- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
- Konu Sahibi Winnethepooh
-
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Ancak bugün yumurtlama günüm ve benim sadece sağ gögüsümün alt kısmında yürüdüğümde ya da dokunduğumda sızlıyor. İnternette biraz bakındım herkes bu kadar erken gögüs ağrısından sonra hamile kaldıgını yazmış. Cidden korktum. Neden gögüsüm tek taraflı ve adetten 14 gün önce böyle ağrıyor olabilir ki?
Benimde bazen tek taraflı göğüs ağrılarım olabiliyor adetten önce. Bu kesin hamilesinizdir anlamına gelmez neticede hamileliğin birçok belirtisi varKonuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Ancak bugün yumurtlama günüm ve benim sadece sağ gögüsümün alt kısmında yürüdüğümde ya da dokunduğumda sızlıyor. İnternette biraz bakındım herkes bu kadar erken gögüs ağrısından sonra hamile kaldıgını yazmış. Cidden korktum. Neden gögüsüm tek taraflı ve adetten 14 gün önce böyle ağrıyor olabilir ki?
Yok hayır kirılmadım. Haklısınız ne dertler var ve benim bu takıldıgım çok sacma farkındayımKırılmayın nolur sizi kırmak istemem de şaşırdım sadece
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Ancak bugün yumurtlama günüm ve benim sadece sağ gögüsümün alt kısmında yürüdüğümde ya da dokunduğumda sızlıyor. İnternette biraz bakındım herkes bu kadar erken gögüs ağrısından sonra hamile kaldıgını yazmış. Cidden korktum. Neden gögüsüm tek taraflı ve adetten 14 gün önce böyle ağrıyor olabilir ki?
Ama henüz 14 günüm var. Erken değil miBenimde bazen tek taraflı göğüs ağrılarım olabiliyor adetten önce. Bu kesin hamilesinizdir anlamına gelmez neticede hamileliğin birçok belirtisi var
Hamile kalmak istemiyorum elbette. Takvimde bugün gözüküyor sadece ve bende telaş ettimKorkunuz hamile kalmak mı anlamadım? Hamile kalmaktan korkuyorsanız neden yumurtlama günü hesaplıyorsunuz?
Hamile kalmak istiyorsanız hamilelik belirtisiymiş dediğiniz şeyden neden korkuyorsunuz?
Erken yumurtlamış ve hesapladığınızdan önce hamile kalmış olabilirsiniz.
Sadece sizimı dokundugunga eline gelen birsey varmi diğer göğüste olmayanYok hayır kirılmadım. Haklısınız ne dertler var ve benim bu takıldıgım çok sacma farkındayım
Yani bilemiyorum sadece korktumYumurtlama gününde hamile kalsan o bebek tutunacak filan nasıl hemen belirti olsun allah aşkına
Bende de o kadar süre kala oluyor takmayın kafanıza. Her ne kadar acaba hamile miyim diye korkup telaş yaparsanız psikolojik olarak tüm hamilelik belirtilerini de yaşarsınız. Rahat olun normal bir durumAma henüz 14 günüm var. Erken değil mi
Olmaz öyle şeyYani bilemiyorum sadece korktum
Hayır yok gogüs muaynesi yaptım kendime. Sadece süt bezi tarzında lif gibi olan şeyler şismiş sağ gogusumdeSadece sizimı dokundugunga eline gelen birsey varmi diğer göğüste olmayan
Ah umarım öyledir. Çunku hem aldatılıphemde bu korkuları 14 gün daha yaşamak istemiyorum..Bende de o kadar süre kala oluyor takmayın kafanıza. Her ne kadar acaba hamile miyim diye korkup telaş yaparsanız psikolojik olarak tüm hamilelik belirtilerini de yaşarsınız. Rahat olun normal bir durum
Umuyorum öyledir. Bunun stresi can sıkıyor..Olmaz öyle şey
Üzüldüm sizin adınıza eğer bu kadar panik yaparsanız adetiniz gecikir biraz gevşeyinAh umarım öyledir. Çunku hem aldatılıphemde bu korkuları 14 gün daha yaşamak istemiyorum..
Umarım korktuğum gibi bir şey yoktur. Birde akıntılarım çok arttı o da beni biraz korkutmuş olabilir. İyi dilekleriniz için teşekkürlerÜzüldüm sizin adınıza eğer bu kadar panik yaparsanız adetiniz gecikir biraz gevşeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?