Bugün harika bir gün geçirdim
SEvdiğim adamla 1. yılımızı kutladık
Herşeyi ayrıntısıyla düşünmesi beni ayrıca mutlu etti sabah eminönünde buluşup güzel bi kahvaltı yaptık
Şansımıza hava güzeldi Kabataş'a geçtik beraber orada küçük bir tekneye bindik ve biraz açıldık
bi köşede nikah masası hazırlanmıştı üstünde beyaz şal gelin çiçegi sevgili odunum için papyon vardı
Daha sonra kaptan kılıklı adam geldi ve temsili nikahımızı kıydı sevgilimin aşk yemini beni gerçekten çok etkiledi
Bu temsili nikah törenimiz bitince geri döndük herşey bu kadar sanarken sevdiğim arabasını gelin arabası gibi süsletmiş (sabah bana tamirde demişti)
Ben tabi görünce şok oldum inanamadım
Neyse film izleyelim dedi çemberlitaş sinemalarına gittik orası her zaman boştur ben film izliycez sanarken kocaman ekranda bizi gördüm
O an gerçekten çok utandım
Sevdiğim adam önce kendini sonra beni anlatmıştı ama tüm ayrıntılarıyla kızdığımda naparım mesajlarda kızdığımı cümle sonuna koyduğum noktadan anlarmış mesela yada zeytinli açmayı hiç bi yerde yemem tek bir pastane hariç böyle bi sürü ayrıntı
Beni o kadar iyi tanıyor ki
Sonra bizi anlatmıştı bize ait herşeyi komik kötü ne kadar anımız varsa işte
Son olarakda beraber çektiğimiz iki video vardı onları izledik:103:
Allah bu adamı benden almasın böyle sevgiyi ilgiyi herkese nasip etsin inşallah
Ben ona hediye olarak saat almıştım o da bana tamtur almış günün ardından bu hediye beni ayrıca havalara uçurdu
Ben dışarda bunları yaşarken miramızın sürpriz partisi gerçekleşmiş evde
Etrafımdaki herkes mutlu ben mutlu daha ne olsun
Masumiyet müzesinide okudum tabi ki