- 14 Nisan 2012
- 1.028
- 278
- 73
buldum canım sagol...adım adımm yaptım...Canım mesaj yazdığın sayfayı aç orda biraz alta inince eklenti ekle yazısını göreceksinsonra verdiğim linkteki uygulamaları yapacaksın
psikom naptın kız, mobilyacı elinden çıkmış gibi görünüyor, ellerin kolların dert görmesin emi
antakyalı değilim, sadece orda bir yıl kaldım. sen antakyalımısın defne antakyalıların çok kullandığı bir isim
Psikom, nasıl güzel olmuş pırıl pırıl gözüküyor. Ev benim olsa ben de yaparım.. Yok yok yapacak birini bulurum.. Amaan ev almışken mutfağı da yeni baştan yaparım.
Kulp kısımlarını yakından çeker misin, o kısımları nasıl kamufle ettiğini merak ettim..
Ben yemeklerini beğenmiştim "entekyalıların" tepsi kebabı çok güzeldi. bir de bir tepeye çıkmıştık aşağıdan deniz gözüküyordu. Oradaki manzara da çok güzeldi..
Kızlar nerelerdesiniz kuzucuklar... Takımım 3. olmuş bu arada..
Geçmişi okuyamadım ama bir ara gelip okurum. Bi Antakya muhabbeti geçmiş. Bende çok severim Antakya'yı. Eski eşim Antakya' lıydı. Hatta büyük kızım bir aydır orda tatilde. Bugün akşam dönüyor. Hele de Antakya' nın yemeklerine bayılırım. Çok güzel damak tatları var. Oruç oruç, diyetteyken nerden aklıma geldi Antakya yemekleriNeyse ben kaçıyorum yoksa kötü olacak
Psiko'cum yaaa maşallah o dolaplar ne güzel olmuş. Maşallah sana harika görünüyorlar. Çok hamaratmışsın.
beğenip gitmişler ya
kızlar bu arada bir fikri yeniden gündeme getirmek istiyorum. Daha önce günlükçüğüme bahsetmiştim.. Cuma zayıflama yarışması gibi, takımlar halinde yarışalım mı? Günlük değil de haftalık yarışalım. Elif karışır demişti ama düzenleyip yapmayı düşünüyorum. çünkü seni motivelicem dedi gitti :)
yarışmak istiyorum diyenlerle kampa girmeyi düşünüyorum.. 2014 e kadar külkedisi olma kampı.. Bir de gönüllü istiyorum. Ben istisnasız her gün yazabilirim diyen bir kişi yeter. (benim bebek var ya, net bir şey diyemiyorum.)
hadi herkes isim belirtsin çok heyecanlandım..
Yeni-eski herkes davetlimdir. Okuyup kaçan isimsiz kullanıcılar da..
Isteyenler aşağıdan devam ettirin listeyi, cuma günü başlayacağız. Perşembe akşamına kadar vaktiniz var.
[sıze=3]1-chentiq[/sıze]
Önce geyik yapıyorsun sanmıştım. Sonra baktım cidden yanlış anlamışsın.
Dedim ya: 2014 e kadar külkedisi olma kampı. Sadece "benzerlik" bakımından cuma zayıflama yarışması gibi olacak. Yani haftalık raporlar, karar defterimiz kurallarımız, kaptanımız, falan fişman. Anladıııınn...
Bu arada yazdıkların çok hoş.. Cidden burada toplaşanların da benim gibi hafif çatlak olmasına bayıldım. (Çatlak dedim diye yanlış anlama sakın demeyeceğim. Çünkü yanlış anlamayacağına zaten eminim.)
Senin gazınla, (aslında verdin ama sen farkında değilsin) dün Amelie izledim yeniden. Gene aynı duygular içine girdim. Ben bu kıza çok benziyorum. O da bir kez keşfedince, bir sürü insanın hayatına "değdi".
Bu arada ben Amelie gibi zayıfım evet. 1,72 boy 58,5 kilo.. Saçlarım da onun gibi kısa.. gözlerim de kocaman. Yani hem fiziksel hem ruhsal benzerliğimiz vardır kendisiyle.
Ama bu zayıflama işini yanlış anlamışsın. Yanlış anlasan dahi "sizinlayim" yazman da ayrıca bende bir yerleri kıpraştırdı, cansın sen demek zorundayım!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?