• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR PARFÜM Kİ ŞAMPUAN KOKMALI (seni bulmaya az kaldı ;)

evet başlıktanda anlaşıldığı gibi şampuan kokuku parfüm istiyorum öyle miss gibi olucak şimdi bana öneri verebilirmisiniz
Oriflame dancing lady , precious moments , vivacity tarZında yada benim biricik lacoste um gibi ... Ama orjinal kalıcı önerisi olan ?
Canim victoria secret bombshell satiyorum uygun fiyatli. En son actigim konuma bakabilirsin

Avon Summer White diye parfümü vardı, ohh misss gibi fresh ve temiz bir kokuydu.
Onun gibi kokan ama kaliteli ve kalıcı parfüm önerisi olan var mı?

En son severek kullandığım moschino fresh idi, o da artık üretilmiyor herhalde Boyner, Sephora, Sevil her yere baktım yok

Versace bright crystal a'bsolu bana pantene klasik sampuan kokusu gibi geliyor. Tabi parfümü sıkıp güzelce koku oturduktan sonra :) aynı hissi oriflame dancing lady de veriyordu ama artık üretilmiyor sanırım :(

evet başlıktanda anlaşıldığı gibi şampuan kokuku parfüm istiyorum öyle miss gibi olucak şimdi bana öneri verebilirmisiniz
Oriflame dancing lady , precious moments , vivacity tarZında yada benim biricik lacoste um gibi ... Ama orjinal kalıcı önerisi olan ?
Gliss mor renkli olanı mis gibi kokuyor

Back