Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bir öneri benden....
- Konu Sahibi smiter
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben dene denediysemarttırdı.sir de cildimi yüzüo,konserve pudralı marka önerebilir msn,inşallah bn de kurtulurm.ben inanın sizlere bütün tecrübelerimi anlatayım
cenemde tek tük tüyler vardı...ben bunları cımbızla aldım...
sonra yayıldı ve bu sefer epilasyon makinesiyle aldım daha sert cıktı....
1 yıl lazer tedavisi gördüm daha fena oldu ve yanaklarımda bile cıktı....
bioder kremi kullandım 1 yıl hiç fayda görmedim
6 ay serumu kullandım hiç fayda görmedim....
karınca yagını 5 ay kullandım hiç fayda görmedim.....
limon tuz karısımı uyguladım gene yoooookkk
artık daha fena oldum....care yok dedim....
tam 9 aydır her hafta pudralı sir agda yaptırdım ancak fayda gördüm
şimdi yüzümde o siyah kıllar cıkmıyo ince ve seyrek cıkıyo....
iyi marka konserve pudralı agda tek cözüm....
benden size bi cözüm olsun
paranızı boşa harcamayın...lazerden fayda gören yok olsa 1 senede ben görürsüm daha fena oldum
ha bide sir agdayı sakın kendiniz yapmayın güzel yapan kuaföre gidin....
a.s.
Kötü deneyimlerin olmuş adına üzüldüm.... Bunların çoğunu bende yaşadım ve katılıyorum.ben inanın sizlere bütün tecrübelerimi anlatayım
paranızı boşa harcamayın...lazerden fayda gören yok olsa 1 senede ben görürsüm daha fena oldum
Ama tek farkla ben çözümü lazerde buldum.Kökten tek çözüm bu... Ama önemli olan tüylerin uygunluğu , doğru cihaz seçimi ve doğru merkez seçimi.... Bunlar uygun düştüğünde kökünden kurtuluyorsun.Ben tam 10 boyunca sir ağda yaptırdım.Hatta ilk çıktığı zamanlar müthiş paralara... O zamanlar en fazla 8-9 kere aldırırsan bir daha hiç çıkmadığı söyleniyordu... Batıklar ve sivilcelerden bahsetmiyorum bile...
Yani tam 10 yıl ne bir azalma ne bir rahatlık olmadı bende. Çok araştırıp lazere başladım ve 4 seansta % 90 ından kurtuldum.Yüzümle barıştım ....
Ben çok memnunun lazerden... İnşallah herkes bu sorunlarından bir şekilde kurtulur....:Saruboceq:
ağdanın yüz derisini sarkıtıp,kılcal damarlarını çirkin şekilde belirginleştirdiğini söylüyorlar.benim de cildimi tahriş edio,soyuyo,pul pul oluo sora.benim de her hafta aldırmam gerek.iğnelinin acısına dayanılamaycağını yazmışlar.lazer yüzümdeki tüyleri kıl yaptı.kıl kökünün DNAsını deiştiriomuş.çok mutsuzum.gün aşırı almam gerekio.ağda yapsam yüzüm ne hale gelir.küçük ağda bantları kılları almıo bende sade tüyleri alıo.tekrar tekrar yapıştırınca tahriş oluo.naapacaım ben ya
E
EU2
Ziyaretçi
ağdanın yüz derisini sarkıtıp,kılcal damarlarını çirkin şekilde belirginleştirdiğini söylüyorlar.benim de cildimi tahriş edio,soyuyo,pul pul oluo sora.benim de her hafta aldırmam gerek.iğnelinin acısına dayanılamaycağını yazmışlar.lazer yüzümdeki tüyleri kıl yaptı.kıl kökünün DNAsını deiştiriomuş.çok mutsuzum.gün aşırı almam gerekio.ağda yapsam yüzüm ne hale gelir.küçük ağda bantları kılları almıo bende sade tüyleri alıo.tekrar tekrar yapıştırınca tahriş oluo.naapacaım ben ya
canım pudralı ağda veya sir ağdayı dene gerçektende çok işe yarıyor düzenli kullanırsan kesin çözüm oluyor
burda yazan her halti denedim ama tek idrarı denemedim acaba bnim sorunum ondamı son bulacak çok igrenc, pisligi pislik savarmı nekadar dogru,tüyden kurtulanlar varsa sevincini bizle paylaşsın gec olmadan,tüylerden kurtulunca arkasındanlülülülülülü:roflol::lepi:sositosositohihoyyyt
ben inanın sizlere bütün tecrübelerimi anlatayım
canım benim senin yaşadıklarının hepsini yaşadım 4 yıl lazere gittim hemde en lüks hastanede deli gibi paralar yatırdım ve benim kardeşim benle dalga geçerdi benim berber daha ucuza traş yapıyo gel senide orda traş yaptıralım die ve lazerden sonra yüzümde korkunç yaralar çıkıyodu 1 haftada onların geçmesini bekle neyse şimdi kuaförüme pudralı sir yaptırıyorum kii yüzüm çokkkk hassastırr eve gelincede 1 defamı ne karınca yumurtası yağı sürdüm inanılmaz azaldılar inşlh faydası olur sizede:1hug:
o kadar tavsiyelerde bulunmussunuz, insanlar size sormuşlar ne marka ağda die yardım istiyolar kimsede çıt yok.. nassı topic annamadım gittii..
evet hangi marka agda oldugunu bende cok merak ettim... bu yaz türkiyeye gittigimde bende alacagim, veya inet den siparis olayi varmi? bu konudada aydinlatirsaniz bizi seviniriz...
sevgiler a.s.