teşekürederim nesehabe sanada mutlu ve sağlıklı yıllar. a.s.Sevgili Heval66,bu yaşanmış,acı dolu hayatı bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler.Ne acıdırki toplumda böyle hikayeler çok fazla.Umarım cahillikler azalır okuma yazma oranı artar ve daha bilinçli bir toplum oluruz ve böyle acı durumlar olmaz.Ama ben her halükarda Hazalınsonunu merak ediyor ve O'na bundan sonraki hayatında çocukları ile bir araya gelmeyi ve daha değer bulacağı bir hayat diliyorum.
İnşaallah 2010 yılında daha güzel hayatları olan insanlar çoğalır.İyi ve mutlu yıllar.
bu olay çok eski sayılmaz canım hazal 13 yaşında ilk evliliğini yapmış şu andabende yenı gordum burayı demınden berı ustun koru okudum ama suruleyıcı zor gunler yasamıs bu olay cok eskıden mı oluyor
evet canım bende sizin gibi ilk duyduğumda inanamadım çok etkilendimYaşanmış acı gerçeklerin ne yazık ki önüne geçilemiyor.Okurken dehşete kapıldım.Bir insanın hayatı bu kadar mı ucuz?Hiç kimse haketmez böyle bir hayatı.Paylaşım için teşekkürler...........
harika gidiyor hikaye
ama gerçek olmasına üzüldüm
sonuna daha çok üzüldüm
hemde hemşerim oluyo hazal
off off
hayat herkese adaletli davranmıyo
devamını sabırsılıkla bekliyorum...sevgiler[/
evet canım kader diyelim......teşekürederia.s.
rotus hazalın sizden farklı bir yaşantısı vardı anlamanızı beklemiyorun
siz sadece dizilere benzetirsiniz hazal okuma yazma bilmiyordu ben tanıdığımda
atuzlu yaşlarda hala bilmiyodu ona sadece töre ve itat öğretilmiş ne
yapmasını beklerdiniz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?