Hayranıyım deyince bi an ünlü falan sandım
Boşverin gitsin ,ortalık bunlarla kaynıyor.
Bi sürü yalan söylemiş ,belki poliste değil ?
Olmuyo iste biliyorum ne kadar pislik biriyle konuştugumu bunu acık acık söylüyorum ama gitmiyo aklımdano ne polisti, ne de gerçekti. kafasındaki bir adamı size kendisi seslendirmiş o kadar... bir roman karakteriyle konuşmuşsunuz varsayın.
Olmuyo iste biliyorum ne kadar pislik biriyle konuştugumu bunu acık acık söylüyorum ama gitmiyo aklımdan
İlk defa biriyle böyle sevgili degilde sevgili olcaz anlamında konuştum çok koydu .. Su sıralar iyiyim dw ilk gunler ruhun cekilmiştipislik değil hasta!
Yok degilim , polis oldugunu giderken o zamanlar öğrendimUniforma tutkunu degilsin ama dimi
Polis olmasa da severmiydin.
Polis olmasini cok vurguladin gibi geldi.
Sen daha kucuksun,hasihatler sıkar seni
Yasayarak goreceksin arayip aramayacagini
Boyle boyle buyuyeceksin .
Eminmisiniz polis olduguna. Herkes atip tutuyorda internette. Bence polis falan degil.Merhaba
Derdimi dökecegim kimse yok bari buraya yazayım dedim ..
2 sene önce biriyle tanıştım internetten .. Sonra samimi olduk ve polis oldugunu söyledi ..
4-5 ay konuştuk arkadas anlamında .. İkimizde oyundayız birbirimizi görmüyoruz. Bana okadar nazik ve adam gibi davranmıştıki bende azıcık hoşlanmıştım .. Sonra bana bir kaç yalan atmış yasadığı yeri falan .. Bende direkt kestim konuşmamızı . Aradan 4-5 ay geçti dedi ver instagramını telafi edeyim .. Söyleyemezdim polisim ben saklamam lazımdı falan dedi..
Tamam dedim ikimizde biribirimi cok beğendik , 21 yasında hiç sevgilim olmadıgını duyunca iyice sevmeye ve bunu göstermeye calıştı ..
Birgün konuşurken birden ortadan yok oldu .
Ya okadar alışmışımki eksik hissediyorum hergn gelcek mi diye bekliyorum 10 ay oldu gelmedi ..
Hala seviyorum hoşlanıyorum hayranıyım bitürlü diyemiyorum ne hali varsa görsün diye ..
Acaba öldümü kaldımı diyorum .. Polisti sonuşta .. Hergün sehit isimlerini araştırıyorım kaldım öyle ..
Moralincok bozuk.
himmYazsın istiyorum
bir sürü fotosunu gördüm polisEminmisiniz polis olduguna. Herkes atip tutuyorda internette. Bence polis falan degil.
O polisi buldum 2 yıllık evli cıktı..Hayranıyım deyince bi an ünlü falan sandım
Boşverin gitsin ,ortalık bunlarla kaynıyor.
Bi sürü yalan söylemiş ,belki poliste değil ?
Evli cıktı .. Buldum aradım bi şekildeSen daha kucuksun,hasihatler sıkar seni
Yasayarak goreceksin arayip aramayacagini
Boyle boyle buyuyeceksin .
Evli cıktıo ne polisti, ne de gerçekti. kafasındaki bir adamı size kendisi seslendirmiş o kadar... bir roman karakteriyle konuşmuşsunuz varsayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?