Saç Uzatma Yöntemleri Bir saç günlüğüde Venüssel'den (hedef kalça:)

Yine dayanamadım kıydım maşayla saçlarıma ama yağların iksirli etkisine güveniyorum ben düzelcek o yanıklar
Kayısı yağını pirinç suyuyla kullanıma ara verdim ,sürekli yenilemem lazım ve imkanım yok malesef:/ şuan gliss saç spreyine kayısı yağı damlattım onu kullanıyorum ve malesef yağları bir gün değil ancak iki saat tutabiliyorum saçımda. Ama istikrarlıyım nolursa olsun :) son hali sanki biraz daha uzadı ya ;

Eklentiler

• 2016-01-19 22.48.20.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 286

Çok güzel saçlarınız upuzun maşallah boya mıdır rengi

Saçların harika Maşallah

Cok guzel gorunuyor saciniz sanki yanikta kalmamis gibi

Cok guzel gorunuyor saciniz sanki yanikta kalmamis gibi
Saça ne yaparsan sil baştan başlatan bir alet olduğu için maşayı çok tutmadım saçımda . Dün öğrencimin resmini eleştirirken o saç uçlarıma dokunmaya çalışıyordu :)herşey güzeldi maşaya kadar ama yıkayınca yine hafiften tülenme oldu maşanın etkisinden

daha tam sağlığına kavuşmamıştır ondan ama guzel gorunuyor bakımları bıraz daha sıklaştırsanız daha ıyı olur öğretmenmısınız bu arada

çook teşekkür ederim umarım istediğimiz boyda ve sağlıklı kalabilir saçlarımız:)
Bu birazda kendi elimizde canım boyadan ve fönden koruyarak ve acemi kuaförlerden koruyarak.ben uzun saçı çok seviyorum çok kullanışlı her şekli verebilirsiniz bir düpüne davete gitsen en güzel modeller uzun saçlara yapılıyor

daha tam sağlığına kavuşmamıştır ondan ama guzel gorunuyor bakımları bıraz daha sıklaştırsanız daha ıyı olur öğretmenmısınız bu arada
aynen öyle yapıcam :/ Evet resim öğretmeniyim:)

Dimi ama sağlıklı tutması ne kadar zorsa o kadar güzel:) Kırık veya tülerme oldumuda insanı bir anda bakımsız bir insana çeviriyor.Bu uzun saç ya rezil ya vezir ediyor insanı :)

Venussel bende resim ogretmeniyim :) saclarimi uzatmaya calisiyorm uzamiyor cunku kivircik uzasa da belli olmuyor. :) bob modeliydi o sekilde uzadi arkalar kisa yanlar uzun ayni boya getirp o sekilde uzatmak istiyorum ne yapabilrm uzatmak icin

Venussel bende resim ogretmeniyim :) saclarimi uzatmaya calisiyorm uzamiyor cunku kivircik uzasa da belli olmuyor. :) bob modeliydi o sekilde uzadi arkalar kisa yanlar uzun ayni boya getirp o sekilde uzatmak istiyorum ne yapabilrm uzatmak icin
merhaba meslektaşımm :) Şuan kullanıpta memnun kaldığım ürünlerden bahsedeyim sana kısaca :) Ben haftada bir zeytin yağı, hint yağı ,kayısı yağı, badem yağı karıştırıp uyguluyorum saçıma durulama sonrası pirinç suyu ve kayısı suyu karısımını bir sprey şişesinden sıkıyorum, eğer sürekli pirinç suyunu yenileyecek vaktim yoksa kayısı yağı damlattıgım gliss sac spreyimi uyguluyorum :) Bir ay içinde 2 parmak kalınlığında dip saçım geldi. İçlerinde en memnun kaldığım kayısı yağı ben bu kürleri tavsıye ediyorum :) Şuan çam terebentin edindim uzun zaman önce şampuanıma bir kapak çam terebentin koyup çok memnun kalmıştım. yine aynı şekilde şampuanıma çam terebentin ekleyip devam ediyorum kürlere. Tavsıye ederim sanada. Saç diplerime ilkkez uyguladım çam terebentini iyimi yaptım bilmiyorum konu acmayı dusunuyorum bunun ıcın inşallah kötü bişey olmaz güzel bir sonuc olursa onuda paylaşırım burdan :/:)

canım çam terebentin etkili ama tek kullanma derim badem yağıyla eşit olarak karıştırıp saçına sür daha iyi sonuç alırsın

canım çam terebentin etkili ama tek kullanma derim badem yağıyla eşit olarak karıştırıp saçına sür daha iyi sonuç alırsın
kayısı yağıyla karıştırdım ama aynı oranda değil. İnternetten araştırıyorum şuan zararlı olduğunu söyleyenler çok fazla yıkıycam şimdi :/

Cok tesekkur ederim meslektasimm :) bende barcelino nun sac bakim yagini kullaniyorum. Bugun surdum sacima :) pirinc suyunu ilk kez duyuyorm denemek isterim mutlaka. Birde hindistan cevizi yaginin iyi oldugunu okudum onuda almayi dusunuyorum sac uzatma yumusatma ve onarma etkisi varmis.

dayanamadım iki dakikada yıkadım saçımı mentohol ferahlığı var kafamda ama bir daha bu riske girceğimi sanmıyorum barcelinoyu bilmiyorum. Bugun aktarda kullandığım karışımın neredeyse aynısından bir serum buldum yağlarım bitince onu alıcam bende:) hindistan cevizi yağına elim gidiyor hep bırakıp başka birşey alıyorum. Ama alıcam bende onu sonunda tek sorun katı bir yapısı var nasıl karışımlarıma ekliycem bilmiyorum.

Bu arada pirin suyu mucizevi bişey :) cildimin rengini açmak için kullanıyorum çok memnunum saç içinde çok iyi çok güzel yorumlar duyarak kullandım. Her pilav öncesi suyunu bir sprey sisesine ekle bir kaç damla kayısı yağı pırıl pırıl mis gibi bir gün geçiriyorsun. Tek sorun son kulanma tarihi 1.5 2 gün :)

24.5 derececenin ustunde eriyor altina inince tekrar donuyor. Oyuzden avucunda ovalayarak isisini yukseltirsen surulebilr kivam alir yada benmari usulu eritebilirsin canim. Kesin alicam :))))

Pirinc suyu saclarinada yumusatma etkisi mi var. Cilt icin duymustm rengi actigini.

Pirinc suyu saclarinada yumusatma etkisi mi var. Cilt icin duymustm rengi actigini.
cilt için kullanılan kayısı çekirdeği yağı. Kayısı yağı cilt için ağır gelebiliyormuş .Pirinç suyunu saçımda ilkkez kayısı yağıyla kullandım baya yumuşak oldu saçlarım .Bere filan durmadı saçımda o derece ama tek basına kullanmadım için güzel yorumlar okuduğumu söyleyebilirim anca:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…