MaşallahHindistan cevizi yagi mucize gibi geldi bana boyamaya devam kiriklara son
canım masallah cok coook guzel olmus sacların :) senı yorucam ama lutfen haftalık ne yaptıgını hangı urunlerı ne kadar ve hangı sıklılkla kullandıgını anlatırmısınben daha ılk kez uzatma seruvenıne gırıcem bakalım
çook teşekkürlerr senin nasıl gidiyor kurlerle mutlaka denemelısın dedıgın urun varsa beklıyorum :)Maşallahboya yıpranıklarıda kalmamış ne güzel
hatta daha acıklayıcı olsun ilk iki resim haftada bir haftada bir hint zeytin ,barcelino yagları son iki resim hindistan cevizi yagı zeytın yagı kullandıgım surecten.canım masallah cok coook guzel olmus sacların :) senı yorucam ama lutfen haftalık ne yaptıgını hangı urunlerı ne kadar ve hangı sıklılkla kullandıgını anlatırmısınben daha ılk kez uzatma seruvenıne gırıcem bakalım
cooook cok tesekkurler canım verdıgın urunlerın lıstesını cıkarıp ıyı bır bakıma gırmem lazım benımde :) :*hatta daha acıklayıcı olsun ilk iki resim haftada bir haftada bir hint zeytin ,barcelino yagları son iki resim hindistan cevizi yagı zeytın yagı kullandıgım surecten.
Kiz olmak ne zor sacta umdugumu buldum simdi yine cildimle ugrasmak zorundayim kocaman sivilcem cikti bende onun icin urun listesi cikariyorum simdicooook cok tesekkurler canım verdıgın urunlerın lıstesını cıkarıp ıyı bır bakıma gırmem lazım benımde :) :*
canım sac konusu olunca parayı pek umursamıyoruz :) ama ıkı urun vazgecılmezım benımde :) bırıncısı restoorex sampuan bana yarıyor :) ve mukemmel bır yag kullanıyorum ersag ın sac bakım yagı. Sımdı sacımı ıyıce uzatmak ıstıyorum :) ve cıldın ıcın sana ersagın termal camurunu onerebılırım canım :)Kiz olmak ne zor sacta umdugumu buldum simdi yine cildimle ugrasmak zorundayim kocaman sivilcem cikti bende onun icin urun listesi cikariyorum simdibu arada tavsiye ettigim urunler pahali markalardan cok daha etkili geldi bana 80 90 liralik serum kullanan arkadasimda hindistan cevizi yagina terfi etti misal. Ne varsa dogal urunlerde var diyorum artik ozelikle sac konusunda
Bugün nuxe serum testerı edındım eczaneden eskıden kalma bır kac sıvılce lekem gıtsın dıye onu almayı dusunuyorum. cosmed uygulama jelı uyguladım o gayet hızlı sonuctu ona bile tepki vermedi alnımın ortasında bıdecanım sac konusu olunca parayı pek umursamıyoruz :) ama ıkı urun vazgecılmezım benımde :) bırıncısı restoorex sampuan bana yarıyor :) ve mukemmel bır yag kullanıyorum ersag ın sac bakım yagı. Sımdı sacımı ıyıce uzatmak ıstıyorum :) ve cıldın ıcın sana ersagın termal camurunu onerebılırım canım :)
dene bence canım gayet basarılı sonıc verır bende verdı ben sana oyle dıyeyım hemde urunlerı tamamen dogalBugün nuxe serum testerı edındım eczaneden eskıden kalma bır kac sıvılce lekem gıtsın dıye onu almayı dusunuyorum. cosmed uygulama jelı uyguladım o gayet hızlı sonuctu ona bile tepki vermedi alnımın ortasında bıde: D svılce sondurmede basarılıysa alabılırım onu acılen
Bende sığır iliği kürünün çok faydasınıçook teşekkürlerr senin nasıl gidiyor kurlerle mutlaka denemelısın dedıgın urun varsa beklıyorum :)
Sıgır iligi denemem ama sarimsagı merak ettim. Sarimsak sampuani rahatsiz edici degildi bir kac dis dogramak falan cok koku olmuyormu sonradan :\Bende sığır iliği kürünün çok faydasınıgördüm 6 ay yaptım sonra zeytinyağlı sarımsak kürü yaptım faydası pek olmadı şimdi de dax Kullanıyorum sevgili sevdabuzer tavsiyesi ile kayısı yağı,çörek otu yağı,susam ve lavanta yağı koyuyorum uçlarına avon Argan yağı sürüyorum maske yaparken yıkadıktan sonra avon durulanmayan bakım kremi ve kırık saç ucu onarıcı sürüyorum aklıma geldikçe hem çok güzel arınıyor teşekkürler sevdabuzer şampuanım içine bemiks,evinden,bepaten ampül kırdım birde saçlarımı yıkamadan 1 gün önce 250 ml şişenin içine şampuan koyup içine 3 diş sarımsak doğradım süper oldu sığır iliği küründen önce saçlarım kulak memesinin gonca vuslaterinin saçları gibiydi üstündeydi şubat ayında şuan saçlarım 26 cm
Bende uzun yıllar kullandigim avon kuru sac onarici serum siparisi verdim. Diger yaglari bilmiyorum ama kayisi yagi hindistan cevizi yagi ve jojobali onarici yagi spreyimin icinde ondan memnunum bende :)) lavantayi cok duydum ama en yakin zamanda onuda karistircamBende sığır iliği kürünün çok faydasınıgördüm 6 ay yaptım sonra zeytinyağlı sarımsak kürü yaptım faydası pek olmadı şimdi de dax Kullanıyorum sevgili sevdabuzer tavsiyesi ile kayısı yağı,çörek otu yağı,susam ve lavanta yağı koyuyorum uçlarına avon Argan yağı sürüyorum maske yaparken yıkadıktan sonra avon durulanmayan bakım kremi ve kırık saç ucu onarıcı sürüyorum aklıma geldikçe hem çok güzel arınıyor teşekkürler sevdabuzer şampuanım içine bemiks,evinden,bepaten ampül kırdım birde saçlarımı yıkamadan 1 gün önce 250 ml şişenin içine şampuan koyup içine 3 diş sarımsak doğradım süper oldu sığır iliği küründen önce saçlarım kulak memesinin gonca vuslaterinin saçları gibiydi üstündeydi şubat ayında şuan saçlarım 26 cm
Hayır Canım olmuyor zaten yıkadıktan sonra şunu kullanıyorum kokuyu götürüyor avon durulanmayan bakım kremi ve aklıma geldikçe saç serumu oda avonun güzel kokuyorSıgır iligi denemem ama sarimsagı merak ettim. Sarimsak sampuani rahatsiz edici degildi bir kac dis dogramak falan cok koku olmuyormu sonradan :\
Birde ben birkaç günlük kullanmalılar yapıyorum sarımsaklı şampuanı çok beklemediği için fazla koku olmuyor 1 su bardağı şampuana 1 gün öncesinden ekliyorumBende uzun yıllar kullandigim avon kuru sac onarici serum siparisi verdim. Diger yaglari bilmiyorum ama kayisi yagi hindistan cevizi yagi ve jojobali onarici yagi spreyimin icinde ondan memnunum bende :)) lavantayi cok duydum ama en yakin zamanda onuda karistircam
Canim ne güzel uzamış saçınBende sığır iliği kürünün çok faydasınıgördüm 6 ay yaptım sonra zeytinyağlı sarımsak kürü yaptım faydası pek olmadı şimdi de dax Kullanıyorum sevgili sevdabuzer tavsiyesi ile kayısı yağı,çörek otu yağı,susam ve lavanta yağı koyuyorum uçlarına avon Argan yağı sürüyorum maske yaparken yıkadıktan sonra avon durulanmayan bakım kremi ve kırık saç ucu onarıcı sürüyorum aklıma geldikçe hem çok güzel arınıyor teşekkürler sevdabuzer şampuanım içine bemiks,evinden,bepaten ampül kırdım birde saçlarımı yıkamadan 1 gün önce 250 ml şişenin içine şampuan koyup içine 3 diş sarımsak doğradım süper oldu sığır iliği küründen önce saçlarım kulak memesinin gonca vuslaterinin saçları gibiydi üstündeydi şubat ayında şuan saçlarım 26 cm
Teşekkürler canım senin veCanim ne güzel uzamış saçınen yakin zamanda resimlerini bekliyoruz
BBende gecen sene rendelemistim sarimsagi sampuana ayyy duşta yapısmıştı saclarima cikmak bilmedi sonunda sarimsakli sampuana gectim tatilden sonra icine ikiye bölüp atmayi dusunuyordum yapisma falan olmadi demi canim gerci taneleri buyuk olacak bolersem ama yinede sarimsaga ve kokusuna evlendikten sonra alisan benim icin onemliBirdesevdabuzer tavsiye ile kozmik bakım sitesinden saç bakım günlerinde yapmayı çalıştım röfleden yanan ve dökülen saçlarım yeniden kendine geldi
Telefonda duzEnleme kismi var oedan yapiyorum ben yapamazsanda sorun olmaz canim uzasinda bosver ugrasmaTeşekkürler canım senin veCuriousCat sayesinde çok kıskandım sizleri nazar değmesin saçlarınıza yüzümü kapatmayı becerebilirsem kısa ve şuan ki saçlarımı atmaya çalışırım yüz Nasıl çiziliyor Bilgin var Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?