- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
- Konu Sahibi Winnethepooh
Takvim yöntemi denilen ama aslında yöntem olmayan şekilde mi korunuyorsunuz?Hamile kalmak istemiyorum elbette. Takvimde bugün gözüküyor sadece ve bende telaş ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takvim yöntemi denilen ama aslında yöntem olmayan şekilde mi korunuyorsunuz?Hamile kalmak istemiyorum elbette. Takvimde bugün gözüküyor sadece ve bende telaş ettim
Hayır prezervatifle korunuyorduk. Ancak takvimsel olarak yumurtlama dönemine 2 gün varken birlikteliğimiz oldu. Öncesinde de hepsinde korunduk. Ancak bu ağrı ve akıntı beni tedirgin etti. Kendisinden geçen gün ayrıldım, beni aldattı ve ikisini birden yaşamak bana şu an baya agır geliyorTakvim yöntemi denilen ama aslında yöntem olmayan şekilde mi korunuyorsunuz?
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Ancak bugün yumurtlama günüm ve benim sadece sağ gögüsümün alt kısmında yürüdüğümde ya da dokunduğumda sızlıyor. İnternette biraz bakındım herkes bu kadar erken gögüs ağrısından sonra hamile kaldıgını yazmış. Cidden korktum. Neden gögüsüm tek taraflı ve adetten 14 gün önce böyle ağrıyor olabilir ki?
Bilmiyorum biraz korktum takvimde öyle yazıyordu. Birde gögüs ağrısı ve akıntı eklenince ister istemez endişeliyimDaha yumurtlamamış olabilirsin ne hamileliği :)
Bilmiyorum biraz korktum takvimde öyle yazıyordu. Birde gögüs ağrısı ve akıntı eklenince ister istemez endişeliyim
Hayır prezervatifle korunuyorduk. Ancak takvimsel olarak yumurtlama dönemine 2 gün varken birlikteliğimiz oldu. Öncesinde de hepsinde korunduk. Ancak bu ağrı ve akıntı beni tedirgin etti. Kendisinden geçen gün ayrıldım, beni aldattı ve ikisini birden yaşamak bana şu an baya agır geliyor
Hiç bir doğum kontrol yöntemi %100 koruma sağlamiyor maalesef ve bünyeme böyle bir zarar vermek istemiyorum açıkcasıPrezervatif %100 koruma sağlamıyor. Evli olduğum halde, tedirgin oluyorum. Siz nasıl prezervatife ve dahası sevgilinize güvenebiliyorsunuz aklım almadı.
Evet belki bünyenize zarar vermek olurdu ama ben olsam hem hap hem prezervatif kullanırdım.
Umarım hamile değilsinizdir.
Adetime bir kac gün kala test yapsam belli olur mu acaba? Gercekten fazlasıyla gerildimHamile olduğumu anladığım tek belirtim göğüs ağrısı ve hassasiyeti oldu. Hiç dokunamıyordum. Normalde hiç ağrımazdı, reglden önce ya da sonra. Hamile olduğumda ağrı başladı test yaptım, pozitif.
Aslında dinlemiyordum. Dun biraz biraz sızlamaya basladı göğüsüm bugün resmen acıyor. O acıdıkça ben telaş yapıyorum. Umarım sadece hormonal bir durumdurO kadar çabuk değişme olmuyor vücutta korkma
Kendini fazla dinlemekten oluyor
Hiç bir doğum kontrol yöntemi %100 koruma sağlamiyor maalesef ve bünyeme böyle bir zarar vermek istemiyorum açıkcası
Sol gögüsüme göre daha dolgun zaten ucunda bir hassaslaşma yok ama resmen acıyor göğüsümBöyle hamilelik belirtisi de ilk defa duyuyorum. Yani benim bildiğim göğüs doldunlasir, göğüs ucu hassaslasir ya da damarlar falan belirginleşir. Gögusun alt kısmı yürüyünce ve dokununca neden ağrısın ki?
Bünyeme Doğum kontrol hapıyla zarar vermeyeyim derken kürtajla zarar vermiş olmazsınız umarım.[/QUOTE Umarım öyle bir durumla karşılaşmam..
Bu hamilelik belirtisi olamaz çünkü henüz hamile olma ihtimaliniz çok çok düşük. Yani adetiniz biter bitmez yumurtladiysaniz bilemem. Başka bir sebep olmalı benceSol gögüsüme göre daha dolgun zaten ucunda bir hassaslaşma yok ama resmen acıyor göğüsüm
Gerçekten çok can sıkıcı bir durummuş. Umarım dediginiz gibidir. Ama sanmiyorum adetten hemen sonra yumurtlama olduğunu. Genelde akıntımdan anlıyorum çünkü.Bu hamilelik belirtisi olamaz çünkü henüz hamile olma ihtimaliniz çok çok düşük. Yani adetiniz biter bitmez yumurtladiysaniz bilemem. Başka bir sebep olmalı bence
İstemiyor musunuz? Ben adetime 4 gün kala testte pozitif çıktı.Adetime bir kac gün kala test yapsam belli olur mu acaba? Gercekten fazlasıyla gerildim
Akıntınız yumurtladiginizi gösteriyor. Eğer yumurta dollendiyse rahme yerleşip belirti vermesi bir haftayı bulur. Sizin göğüs agriniz başka bir sebepten bence. Bı doktora gidinGerçekten çok can sıkıcı bir durummuş. Umarım dediginiz gibidir. Ama sanmiyorum adetten hemen sonra yumurtlama olduğunu. Genelde akıntımdan anlıyorum çünkü.
Bilemiyorum saçma bir ağrı zaten. Cok afedersiniz gögüsümü tamamen elimin icinde tutunca sıksam dahi acımıyor mesela ya da eğildiğimde de acımıyor. Ama dik dururken ya da yürüken aşırı bir agrısı var. Acaba kas ağrısı falan olabilir mi orada? Ya da uşutmekten dolayıAkıntınız yumurtladiginizi gösteriyor. Eğer yumurta dollendiyse rahme yerleşip belirti vermesi bir haftayı bulur. Sizin göğüs agriniz başka bir sebepten bence. Bı doktora gidin
Elbette istemiyorum gecen gün aldatıldıgımı öğrendim :)İstemiyor musunuz? Ben adetime 4 gün kala testte pozitif çıktı.