acı bir şekilde geciyoruz canım malesef sonu hüsran ben tövbe ettimah bende sari saci siyah yapip tekrar acik karamele donen madurlardanim anliyorum cok iyi :) hepimiz bu sinavi geciyoruz bi kere :))
dogruyu diyorsun canım bende zaten bir dahaki sefere yumurta koymayı düşünmüyorum zaten zor tüketiyorum birde saçımda kokusunu duydukca kendimden geciyorumyumurta sarmisak gibi karisimlar beni kprkutuyor biraz gozum arindirmayi yemiyor. kuafor arkadasimda arindirirken su ve sampuanin cok zarar verdigini bu yuzden durulanmayan urunler kullanmam gerektigini soyledi ama ben perapensiz sampuan ve daha az yag surmeyle ortayi bulmaya calisiyorum ancak karisim yagi hint hindistan cevizi yagini kullaniyorum:). bugun birde elseve mucizevi yagi aldim sivilce tedavisiyle saclari asiri kuruyan arkadasimin israriyla kendindeki gelismeyide gorunce emin oldum, ilk kullanim icin cok iyi suan gratiste indirimde haberiniz olsun :)
kabus gibi olmali tahmin edebiliyorum:))) umarim super gelismelerini duyarim benim saclarim iki boya oriel ustune bir haftanin hergunu boyayi atlatip suan sadece uzatmayla ugrasabiliyorsam eminim seninde duzelicektir :))dogruyu diyorsun canım bende zaten bir dahaki sefere yumurta koymayı düşünmüyorum zaten zor tüketiyorum birde saçımda kokusunu duydukca kendimden geciyorum
inşallah canım kulak memesi hizasında şuan saçlarım en kısa zamanda omuzlarıma gelmesine istiyorumkabus gibi olmali tahmin edebiliyorum:))) umarim super gelismelerini duyarim benim saclarim iki boya oriel ustune bir haftanin hergunu boyayi atlatip suan sadece uzatmayla ugrasabiliyorsam eminim seninde duzelicektir :))
Tesekkur ederim cok az kaldi hedefe:) foruma son halini yukleyemedim biraz daha uzadi hindistan cevizi yaginin etkisini cok hizli gordum .En son denedigim o oldu yaglardan . Genelde hint,badem,hindistan,kayisi yagi karisimini yapiyorum son gunlerde yaptigim kurlerde bu yaglar azaliyo yada ekleniyo her kurde ama dersenki ben tek tek alip ugrasmayim barselona alabilirsin cogunu barindiriyor tek sikinti daha az bekletmen gerekiyor. loreal mucizevi yag kremi yipranmami cok hizli duzeltti bir onceki yipranmalarimda kayisi yaginin faydasini cok hizli gormustum ama pratiklik icin suan kremi kullaniyorum :) oncelikle kiriklari yumusatmak saci bakimli halr getirmek lazim kiriklara odaklanirsan daha cabuk uzayabilir ben bunu farkettim kiriklarim onarildikca sacimi bakimli hissettikce daha hizli uzuyorSaçların çok çok güzel maşallah :) Saçlarını bu uzunluğa getirirken en çok çok uzatan ürün hangisi bende çok istiyorum artık uzamasını(
Tesekkur ederim cok az kaldi hedefe:) foruma son halini yukleyemedim biraz daha uzadi hindistan cevizi yaginin etkisini cok hizli gordum .En son denedigim o oldu yaglardan . Genelde hint,badem,hindistan,kayisi yagi karisimini yapiyorum son gunlerde yaptigim kurlerde bu yaglar azaliyo yada ekleniyo her kurde ama dersenki ben tek tek alip ugrasmayim barselona alabilirsin cogunu barindiriyor tek sikinti daha az bekletmen gerekiyor. loreal mucizevi yag kremi yipranmami cok hizli duzeltti bir onceki yipranmalarimda kayisi yaginin faydasini cok hizli gormustum ama pratiklik icin suan kremi kullaniyorum :) oncelikle kiriklari yumusatmak saci bakimli halr getirmek lazim kiriklara odaklanirsan daha cabuk uzayabilir ben bunu farkettim kiriklarim onarildikca sacimi bakimli hissettikce daha hizli uzuyor
Cabucak oldu sayilmaz benimde :\ sinemaki yi cok duydum ama yaglardan cok memnunum suan icin bunlarla devam ediyorum :) bemiks,bepantol,evigen ampul karisimin cok hizli uzattigini duydum yakin arkadasimdada gelisimi gozle gorulur oldu fakat hem kokusundan korktugumdan hemde kalcama cok yaklastigi icinde yag kurun disina cikmadim. O ucluyu bi arastirn bence.Bende acik renk kullandigim ve saclarimla ugrasmayi cok sevdigim icin cok yoruyorum saclarimi tek kurde bile baya toparliyor yaglar benim sacimi:)Kırıklarımı aldırdım o yüzden o sıkıntım yok ama boyalı saç demek yıpranmış saç demektir nede olsa ama yaklaşık 4 aydır saçımıda boyamıyorum kendi saç rengine dönmesini istiyorum o yüzden şuan sadece saçımın uzamasını istiyorum her duş sonrası artan yağı kullanıyorum uçları için sinemakiye başlamayı düşünüyorum ama dediğim gibi kararsızım birazda acaleci olduğum için çabukça uzamasını istiyorum
Cabucak oldu sayilmaz benimde :\ sinemaki yi cok duydum ama yaglardan cok memnunum suan icin bunlarla devam ediyorum :) bemiks,bepantol,evigen ampul karisimin cok hizli uzattigini duydum yakin arkadasimdada gelisimi gozle gorulur oldu fakat hem kokusundan korktugumdan hemde kalcama cok yaklastigi icinde yag kurun disina cikmadim. O ucluyu bi arastirn bence.Bende acik renk kullandigim ve saclarimla ugrasmayi cok sevdigim icin cok yoruyorum saclarimi tek kurde bile baya toparliyor yaglar benim sacimi:)
Masallah canim saclarin cok guzel uzamis. Bende hindistan cevizi yagi aldim suan bi bu yagi kullancam sadece . Sen nasil kullaniyosun hindistan cevizi yaginiGunlugumun son fotografina bir kac cm kaldi:) 21 nisan hindistan cevizi,kayisi yagi, zeytin,hint yagi en son kurum, elidor maskesi,loreal mucizevi bakim kremi gliss sac spreyine kayisi yagi damlatip kullanmaya devam artik yag karisimini uzun sure bekletmiyorum ve yag kurunun arasini acip 2 haftada bire dondum ama haftada biri tavsiye ederim bencook memnunum
Ben ilk aldigimda sadece onu sacima surmustum sonradan diger yaglarla karistirdim. Yaglari biraz isitmak gerekiyormus ben surdukten sonra sac iyice emsin diye kurutma makinasi tutuyorum biraz :) tesekkur ederim bu arada :)Masallah canim saclarin cok guzel uzamis. Bende hindistan cevizi yagi aldim suan bi bu yagi kullancam sadece . Sen nasil kullaniyosun hindistan cevizi yagini
Canim sadece hindistan cevizi yagi etki etmiyormu tek basina kullanmaktan vazgectinBen ilk aldigimda sadece onu sacima surmustum sonradan diger yaglarla karistirdim. Yaglari biraz isitmak gerekiyormus ben surdukten sonra sac iyice emsin diye kurutma makinasi tutuyorum biraz :) tesekkur ederim bu arada :)
41 kere maşallah darısı bizim başımızaGunlugumun son fotografina bir kac cm kaldi:) 21 nisan hindistan cevizi,kayisi yagi, zeytin,hint yagi en son kurum, elidor maskesi,loreal mucizevi bakim kremi gliss sac spreyine kayisi yagi damlatip kullanmaya devam artik yag karisimini uzun sure bekletmiyorum ve yag kurunun arasini acip 2 haftada bire dondum ama haftada biri tavsiye ederim bencook memnunum
Yo tek basinada kullanilabilir :) yaglarim bitince direkt olarak gratiste gordugum bir hindistan cevizi yagini alip onu kullanmayi dusunuyorum hatta :) hindistan cevizi yagindan once hint,badem,zeytin yagindanda memnundum zaten o yuzden karistirarak devam ettim ama tek basina yetecek kadar iyi geldi bana hindistan cevizi .Biraz oncede yaptim kuru hindistan cevizini daha bol koydum bu yuzden:)Canim sadece hindistan cevizi yagi etki etmiyormu tek basina kullanmaktan vazgectin
Cok tesekkurler :) insallah sagliginida koruyabilcegimiz uzuun saclarimiz olsun cok cabuk kiriliyo sipalar uzadikca:))41 kere maşallah darısı bizim başımıza
Bende hindistan cevizi yagiyla devam edicem simdilik insaAllah etki eder hemen kiriliyo benim sipalar tabi kivircikta oluncaYo tek basinada kullanilabilir :) yaglarim bitince direkt olarak gratiste gordugum bir hindistan cevizi yagini alip onu kullanmayi dusunuyorum hatta :) hindistan cevizi yagindan once hint,badem,zeytin yagindanda memnundum zaten o yuzden karistirarak devam ettim ama tek basina yetecek kadar iyi geldi bana hindistan cevizi .Biraz oncede yaptim kuru hindistan cevizini daha bol koydum bu yuzden:)
şuan watsonsta indirimde aklınızda olsun :) 48den 30a düşşmüüş :)Bende hindistan cevizi yagiyla devam edicem simdilik insaAllah etki eder hemen kiriliyo benim sipalar tabi kivircikta olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?