Saç Uzatma Yöntemleri Bir saç günlüğüde Venüssel'den (hedef kalça:)

çook teşekkür ederim :) anlatırım tabiyki. Foruma başladığımdan beri bir çok yag karısımı uyguladım hepsinin bakım saglamada cok etkısı oldu ama en son o kadar cok ıyı yorum okudum ki hindistan cevizi yagının mınıgını denemeye karar verdim. oçk hızlı etkı ettı bende. Neredeyse iki haftada bır sacımı boyamak zorunda kaldım sureklı dıbım gelmeye basladı. Bu yuzden 300 gr hındıstan cevızı yagı aldım şuan tüm yag bakımımda hindistan cevızı yagı basrolde. Sana tavsıyem aktardan 300 gr hındıstan cevızı yagı ve mınık bir kayısı yagı al öncelikle. haftada bir bazen iki haftada bir hındıstan cevızını bolca yedır saçına hem kokusunu bastırsın hemde bakımı tamamlasın dıye organık zeytın yagı kullanıyorsanız ondan ekle uzerıne ben fıs fısa koydum en son onu sıkıyorum. Aksama hatta mumkunse geceden sabaha kadar beklet. Ben argan yaglı sampuan kullandım etkisi ne kadar oldu farkedemedım acıkcası suan normel pantene kullanıyorum gerek duymadım tekrar almaya sen uzatmaya yardımcı sampuanda alabılırsın mesela at kuyrugu sampuanını cok duydum. Maske olarakta elidorun turuncu maskesınden cok cok memnun kalıp ıkı uc kutu bıtırdım. Yıkadıgında taramadan once gliss keratın sac spreyıne 6,7 damla kayısı yagı damlat ve onu sık nemlı sacına . bebek gıbı. Birde kuruyken aklına geldıkce loreal mucızevı bakım kremınden surersen bır sure sonra sonuc gercekten ıyı oluyor. Saçında boya yoksa muazzam olabılır .Ben sureklı boyuyorum sacımı cogunlukla tum sacımı ve üstelik sarı tonlarına buna ragmen cok guzel yorumlar alıyorum. Tum bunlar oldukca uygun fıyatlı urunler üstelik.

(bemiks,bepanthol,evigen ampul karısımınıda bir arkadasım şiddetle tavsıye edıyor sacları hep tul tuldu onun suan gayet ıyı duruyor uzama konusundada sacları hep aynı boydaydı suan uzamıs meraktan onuda denıycem memnun kalırsam yazarım onuda:)

Son düzenleme:
hatta daha acıklayıcı olsun ilk iki resim haftada bir haftada bir hint zeytin ,barcelino yagları son iki resim hindistan cevizi yagı zeytın yagı kullandıgım surecten.

Eklentiler

• 13313505_10210205679320073_366302113_o.png
    436 KB · Görüntüleme: 305
hatta daha acıklayıcı olsun ilk iki resim haftada bir haftada bir hint zeytin ,barcelino yagları son iki resim hindistan cevizi yagı zeytın yagı kullandıgım surecten.
cooook cok tesekkurler canım verdıgın urunlerın lıstesını cıkarıp ıyı bır bakıma gırmem lazım benımde :) :*

cooook cok tesekkurler canım verdıgın urunlerın lıstesını cıkarıp ıyı bır bakıma gırmem lazım benımde :) :*
Kiz olmak ne zor sacta umdugumu buldum simdi yine cildimle ugrasmak zorundayim kocaman sivilcem cikti bende onun icin urun listesi cikariyorum simdi bu arada tavsiye ettigim urunler pahali markalardan cok daha etkili geldi bana 80 90 liralik serum kullanan arkadasimda hindistan cevizi yagina terfi etti misal. Ne varsa dogal urunlerde var diyorum artik ozelikle sac konusunda

canım sac konusu olunca parayı pek umursamıyoruz :) ama ıkı urun vazgecılmezım benımde :) bırıncısı restoorex sampuan bana yarıyor :) ve mukemmel bır yag kullanıyorum ersag ın sac bakım yagı. Sımdı sacımı ıyıce uzatmak ıstıyorum :) ve cıldın ıcın sana ersagın termal camurunu onerebılırım canım :)

Bugün nuxe serum testerı edındım eczaneden eskıden kalma bır kac sıvılce lekem gıtsın dıye onu almayı dusunuyorum. cosmed uygulama jelı uyguladım o gayet hızlı sonuctu ona bile tepki vermedi alnımın ortasında bıde:D svılce sondurmede basarılıysa alabılırım onu acılen

dene bence canım gayet basarılı sonıc verır bende verdı ben sana oyle dıyeyım hemde urunlerı tamamen dogal :)

bemiks,evin,bepanthol ampüllerine geçiş yaptığım haziran ayı gelişimii :) son üç kürümde bahsettiğim ampüllerle birlikte hindistan,zeytin yağına Yves Rocher jojoba onarıcı yağını ekledim kullandığım şampuanada evin ve bepanthol ekledim. Benim için yağ kürüm yeterliydi o yüzden jojoba için ekstra bir yorum yaparsam yanlış olur sonuç her zamanki gibi gayet parlak akışkandı. Lakin ampülleri kullandıktan sonra saçımda sertlik gözlemledim . Saç tellerim elime daha dolu dolu gelmeye başladı benimle birlikte erkek arkadaşımında şampuanına karıştırdı ondada durum böyle oldu . Saçın güçlenmesi güzel ama ben pek alışamadım bu kalın tel olayına biraz daha gözlemleyip fotoğraf atıcam daha önce bu ampülleri kullanan oldu mu?

Eklentiler

• 13472380_487210328144908_138738841_n.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 118
çook teşekkürlerr senin nasıl gidiyor kurlerle mutlaka denemelısın dedıgın urun varsa beklıyorum :)
Bende sığır iliği kürünün çok faydasını gördüm 6 ay yaptım sonra zeytinyağlı sarımsak kürü yaptım faydası pek olmadı şimdi de dax Kullanıyorum sevgili sevdabuzer tavsiyesi ile kayısı yağı,çörek otu yağı,susam ve lavanta yağı koyuyorum uçlarına avon Argan yağı sürüyorum maske yaparken yıkadıktan sonra avon durulanmayan bakım kremi ve kırık saç ucu onarıcı sürüyorum aklıma geldikçe hem çok güzel arınıyor teşekkürler sevdabuzer şampuanım içine bemiks,evinden,bepaten ampül kırdım birde saçlarımı yıkamadan 1 gün önce 250 ml şişenin içine şampuan koyup içine 3 diş sarımsak doğradım süper oldu sığır iliği küründen önce saçlarım kulak memesinin gonca vuslaterinin saçları gibiydi üstündeydi şubat ayında şuan saçlarım 26 cm

Eklentiler

• image.png
    203,3 KB · Görüntüleme: 76
  • image.png
    89,3 KB · Görüntüleme: 72
Sıgır iligi denemem ama sarimsagı merak ettim. Sarimsak sampuani rahatsiz edici degildi bir kac dis dogramak falan cok koku olmuyormu sonradan :\

Bende uzun yıllar kullandigim avon kuru sac onarici serum siparisi verdim. Diger yaglari bilmiyorum ama kayisi yagi hindistan cevizi yagi ve jojobali onarici yagi spreyimin icinde ondan memnunum bende :)) lavantayi cok duydum ama en yakin zamanda onuda karistircam

Sıgır iligi denemem ama sarimsagı merak ettim. Sarimsak sampuani rahatsiz edici degildi bir kac dis dogramak falan cok koku olmuyormu sonradan :\
Hayır Canım olmuyor zaten yıkadıktan sonra şunu kullanıyorum kokuyu götürüyor avon durulanmayan bakım kremi ve aklıma geldikçe saç serumu oda avonun güzel kokuyor neden sığır iliği yapmayacaksın ki merak ettim

Birde ben birkaç günlük kullanmalılar yapıyorum sarımsaklı şampuanı çok beklemediği için fazla koku olmuyor 1 su bardağı şampuana 1 gün öncesinden ekliyorum

Canim ne güzel uzamış saçın en yakin zamanda resimlerini bekliyoruz

Canim ne güzel uzamış saçın en yakin zamanda resimlerini bekliyoruz
Teşekkürler canım senin ve CuriousCat sayesinde çok kıskandım sizleri nazar değmesin saçlarınıza yüzümü kapatmayı becerebilirsem kısa ve şuan ki saçlarımı atmaya çalışırım yüz Nasıl çiziliyor Bilgin var Canım

Birde sevdabuzer tavsiye ile kozmik bakım sitesinden saç bakım günlerinde yapmayı çalıştım röfleden yanan ve dökülen saçlarım yeniden kendine geldi
BBende gecen sene rendelemistim sarimsagi sampuana ayyy duşta yapısmıştı saclarima cikmak bilmedi sonunda sarimsakli sampuana gectim tatilden sonra icine ikiye bölüp atmayi dusunuyordum yapisma falan olmadi demi canim gerci taneleri buyuk olacak bolersem ama yinede sarimsaga ve kokusuna evlendikten sonra alisan benim icin onemli

Telefonda duzEnleme kismi var oedan yapiyorum ben yapamazsanda sorun olmaz canim uzasinda bosver ugrasma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…