• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR PARFÜM Kİ ŞAMPUAN KOKMALI (seni bulmaya az kaldı ;)

duduklutava

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
139
62
13
evet başlıktanda anlaşıldığı gibi şampuan kokuku parfüm istiyorum öyle miss gibi olucak şimdi bana öneri verebilirmisiniz
Oriflame dancing lady , precious moments , vivacity tarZında yada benim biricik lacoste um gibi ... Ama orjinal kalıcı önerisi olan ?

Eclat weekend denedim aynı versace bright crystal birebir ya ben çok benzettim olamaz bukadar benzerlik nerdeyse,eşim bright ı çok beğendi bende beğendim ama günlüğüm olmaya aday olabilir sadece,

Issey miyake nefisti aklımda kaldı bunu alıp başucuma koyabilirim :)

Lacoste touch of pink ayy çok ciciydi güzeldi kullanabilirim valla ama sanki 15 yaş kokusu ben 24 oldum bana gidermi bilmem

Light blue ben bundan bişey anlamadım limon kolonyasını o şişeye doldurmuşlar sanki bir daha denemem lazım üzerimde kalmadı çünkü

Gıvenchy very ırresistible eh işte gibi geldi pek beğenemedim sıradan

Ange ou demon güzeldi ama bende kalmadı ee kalmayan parfümede 300lira bayılamam

Escada especially nefisti ya ben çok beğendim ba yıl dımmm ayıl dımm ben bunu alıcam !

Burberry klasik güzel ama eh işte tarzında güzel

Burberry weekend beğenmiyorum midem bulandı

Burberry body bunuda pek sevemedim gibi

Burberry the beat güzel hatta bunuda alıcam ben ya
Doyumsuz oldum iyice

Yves rocher evidence ayy masum nefis kokuyo ama edp biraz kalıcı biraz zaman geçsin bunuda alıcam

Davidoff cool water bu koku basit olmuş ı ıhh beğenmedim başımı ağrıttı biraz

Hypnotic poison çok ağır bunun neresi çekici beğenmedim

Lady million birazcık güzel bunada pek ısınamadım

David beckham ıntımatelly ya bu da pamuk şekeri gibi çok güzel ama içinde bişey varki o da benim başımı fena ağrıttı :(

Cabotine güzel ama 35mden sonra başlarım ben bu kokuya ağır kokuyo bir de buram buram kokuyo çok kalıcı oldu bende

Oriflame divine pudra kokusu yoğun böyle tuhaf geldi ilaç kokusu gibi burnuma çok güvenirim yanılmam ben sevmedim

Cerruti 1881 başımı ağrıtıyor güzel ama yoğun bi koku pudra papatya yeşillik bol bol var

Erkekler içinde armani code u denedim bayıldım ya hatta ben eşime bunu alalım nolur derken yanımdaki karı kocada bu parfüme yöneldi denediler ve kasaya gittiler :))

lancome miracle ben denemedim ama sabun şampuan kokusu diyince genellikle bu öneriliyor internette.
cacharel noa bu benim bebeğim bayılıyorum. tam sabunsu değil yumuşacık pudralı çiçeksi bir koku. denemediysen tavsiye ederim. Yeni duştan çıkmış gibi. Harika.
bvlgari omnia crystalline noa tarzı bir koku çok severim bunuda
212 nyc. Süper temiz bir koku. Alacağım seni :KK200:
oriflame elvie denedin mi bilmiyorum. pantene şampuan kokusuna benzetmiştim ben bunu

evet başlıktanda anlaşıldığı gibi şampuan kokuku parfüm istiyorum öyle miss gibi olucak şimdi bana öneri verebilirmisiniz
Oriflame dancing lady , precious moments , vivacity tarZında yada benim biricik lacoste um gibi ... Ama orjinal kalıcı önerisi olan ?
narsico rodriguez kullandıgım zaman eşim yeni banyodan cıkmıs sampuanımsı bir koku aldım demişti :))

lancome miracle ben denemedim ama sabun şampuan kokusu diyince genellikle bu öneriliyor internette.
cacharel noa bu benim bebeğim bayılıyorum. tam sabunsu değil yumuşacık pudralı çiçeksi bir koku. denemediysen tavsiye ederim. Yeni duştan çıkmış gibi. Harika.
bvlgari omnia crystalline noa tarzı bir koku çok severim bunuda
212 nyc. Süper temiz bir koku. Alacağım seni :KK200:
oriflame elvie denedin mi bilmiyorum. pantene şampuan kokusuna benzetmiştim ben bunu

Elvie precious moments dancing lady viva city
Lady avebury eclat weekend oriflameden bunları çok seviyorum kalıcı olmasalarda...
Miracle biliyorum ama tam aradığım koku değil maalesef :((

Eclat weekend denedim aynı versace bright crystal birebir ya ben çok benzettim olamaz bukadar benzerlik nerdeyse,eşim bright ı çok beğendi bende beğendim ama günlüğüm olmaya aday olabilir sadece,

Issey miyake nefisti aklımda kaldı bunu alıp başucuma koyabilirim :) bhirtney spears fantasy bnm icin tamda oyle bi parfum

Lacoste touch of pink ayy çok ciciydi güzeldi kullanabilirim valla ama sanki 15 yaş kokusu ben 24 oldum bana gidermi bilmem

Light blue ben bundan bişey anlamadım limon kolonyasını o şişeye doldurmuşlar sanki bir daha denemem lazım üzerimde kalmadı çünkü

Gıvenchy very ırresistible eh işte gibi geldi pek beğenemedim sıradan

Ange ou demon güzeldi ama bende kalmadı ee kalmayan parfümede 300lira bayılamam

Escada especially nefisti ya ben çok beğendim ba yıl dımmm ayıl dımm ben bunu alıcam !

Burberry klasik güzel ama eh işte tarzında güzel

Burberry weekend beğenmiyorum midem bulandı

Burberry body bunuda pek sevemedim gibi

Burberry the beat güzel hatta bunuda alıcam ben ya
Doyumsuz oldum iyice

Yves rocher evidence ayy masum nefis kokuyo ama edp biraz kalıcı biraz zaman geçsin bunuda alıcam

Davidoff cool water bu koku basit olmuş ı ıhh beğenmedim başımı ağrıttı biraz

Hypnotic poison çok ağır bunun neresi çekici beğenmedim

Lady million birazcık güzel bunada pek ısınamadım

David beckham ıntımatelly ya bu da pamuk şekeri gibi çok güzel ama içinde bişey varki o da benim başımı fena ağrıttı :KK43:

Back