- 25 Şubat 2022
- 76
- 7
- 8
- 28
- Konu Sahibi Sonbahar000
Merhaba kızlar 7 senedir evliyim ilk evlendiğim ay hamile kaldım ama maalesef kalbi durdu bebeğimin daha sonra hiç hamile kalmadım rahim flimi çektim rahim flimiminde rahmim kapalıydı sonra açtırdık ameliyat ile neyse tekrardan denedik ama maalesef olmadı devlet Hastanesi'nde tüp bebek yaptık geçen sene tutmadı en son rahim flimi çektirdikten sonra histereskopi yaptırdık daha sonra 5 ay sonra çok şükür kendiligimden hamile kaldım bir mucize gerçekleşti diyebilirim eşimle yan yana dahi pek fazla gelemezken bu arada eşimin sperm sayılarıda çok düşük..ona rağmen hamile kaldım Rabbime şükürler olsun sorum şu şuan 6+2 hamileyim bugün hastaneye gittim kalp sesini ve bebeği görmek için.ama maalesef göremedik doktor Karın ultrasyonundan baktı beli belirsiz birşeyler görüyorum dedi bebeği net göremedik henüz..bende doktora Altan muane yapalım dedim gerek görmüyorum 9 gün sonra tekrar gel dedi vajinal ultrasyonda herşeyi tam net görebilirdik şimdi herşey Yolunda mi böyle birşey yaşayan var mı lütfen içim sıkılıyor 9 gün nasıl bitecek bilmiyorum içinizde 6.haftada gidip bebeği göremeyen var mı ?