venussel
canım butunherseyi okuyamaz im ne yaptığını anlatirmisin saçlarımı okullar açılan kadar uzatma lazım omuzumun biraz altindalar 4 parmak uzama yeterli llur
Eylüle kesimle basladim yerimde sayıyorum hatta geriliyrum biraz dinlendirme arası verdim kurlere ama kesim sonrası yaglara donus yapma vakti geldiiii :) restorex sampuandan hala memnunum ve hala favorim saf zeytin yagi ce hindistam cevizi yagi ve hala ampullerin benim icin asirili bi faydasi oldugunu soyleyicem. Sinamiki dokme yasattiyor sanirim ama hala umutluyum
Eylüle kesimle basladim yerimde sayıyorum hatta geriliyrum biraz dinlendirme arası verdim kurlere ama kesim sonrası yaglara donus yapma vakti geldiiii :) restorex sampuandan hala memnunum ve hala favorim saf zeytin yagi ce hindistam cevizi yagi ve hala ampullerin benim icin asirili bi faydasi oldugunu soyleyicem. Sinamiki dokme yasattiyor sanirim ama hala umutluyum
Tesekkur edeerimm:) altin karamel tonundan kullu kumrala gecmeye calisirken olustu renk karamel kumral sanirim suan rengi. Dalini denedim ama bana iyi gelmedi yapis yapis oldugunu hissettim sacimin saf zeytin yagida cok iyi tek basina ama hindistan ceviziyle karistirinca super oluyo :)
venussel
merhaba.. tam olarak okuyamadım telefondan her sayfayı.. ilk sayfayı okudum, birde son sayfayı.. bende hem genetik hem hormonal sanırım dökülme var.. resmen açılıyor saçımın önleri.. şimdi restorex kullanmaya başladım 1 ay oldu..
bemiks, bepantol,evigen ampul yazmışsında methini çok duymuştum da saçlarında ne gibi bir etki yaptı? yanıtlarsan çok sevinirim.. ya da ne önerebilirsin mesela ?
venussel
merhaba.. tam olarak okuyamadım telefondan her sayfayı.. ilk sayfayı okudum, birde son sayfayı.. bende hem genetik hem hormonal sanırım dökülme var.. resmen açılıyor saçımın önleri.. şimdi restorex kullanmaya başladım 1 ay oldu..
bemiks, bepantol,evigen ampul yazmışsında methini çok duymuştum da saçlarında ne gibi bir etki yaptı? yanıtlarsan çok sevinirim.. ya da ne önerebilirsin mesela ?
Ben hindistan cevizi yagı ve zeytin yagı kurunden cok memnunum ampullerden sonrada minik saclarimda uzama oldu ama biraz kalin telli oldu sacim sanki biraktim bu yyzden en iyisi yag kurleri kisaca:)
Son olarak yagları bırakınca uzama yavaşlığını farkkettigim günlerdeyim.. Bu ay sadece yarım cm uzama oldu kurlerle birlikte iki haftada bir dip boya yapmak zorunda kaldıgımi biliyorum.
Son olarak yagları bırakınca uzama yavaşlığını farkkettigim günlerdeyim.. Bu ay sadece yarım cm uzama oldu kurlerle birlikte iki haftada bir dip boya yapmak zorunda kaldıgımi biliyorum.
Cook tesekkur ederim katimi attirdim bi dsha makasa yakinlasmayi bilr dusunmuyorum surekli masa yapip duzlrstiriyorum ilk fotograflardaki hali yok ama yinede mutluyum kendileriyle simdi biopon saç kremini denicem bakalim:)
veee 2018 yılından son mesajım ile serüvenimi kapatmak istiyorum. Uzatma serüvenimde bir çok şey denemişim.
Gelelim bu güne .
Son olarak 2017 kasımda omzumda olan saçımı platine boyayıp yıpratmama ragmen suan 2018 kasımda belimde.Bunda saç yapısı çok önemli olsada baş rol hindistan cevizi yagı . Hindistan cevizi yağı benim yıllardır değişmeyen gözdem hala maske olarak cok memnunum ve başka yağları aramadan sadece onunla maskemi yapıyorum çünkü karısımlarda diğerlerinden daha çok öne cıktıgını yıllarca deneyimledim. Saç spreyi olarakta mavi fön suyunu su ile seyreltip kayısı yağı ve hindistan cevizi yagı damlatıyorum minik sprey şişeleri her zaman çantalarımda ve çok arkadasımda istediği için onlara da yaptım .anlayacağınız etkisi dışardan görünüp sorulacak kadaar oldu. (Her ne kadar pirinç suyu ve kayısı yagından hala memnun olsam da sürekli değiştirmeye üşendiğim için onu bıraktım:) Saçlarını ekonomik ve doğal ürünler ile desteklemek isteyeen ve yolu düşen arkadaşlara faydam olursa ne mutlu :)