Bugun bercelino yağını aldım bende . Elime bisürü yağ aldım indirimde görünce kız bana hepsi yerine bercelinoyu önerdi bakalım kullanıcam sen memnun kaldınmı. Bu arada voila argan yağı şampuan hakkında bilgin var mıı onuda aldım bugün inşallah iyidir:)Cok tesekkur ederim meslektasimm :) bende barcelino nun sac bakim yagini kullaniyorum. Bugun surdum sacima :) pirinc suyunu ilk kez duyuyorm denemek isterim mutlaka. Birde hindistan cevizi yaginin iyi oldugunu okudum onuda almayi dusunuyorum sac uzatma yumusatma ve onarma etkisi varmis.
Canim valla ben memnunum en azindan bi cok yag var. Yanii bakım icin bence iyi voila argan yagini kullanmadim canim.Bugun bercelino yağını aldım bende . Elime bisürü yağ aldım indirimde görünce kız bana hepsi yerine bercelinoyu önerdi bakalım kullanıcam sen memnun kaldınmı. Bu arada voila argan yağı şampuan hakkında bilgin var mıı onuda aldım bugün inşallah iyidir:)
Tek tek almaktan çok daha karlı ve daha fazla Bu karışım bittikten sonrada memnun kalırsam bununla veya diğer karısımlarla devam etmeyi düşünüyorumbende :) .Canim valla ben memnunum en azindan bi cok yag var. Yanii bakım icin bence iyi voila argan yagini kullanmadim canim.
çook teşekkür ederim boyamadığımdan rengi korkunçlaşmaya başladı ama:)Maşallah çok güzel saçlarınız :)
Konunu inceledim de ne güzel saçların var :) bende kalçama gelsin istiyorum ama benim 2-3 yılı bulur gibi seninki yakında gelir kalçana maşallah :)şubat ayı fotoğrafı barselino ile devam b12 vitaminine başlıyorum umarım daha hızlı sonuç alırım
Canimm masallahh cok canli ve parlak olmuş saclarin barcelinodan memnun kaldinmi.şubat ayı fotoğrafı barselino ile devam b12 vitaminine başlıyorum umarım daha hızlı sonuç alırım
çok teşekkür ederiim :))) bazı zamanlarda dibimdeki saça inanamıyorum ama bazen saç duruyor gibi geliyo bana aklımda bi kaaç şey daha bemiks bepantol evigeni denemedim daha umarım faha hızlı olur sonuc :) sizede hızlı uzamalaar diliyorum :))Konunu inceledim de ne güzel saçların var :) bende kalçama gelsin istiyorum ama benim 2-3 yılı bulur gibi seninki yakında gelir kalçana maşallah :)
ben memnunn kaldım ama 2 haftada bire düşürdüm kürü çünkü içinde çan terebentin oldugunu unutup bir gece beklettiğimde sacımı tülendirdi orielden yeni çıkmıs gibi yaptı. acık tırstım bu olaydan sonra yeterli sürede bekleeyince sorun olmuyor işe yarar gayet :) ama parlaklığa gelince o glisse damlattığım kayısı yağlı karısım hala favorim benim ondandır teşekkür ederim :))Canimm masallahh cok canli ve parlak olmuş saclarin barcelinodan memnun kaldinmi.
renkli fotoğraftaki halini beğenmediğimden böyle koydum belli olmasada gümüş boyayla cila yaptım daha küllü oldu. bir sonraki boyama mavi boya katıcam inşallah saçma bişey olmaz :) teşekkürler bu aradaRengi çok farklı olmuş (iyi anlamda)
Bende çok beğendim sarı renkten daha güzel olmuş25 mart:) hindistan cevizi yağlı saçlarım.Yağlara , argan şampuana devam az kaldı hedefe:)
tesekkurler:) sari yansimalar var ama hala doreleride tam kiramadim insallah daha gyzel olur boyuna daha cok odaklandim suan bu arada hindistan cevizi yagindan cok memnun kaldim tavsiye ederim:)Bende çok beğendim sarı renkten daha güzel olmuş
Onuda en kısa zamanda temin edicem bende tavsiyeniz için teşekkürler sizide takipdeyim ben sıgır iliği kürü yaptım faydası çok oldu acayip kafam kaşıntı ve şuan ufak tefek saçlarım var şimdide sarımsak kürü ve yumurtalı bademyağı kürü yapıcamtesekkurler:) sari yansimalar var ama hala doreleride tam kiramadim insallah daha gyzel olur boyuna daha cok odaklandim suan bu arada hindistan cevizi yagindan cok memnun kaldim tavsiye ederim:)
yumurta sarmisak gibi karisimlar beni kprkutuyor biraz gozum arindirmayi yemiyor. kuafor arkadasimda arindirirken su ve sampuanin cok zarar verdigini bu yuzden durulanmayan urunler kullanmam gerektigini soyledi ama ben perapensiz sampuan ve daha az yag surmeyle ortayi bulmaya calisiyorum ancak karisim yagi hint hindistan cevizi yagini kullaniyorum:). bugun birde elseve mucizevi yagi aldim sivilce tedavisiyle saclari asiri kuruyan arkadasimin israriyla kendindeki gelismeyide gorunce emin oldum, ilk kullanim icin cok iyi suan gratiste indirimde haberiniz olsun :)Onuda en kısa zamanda temin edicem bende tavsiyeniz için teşekkürler sizide takipdeyim ben sıgır iliği kürü yaptım faydası çok oldu acayip kafam kaşıntı ve şuan ufak tefek saçlarım var şimdide sarımsak kürü ve yumurtalı bademyağı kürü yapıcam
ah bende sari saci siyah yapip tekrar acik karamele donen madurlardanim anliyorum cok iyi :) hepimiz bu sinavi geciyoruz bi kere :))Birde sarı renk gerçekten saçları yıpratıyor bende saçlarımı sarı renk yüzünden kaybettimtövbe birdaha yaptırırsam yeterki yeni saçlarım çıksın sonra uzasın hedef toparlanması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?