- 25 Mart 2016
- 139
- 62
- 13
- Konu Sahibi duduklutava
-
narsico rodriguez kullandıgım zaman eşim yeni banyodan cıkmıs sampuanımsı bir koku aldım demişti :))evet başlıktanda anlaşıldığı gibi şampuan kokuku parfüm istiyorum öyle miss gibi olucak şimdi bana öneri verebilirmisiniz
Oriflame dancing lady , precious moments , vivacity tarZında yada benim biricik lacoste um gibi ... Ama orjinal kalıcı önerisi olan ?
lancome miracle ben denemedim ama sabun şampuan kokusu diyince genellikle bu öneriliyor internette.
cacharel noa bu benim bebeğim bayılıyorum. tam sabunsu değil yumuşacık pudralı çiçeksi bir koku. denemediysen tavsiye ederim. Yeni duştan çıkmış gibi. Harika.
bvlgari omnia crystalline noa tarzı bir koku çok severim bunuda
212 nyc. Süper temiz bir koku. Alacağım seni
oriflame elvie denedin mi bilmiyorum. pantene şampuan kokusuna benzetmiştim ben bunu
Eclat weekend denedim aynı versace bright crystal birebir ya ben çok benzettim olamaz bukadar benzerlik nerdeyse,eşim bright ı çok beğendi bende beğendim ama günlüğüm olmaya aday olabilir sadece,
Issey miyake nefisti aklımda kaldı bunu alıp başucuma koyabilirim :) bhirtney spears fantasy bnm icin tamda oyle bi parfum
Lacoste touch of pink ayy çok ciciydi güzeldi kullanabilirim valla ama sanki 15 yaş kokusu ben 24 oldum bana gidermi bilmem
Light blue ben bundan bişey anlamadım limon kolonyasını o şişeye doldurmuşlar sanki bir daha denemem lazım üzerimde kalmadı çünkü
Gıvenchy very ırresistible eh işte gibi geldi pek beğenemedim sıradan
Ange ou demon güzeldi ama bende kalmadı ee kalmayan parfümede 300lira bayılamam
Escada especially nefisti ya ben çok beğendim ba yıl dımmm ayıl dımm ben bunu alıcam !
Burberry klasik güzel ama eh işte tarzında güzel
Burberry weekend beğenmiyorum midem bulandı
Burberry body bunuda pek sevemedim gibi
Burberry the beat güzel hatta bunuda alıcam ben ya
Doyumsuz oldum iyice
Yves rocher evidence ayy masum nefis kokuyo ama edp biraz kalıcı biraz zaman geçsin bunuda alıcam
Davidoff cool water bu koku basit olmuş ı ıhh beğenmedim başımı ağrıttı biraz
Hypnotic poison çok ağır bunun neresi çekici beğenmedim
Lady million birazcık güzel bunada pek ısınamadım
David beckham ıntımatelly ya bu da pamuk şekeri gibi çok güzel ama içinde bişey varki o da benim başımı fena ağrıttı
bana hediye eclat weekend geldi sampuan kokusuna cok benziyoo ama ben baska koku almayı düşünyrmm almak istersnzz uygn fyata satabilrm sadece kokusuna baktmmben de arıyorum ama ne yazık ki bulamadım. bulursan haberdar eder misin
kokusuna bir bakayım, beğenirsem size haber veririm o zamanbana hediye eclat weekend geldi sampuan kokusuna cok benziyoo ama ben baska koku almayı düşünyrmm almak istersnzz uygn fyata satabilrm sadece kokusuna baktmm
:) tabikiikokusuna bir bakayım, beğenirsem size haber veririm o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?