5 nisan 2015 doktor kontrolüne gittim gayet heyacanli birsekilde fakat brbek haraketleri azalmis vucudumda parmaklarimda ellerimde sismeler olusmustu baya doktorum gayet iyi hic sorun yok nst cihazı bagladi gonderdi bndr sevindim tabi aradadn 10 gun gecti sisiklgim artti halszlkte basladi derkn 23 nisana kadar iyi kötü gecti bi sabah şiddetli bas migde agrisi nefesim gidip geliyo sabah acile gidiyorum doktrm tatilde acildeki doktor bakiyo tahlil yapiyo tansiyona bakiyo tahlilmde 2 protein cikiyo iyi deyi serum veriyo eve yolluyo ablm bu sefrr devlete git orda nobetci doktor olur agrilar gecmeyincr 3 gibi tekrar bu sefer devlete gittim doktor iki protein var acil sevk yaplm bebegin cok kucuk bu hastanede dogum yaprsk ölür hangihastane kkabul ederse git orda yap senindr bebeginde durumu cok tehlikede dunyam başıma yıkıldı gözüm doluyo ama akitamiyorum icim yaniyo resmen dinlemedm kactim eve gece 2 gibi siddetlndi tekrar devlte gittim dedi son kez diyorz sevk yapmlyz hangi hastane alirsa orda yap bnde doktorumun oldugu özel hst aradm gelin burda o imkan var biz yapcz dedi gittim gece 2 30 dan sabah 9.00 kadar doktor gelmiyo bnm agridan uyuyamiyorum karnmda nst cihazi kolmda serum doktor bey uygusunu bölüp geliyo en son aaa senin durumn acil biz burda yapyz kizin cok minik hmn batman yada Diyarbakır a gidin diyo ya bn artk kendimi unuttum kizim icin yalvariyorum allaha nolur allahim onu yasat o benim nefesim herseyim yolclk boyu gözüm doluyo ama aileme esime yansitamiyorum ben güçlü olmalym onlarda güçlü olsun batman dünya ozel hast gittik doktr ultrasyonda bakti suyun bitmis kizin 4 hafta geri kalms 2 protein yuksek hiper tansiyon cikmis acil ameliyat dedi hmn ciger ignesini vurup yatrdlar ciktim kizimi hic goremedim 24 saat boyunca ertesi gun gittigimde kuvestn bak dediler o kadar küçüktü ki onu bırakıp gitmek zorundaydim kizim batmnda kaldı ben siirte annem esim babam hepsi moral vermeye çalışıyo ama bn dinleyemiyorum icim yaniyo cigerim sökülmüş sanki ona bi kez tokunamadim kokusunu icime cekemedim onu emziremedim ilk duyguyu yasayamadim simdi ben annemiyim dedim hayr degildim cunku evladim yanmda değildi onu goremiyordum her gelen bisey deyip gidiyo kimi moral veriyo kimi moralimi bozuyo gidiyo 60 gun olucak ve hala kizim mirayecem kuveste ve hala cok kucuk 1245 gr dogdu 1 kiloya kadar dustu 15 gun kilo almadi suan daha yeni 2 kiloya gelmeye basladi yeni cigeri gelisti ve sayili gunler kaldi ona kavusmama inşallah sorunsuz alirim diye hergun ruyamda görüyorum o kadar ozledimki artik anne olmk istiyorum yaninda bebegi olan normal dogan anneleri goruyorum icim aciyo ben hamileligimi bile duzgun anlayamdm allahtan sadece sabir istedim hep ben annemiyim degilmiyim anlayamadim icim cok aciyo