Evet arkadaşlar burada sayısız konu acmisligim var. Her ay kendimi hamile sanışlarım. Hiç ummadığım halde gelen güzel haber sonrasında. Son adetimde doktor kontörlünde klomene karar verdik. Adetin 2. Gunu başlayıp 5 günde bitirdim. Tahmini yumurtlama zamanı doktora gittim(aşırı kuruluk vardi kesin buyutmemisti emindim) doktor büyütmedigini ve aşırı cogalttigini söyledi başka bir uyarıcı hap verdi gönderdi. Bende o günden sonra zaten olmayacak diyip ne ilişkiye yanaştım ne kendime dikkat ettim. Sonrasında reglime 6 gün vardi göğüs uclarim acıyordu dedim adet olacağım ama pcos olduğumdan beri bu belirtim olmuyordu. Sabah oldu odaya gidince gebelik testlerimi gördüm dolapta. Ziyan olacak zaten bu ay boş geçecek ama yapayım dedim baktım pozitif. İnanamadım tam 6 tane yaptım kaset test bile pozitif çıkıyor ve reglime 6 gün var. 58 beta hcg ile öğrendim. Değerlerim çok güzel arttı fazla fazla katlanarak doktorlar bile hayret etti. Ama hep bi Kasık ağrım vardi. 5 . Hafta geldi kese görmeye gittim çok heyecanlıyım nefesim kesiliyordu. Alttan muayene ile gözüktü muntazam düzgün ve kalınlıkta bir kese, ama yeri rahmimin en sağında ve tuplere yakin. Doktor tupe doğru büyürse patlatir sen sıkıntı yasarsin sola doğru büyürse kurtarır kendini ama belki kanaman da olabilir atabilir dedi. Eve geldim ağladım hep ağladım çünkü 9 aydir olmuyordu bu ilkti. Gece kanamam geldi yoğun bir şekilde. Dedim gitti bebeğim. Geceden sabaha kadar ağrı be kanama çektim acilde. Dünde kürtaj ile alındı bebeğim rahmim iyice kan dolmuş ve kalınlasmis. Nasıl geldiğini de anlamadım gittiğini de sadece 11 gün geçirdim varlığını bilerek. Hala icimdeymis benimleymis gibi hissediyorum hala merdiven inerken karnimi tutuyorum. Göremedim kokusunu duyamadım ama onu çok özlüyorum. İçimi dökmek istedim sadece dilerim Rabbım den kimse yaşamaz..