Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herşeyden önce bir öğretmen kesinlikle,ne sebeple olursa olsun öğrencisine dokunamaz.tvde izliyoruz bazen şok geçiriyorum,kimsenin ne sebeple olursa olsun kimseye vurmaya hakkı yoktur!aldıkları bedduadan bahsetmişsizin çok doğru düşününki benim babamı ilkokuldayken bir öğretmeni dövmüş,babam 60 yaşında ama ben hala babama vuran öğretmene beddua ediyorum,her dünyada iki elim yakasında olsun babama ve tüm çocuklara vuran öğretmenlerin inşallah...
Öğretmenlere ağır ithamda bulunmuşsun bunu kabul etmiyorum.Çok zor şartlarda öğretmenlik yapıp mesleğini hakkıyla vermeye çalışan nice meslektaşlarımız var.Birkaç öğretmenin istemdışı yaptığı davranışları hepsine maledemeyiz.Ayrıca konu başlığındaki videoyu izlemişsen burada bir öğretmenin çok zor şartlarda yaşadıkları anlatılıyor.Bir öğretmenin sorunlar karşısındaki çözümsüzlük ve çektiği ızdırabı dinliyoruz.Keşke öğretmenlik diğer mesleklerde olduğu gibi okulda kalan iş olsa.Bir eğitimci olarak evimizede işimizi taşıdığımız tek meslek bu olsa gerek.Gün 24 saat biz işimizle öğrencilerimizle meşguluz.ınsanlar hata yapabilir.Biz eğitimcilerin gün geçtikçe işleri daha da çok zorlaşıyor.Sistemin getirdiği zorluklar problemli öğrencilerin sayısındaki artışlar,yaşam koşulları eğitimin kalitesinide etkiliyor.Öğretmenlerin değerli ve kutsal bir görev yaptığını unutmayacağınızı biliyor ve anlayacağınızı umuyorum.
sevgiler....................
bazı öğretmenlerimi tenzi ediyorum ama
suçsuz yere dayak yiyen
bir soruyu bilemediği için tahtada öğrencilerin önünde
tokat atan öğretmenlerim oldu...
dayağı görünce okula gitmek istemezdim
bu tür olaylar beni eğitimden bir
dönem soğutmuştu.
kim olursa olsun alemin çocuğuna vurulmaz.
vuranda büyük ah alıyor benden söylemesi...
ondan sonrada öğrenci hocaya saygı göstermiyor.
göstermez tabi niye göstersin.
annem Almanyada okumuş orda dayak
atma olmazmış çok yaramaz dahi olsa.
onlarda petogoji eğitimi alıyor
bizim dayak atan hocalarımız
bu eğitimi almıyormu acaba.
ben ilk okulu türkiyede okudum
sinifda bir saf ögrenci vardi hemimizden büyüktü.ögretmen sucu olsun olmasin.diger ögrencileri güldürmek icin.cocugun kafasina cöp kovasini gecirdi.
zengin olan ögrencilere hep hak verirdi.onlara soru sorar onlari cevaplarina müsade ederdi
sankisadece zenginlerin özel ögretmeni gibi.
digerlerine hic hak tanimazdi.iste böyle ögretmenlerde var.