Bir Namaz meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

UykucuPanda18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
811
1.471
43
27
Öncelikle Selamun Aleyküm dostlar. Bence direk konuya gireyim. Şimdi kızlar ben namaza başlamak istiyorum ama bir turlu başlayamiyorum ha bugün ha yarın derken geçiyor günler..yada başlasam da sürekli 1 hafta kılıp bırakıyorum .Aranızda böyle olup ta bu sorununa çare bulabilen var mı lütfen bildiğiniz bir yöntem fln varsa soyleyiverin.. Lütfen yargılamayin arkadaşlar çok isteyen baslar vs gibisinden haklısınız ama bilmiyorum olmuyor bir türlü nefsimle mı savaşamıyorum bilmiyorum.. yorum yapacaklara simdiden teşekkürler

Öncelikle Selamun Aleyküm dostlar. Bence direk konuya gireyim. Şimdi kızlar ben namaza başlamak istiyorum ama bir turlu başlayamiyorum ha bugün ha yarın derken geçiyor günler..yada başlasam da sürekli 1 hafta kılıp bırakıyorum .Aranızda böyle olup ta bu sorununa çare bulabilen var mı lütfen bildiğiniz bir yöntem fln varsa soyleyiverin.. Lütfen yargılamayin arkadaşlar çok isteyen baslar vs gibisinden haklısınız ama bilmiyorum olmuyor bir türlü nefsimle mı savaşamıyorum bilmiyorum.. yorum yapacaklara simdiden teşekkürler
Burada okuduğum en güzel dert,siz dertlendiginize göre rabbim de nasip eder inşallah 🤲

Kırk gün kendinizi zorlayarak da olsa kılın.
Tabi nefsle çok mücadele olacak bu dönemde.
Kırk gün sonra davranış olarak yerleşir.
Bu sadece namaz için geçerli değil.
Bütün rutinlerde geçerli.
Kırk gün erken kalkıp bünyenin alışması gibi bir durum.

Benimde anlamadığım burda cinsellik +18 konusu var orda herşey paylaşılıyor, Tarot bölümü var ama bu kardeşimiz derdine çare ararken yasak. Çok enteresan doğrusu
Neyse ben sana özelden yazayım kardeşim
Baksana yasakmış.
Aynen öyle. Kaldı ki konu tartışmaya sebep olacak bir konu da değil.

Ha bugün ha yarın derseniz inanın kalıyor. Niyetlendiğiniz an o vakit başlayın. Rabbim nasip etsin inşallah.

Merhaba
Ben yaklaşık 5 aydır namaza başlamak istiyordum sonunda geçtiğimiz hafta başladım bazen tüm rekatları kılamasam da az çok kılıyorum genelde yatsı namazını hep kılıyorum inşallah az çok demeden düzenli bir şekilde kılmayı nasip eder sizede:)
Bende aynı bu şekilde konuyu bu şekilde arkadaşıma açmıştım kendisi bana ^bak ne güzel rabbim sana içine bu sevgiyi bahşetmiş demek ki biraz kendini zorlasan kılarsın^ demişti bende o gazla hep kılıyorum :)
Sende cevrende seni namaza tesvik edecek kisilere soyleyebilirsin bir arkadasim surekli bana mesaj atip ariyor kildin mi kilmadiysan hadi kalk diye :)

Benimde anlamadığım burda cinsellik +18 konusu var orda herşey paylaşılıyor, Tarot bölümü var ama bu kardeşimiz derdine çare ararken yasak. Çok enteresan doğrusu
Baksana yasakmış.
Aynen bende size katılıyorum,tartışma konusu olsa ben de istemem dini konu,yani biri çıkar abuk sabuk bir şey der insanlar gerilir çünkü herkes Müslüman olmak zorunda değil,ama bu kızcağız çok güzel bir dert için açmış konuyu,artık psikopat sevgili,koca,konularından gına gelmişti.

Baksana yasakmış.

Bende öyle yaptım valla özelden yazdım çok tuhaf cidden 🙈

Aynen bende size katılıyorum,tartışma konusu olsa ben de istemem dini konu,yani biri çıkar abuk sabuk bir şey der insanlar gerilir çünkü herkes Müslüman olmak zorunda değil,ama bu kızcağız çok güzel bir dert için açmış konuyu,artık psikopat sevgili,koca,konularından gına gelmişti.

Kesinlikle burda o kadar gereksiz şeyler konuşuluyorki bu kardeşimiz düzgün bişey sormuş ve nefsini yenmenin yollarını arıyor
Şimdi bu kızcağız bize sormayacakda ermeniye mi soracak? 😳

Ben de sizin gibi çok istememe rağmen başlayamiyordum.sonra dedimki haftada üç gün kılarım sonra yavaş yavaş günleri çoğaltırım.sonra o hafta bir başladım üstelik hafanin her günü oldu.16 yaşından beri aralıksız namaz kılarım. 40 yaşındayım.yani merak etmeyin çok istediğiniz için mutlaka başlarsınız.

Allahın size verdiklerini düşünüp, şükür için kılabilirsiniz. Bize birisi biraz yardım etse teşekkür ederiz, ilk fırsatta biz de ona gider yardım ederiz. Birini çok sevsek fedakarlık yaparız. Zamanımızı, enerjimizi o kişiye feda ederiz. Eğer Allah ı tanıyıp gerçekten kalpten severseniz, namaz size İnşaAllah ağır gelmez. Bunu bir buluşma olarak düşünün. Hem verdiklerine teşekkür ediyorsunuz, hem de kimseye anlatamadığınız dertleri anlatıp her şey elinde olana yani O’na sığınıyorsunuz. Namazla ilgili kitaplar okuyabilir, sohbetler de dinleyebilirsiniz. Rabbim İnşaAllah en yakın zamanda huzuruna kabul ets

Allahın size verdiklerini düşünüp, şükür için kılabilirsiniz. Bize birisi biraz yardım etse teşekkür ederiz, ilk fırsatta biz de ona gider yardım ederiz. Birini çok sevsek fedakarlık yaparız. Zamanımızı, enerjimizi o kişiye feda ederiz. Eğer Allah ı tanıyıp gerçekten kalpten severseniz, namaz size İnşaAllah ağır gelmez. Bunu bir buluşma olarak düşünün. Hem verdiklerine teşekkür ediyorsunuz, hem de kimseye anlatamadığınız dertleri anlatıp her şey elinde olana yani O’na sığınıyorsunuz. Namazla ilgili kitaplar okuyabilir, sohbetler de dinleyebilirsiniz. Rabbim İnşaAllah en yakın zamanda huzuruna kabul etsin İnşaAllah.

Baksana yasakmış.
Bana da yazar mısın ? 🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X