- Konu Sahibi Winnethepooh
-
:-( çok üzüldüm.Elbette istemiyorum gecen gün aldatıldıgımı öğrendim :)
Umarım oyledir yani goguste kas agrısı da ilk kez geliyor galiba basıma tamda zamanındaBence hamile falan degilsin
O agri da siradan bir kas agrisidir.
Cereyanda kalmissindir
Gerekirse öyle yapacağım bakalım. Çabuk geçse bari şu günlerSon ilişkiden 10 gün sonra kanda baktırırsan %100 sonucu öğrenirsin diye düşünüyorum.
Kiz bana bak topice niye ugramiyonYumurtlama gününde hamile kalsan o bebek tutunacak filan nasıl hemen belirti olsun allah aşkına
Aman bebişim ben kendi derdimdeyim göçebe gibi tövbe yarabbim. Tam 3 gün kv nin yemekli misafirlerini ağırladım birinci ekip 8 kişi ikinci ekip 12 üçüncü ekip 7 kişiydi geberdim bittim inan. Bir süre yemek lafı duymak istemiyorum ayrıca sinirlerim tepemde tayinleri bekliyoruz o açıklanmıyor İskenderun’a bu gece gidiyordum salı geceye ertelendi halbuki ben o hızla 3 gün misafir ağırlamıştımKiz bana bak topice niye ugramiyon
Umarım öyledir yaCanım merak etme o yumurtlama ağrısıdır. Her ay bana da oluyor.
Hiç bir doğum kontrol yöntemi %100 koruma sağlamiyor maalesef ve bünyeme böyle bir zarar vermek istemiyorum açıkcası
Ahaha yani internete güvenilmryecegini biliyorum da evham yaptım işte.. 13 gün kaldı bekleyeceğiz napalim :)İnternete asla bakma bende sistit olmuusm wc ye sık çıkıyordum . İnternete sürekli idrar yapma yazdım hamıle çıktım
Korunuyorduk zaten. Sadece doğum kontrol haplarıyla değil..Doğum kontrol hapının zararı istenmeyen bir gebelikle karşılaştırıldığında solda sıfır kalır, lütfen önleminizi alın. Yoksa şu an yaşadığınız stres kalp damar sağlığınıza ve psikolojinize çok daha fazla zarar veriyor.
Ay inşallah yaaHamileliğin bir çok belirtisi var. Bence hamile değilsiniz.
Klomen kullanarak hamile kaldım. Hemde büyük bir hata yaparak doktora gitmeyerek!!
Kist yaptı diye öyle korktum ki anlatamam. Çünkü adet tarihim geçmişti idrarda çıkmamıştı. 2 hafta boyunca test yaptım.
Zaten pcosluyum bir de başka birşeyler açtım başıma diye.
Hiçbir belirtisi de yoktu. 3. Haftanın sonunda testte çıkmaya başladı.
Korkmayın hamile falan değilsinizdir.
İşte sadece karşı tarafa bırakma bence hamileliği kesinlikle istemediğin durumlardaKorunuyorduk zaten. Sadece doğum kontrol haplarıyla değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?