampuan kullanmaman iyi uzatayim derken bide kurutma

Hergun niye yikiyorsun canim yaglimi saclarin ama hergun şampuan kullanmaman iyi uzatayim derken bide kurutma
Canım haftanın 7 günü sabah 6 akşam 5 kadar çalışıyorum ve dışardayım anlıyacağın klima yok ve terliyorum şuan bile 38 derece burası hergün iş çıkışı spora gidiyorum mecbur iyice terliyor ve kokuyorum ve duş alıyorum ayrıca saçlarım yağlı

evett bundan verdim ama yeşil kapaklıyı bulamadım ben sipariş verceğim sayfada üstü gri camı yeşildi benimkinin çok bir fark olmaz heralde avonun serumları iyi oluyor denemiş olurum artık
Bencede olmaz canım şifa olsun yarasın saçlarına

teşekkürr ederim bu arada bilgilerinnde gördüm güzelsanatlar fakültesi mezunumusun sende
Hayır canım tanımamak için yaptım ben 4 yıllık turizm ve otelcilik evlendikten sonrada 4 yıllık tarih bölümünü bitirdim şuan kendime ait hediyelik eşya dükkanım var Pamukkale'de çoğu hediyeliği eşim ve ben yapıyoruz

aa bir an meslektaşmıyız dedim bende resim öğretmenliği yapıyorum Bodrum'da yazında akşamları erkek arkadaşımla camdan kolyeler yapıp satıyoruz standımızda sizin izinizden geliyoruz sanırım bizde

Farkettim o bölümünü bitirdiğini eşim heykeltraş benim ama lise mezunu ne güzel aferin size bizde eşimle hem otellerde çalıştık akşamlarıda magnet yaparak düğünümüzü evimiz i ve arabamızı ve dükkanımızı açtık bravo size tebrikler ayrıca ben çok seviyorum o boncukları bu Zaman'da turistte tok malesef rabbim yardımcımız olsun

venussel canım üfleme cam değil mi burada çok ünlü karı koca ondan yapıyorlar hatta burada cam festivali oluyor bütün dünya Ülker'inden geliyorlar takip edin

venussel canım üfleme cam değil mi burada çok ünlü karı koca ondan yapıyorlar hatta burada cam festivali oluyor bütün dünya Ülker'inden geliyorlar takip edin
AA maşallah ne kadar güzel umarım bizimde öyle olur :) Bizde damacana kapaklarına rölyefler yaptık hep bu sezonda yapmayı düşünüyoruz . Allah bol kazançlar versin sizede ^_^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…