Saç Rengi ve Saç Boyama Bir rengi tutturmak istiyorum bakar msnz ?(Resimli)

sarı tonlarını sakın evde yapmaya kalkışma tecrübe konuşuyo istersen 3 kere boya ard arda turuncu oluyosun resmen. önce turuncu sonra açık turuncu :)

evet ama o renk istiyorsa kesinlikle kızıl içermeyen bir boya almalı yoksa turuncu olur direkt :)

kendimden biliyorum :)

kuaförde bi kaç kez saçımı açtırdım ve röfle attırdım her seferinde yıprandı veya yandı mafoldumben.gittigim kuaförlerde iyi degildi gerçi ama iyi kuaförlerde çok pahalıya yapıyolar.onun için evde boyamak istiyorum

bugün arkadaşım aynı renkte saçını boyatmış çok güzel oldu,çok yakıştı bende bu renge boyamak istiyorum,caramelle bakır rengini karıştırıp sürmüş walla çok beğendim aynı istediğin renktenzemuszemussaçı önceden röfleliydi onun üzerine yaptırdı

valla sarının hang, tonunu alırsan al küllüler de dahil olmuyo evde yapılmıyo. etrafa sorcan parayı bascan ve yaptırcan. saçların yıpranmışsa bırak dinlensin. ben turuncuya cevirince nasıl kurtulsam die baktım koyu kumral boyadı kuaför. sonra röfle yaptım. sonra kahve. şimdi de koyu kızıl hihoyyyt sarı çok havalıdır doğru ama saçlarımı mahvettikten sonra bi anlamı yok. aşama aşama git. önce bi taban yaptır saçına. saç rengin de önemli yane. öyle hemen yapmıyolar (para tuzahı mı onu bilmem ) balyaj yaptır bence. hem de ucuza mal olur.

ben de yaptım saçımı bu renk daha önce. kuaföre falan da gitmedim.
ama saçlarımın zemini açık sayılırdı, açık kumraldı.
selective 9,45 açık sarı bakırla tutuyor. içine bezelye kadar da kızıl bakır koyulabilir.
fakat selective çok kötü bir boya. mahvediyor saçları. onun yerine açık sarı bakır işini görebilir

bende tam onu diycektim selective kullananlar saçım plastik gibi oldu hep fln diyorlar öyle olsun istemem :) açık sarı bakırı araştırıcam saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…