• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir miktar korktum

Winnethepooh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
1.812
1.100
133
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Ancak bugün yumurtlama günüm ve benim sadece sağ gögüsümün alt kısmında yürüdüğümde ya da dokunduğumda sızlıyor. İnternette biraz bakındım herkes bu kadar erken gögüs ağrısından sonra hamile kaldıgını yazmış. Cidden korktum. Neden gögüsüm tek taraflı ve adetten 14 gün önce böyle ağrıyor olabilir ki?

Kırılmayın nolur sizi kırmak istemem de şaşırdım sadece
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Ancak bugün yumurtlama günüm ve benim sadece sağ gögüsümün alt kısmında yürüdüğümde ya da dokunduğumda sızlıyor. İnternette biraz bakındım herkes bu kadar erken gögüs ağrısından sonra hamile kaldıgını yazmış. Cidden korktum. Neden gögüsüm tek taraflı ve adetten 14 gün önce böyle ağrıyor olabilir ki?

Benimde bazen tek taraflı göğüs ağrılarım olabiliyor adetten önce. Bu kesin hamilesinizdir anlamına gelmez neticede hamileliğin birçok belirtisi var

Korkunuz hamile kalmak mı anlamadım? Hamile kalmaktan korkuyorsanız neden yumurtlama günü hesaplıyorsunuz?

Hamile kalmak istiyorsanız hamilelik belirtisiymiş dediğiniz şeyden neden korkuyorsunuz?

Erken yumurtlamış ve hesapladığınızdan önce hamile kalmış olabilirsiniz.

Benimde normalden farklı regl belirtilerim olabiliyor, internetten teşhis koymak çok yanlış stres yaparsanız regl döneminiz gecikebilir.. En sağlıklısı regl dönemini bekleyip test yapmak

Korkunuz hamile kalmak mı anlamadım? Hamile kalmaktan korkuyorsanız neden yumurtlama günü hesaplıyorsunuz?

Hamile kalmak istiyorsanız hamilelik belirtisiymiş dediğiniz şeyden neden korkuyorsunuz?

Erken yumurtlamış ve hesapladığınızdan önce hamile kalmış olabilirsiniz.
Hamile kalmak istemiyorum elbette. Takvimde bugün gözüküyor sadece ve bende telaş ettim

Bende de o kadar süre kala oluyor takmayın kafanıza. Her ne kadar acaba hamile miyim diye korkup telaş yaparsanız psikolojik olarak tüm hamilelik belirtilerini de yaşarsınız. Rahat olun normal bir durum
Ah umarım öyledir. Çunku hem aldatılıphemde bu korkuları 14 gün daha yaşamak istemiyorum..

Back