- 10 Şubat 2015
- 580
- 712
- 158
- 40
- Konu Sahibi green_apple
-
Evet ondan korkuyorum bazıları kantaron demiş. Ama ne bileyim belki çıkarmayıp daha da beter eder diye korkuyorum. baya pişman oldum evet ilk zaman hep göz yadırgar ama ifade olumsuz değişince insan mahvoluyorİlk yapılan her şey kötü gelir.
Çok normal bir süreç bence. Ben de kasımı ne zaman aldirsam inceltmis gibi geliyorhiçbir kesimi asla ilk gün sevmem.
Bence bekle, bir süre sonra renk kendini bulacak,birkaç arkadaşın iltifat edecek faaln, sen de sevmeye başlayacaksın..bir süre sonra yüzün buna alışacak ve bu halin daha doğal gelecek.
Sabret,denilen kurallarına uy.
Çünkü ona uymazsan belki daha kötü olur. Belki yikarsan renk turunculasir ya da kaşirsan bazi kısımlarda renk silinir,damalı damalı dikkat çeken bir kaşin olur
Bence yıkamayın.çünkü açık yara oluyor. Mikrop falan kapabilir.Merhaba arkadaşlar.. ben de dün şeytana uyup bu işi yaptırdım benim şekil ve simetri bozukluğu vardı kaşlarımda. Yıllar önce küsmüştü uzun zamandır aldıramıyordum. Kıllarım mevcuttu fakat ipinceydi resimlerde falan boyamayınca görünmüyordu. Neyse bir cesaret yaptırdım ama pudralama diye gittim ama araları doldurmak için kıl da attı biraz. Şimdi ise pişmanım evet koyuluk belki geçer ama şekli de yüzümdeki masumluğu aldı götürdü. Şimdiden duş alsam fayda eder mi? Evde bepanten Hametan teramicin ve madecassol var? En kısa sürede sonuç alan kendi yöntemiyle var mıdır yardımcı olabilecek? Eski konuları okudum ama daha yeni bu işi başarmış var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
yapan bayan kimyasal değmediği sürece suyla yıkayabilirsiniz demişti dün biraz yağ ile nemlendirdim bugün daha normal geldi ama hala koyu tabi.. sordum bu akşam duş alabilir miyim diye alabilirsiniz dediler bakalım sonucu ne olurBence yıkamayın.çünkü açık yara oluyor. Mikrop falan kapabilir.
İnşallah çok güzel olur ve içinize sineryapan bayan kimyasal değmediği sürece suyla yıkayabilirsiniz demişti dün biraz yağ ile nemlendirdim bugün daha normal geldi ama hala koyu tabi.. sordum bu akşam duş alabilir miyim diye alabilirsiniz dediler bakalım sonucu ne olur
Yıkarsan çok tutmaz. Ben de 2 kez yaptırdım 3 ay tutmadı yaaMerhaba arkadaşlar.. ben de dün şeytana uyup bu işi yaptırdım benim şekil ve simetri bozukluğu vardı kaşlarımda. Yıllar önce küsmüştü uzun zamandır aldıramıyordum. Kıllarım mevcuttu fakat ipinceydi resimlerde falan boyamayınca görünmüyordu. Neyse bir cesaret yaptırdım ama pudralama diye gittim ama araları doldurmak için kıl da attı biraz. Şimdi ise pişmanım evet koyuluk belki geçer ama şekli de yüzümdeki masumluğu aldı götürdü. Şimdiden duş alsam fayda eder mi? Evde bepanten Hametan teramicin ve madecassol var? En kısa sürede sonuç alan kendi yöntemiyle var mıdır yardımcı olabilecek? Eski konuları okudum ama daha yeni bu işi başarmış var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ayyy inşallah dün akşam duş aldım 3. Günümdü o korkunçtuk gitti ama belirgin tabi. Sıcak suya pamuğu batırıp tampon yapıyorum kabuklanma başladı onlar düşünceye kadar devam edicem. Acaba tekrar mı duş alsam. 1 hafta sauna hamam yok dediler valla kalkıp gidecem üşenmedenYıkarsan çok tutmaz. Ben de 2 kez yaptırdım 3 ay tutmadı yaa
Suan nasıl oldu kaşlarınız? Ben de 2 gün önce yaptırdım.Kaşlarım asırı koyu ve yogun geliyor.Tekrar merhaba. Kendi çabamla baya yola girdi kaşlarım. Aklıma Ankara’dan takip ettiğim Işıl eroğlu geldi belki bu konuyla ilgili bişey paylaşmıştır diye sayfasına baktım. Eğer ilk 72 saatte pişman olduysanız elinizi yakmayacak kadar sıcak olan suya pamuk batırıp 10 dk tampon yapın sonra kurulayıp aynı tamponu lens solisyonuyla yapın yazmış. Ben paylaşımı geç gördüğümden geç uyguladım ama onun bile etkisi oldu. Şu an 6. Günüm ona rağmen istediğim kıvama geldi sayılır. Rötuşa gitmeyeceğim bu işler riskli işler ve bana göre de pek değilmiş bunu anladım. Zaten birini daha kalın yapmış. Özellikle böyle hataların yapılması tekrar o kişiye rötuşa gitmemek için bir sebep bence. Neyse aklında olsun pişman olanların bu formül.
Şekli nasıl bilmiyorum ama o şekilde kalmayacak dokunmaMerhaba arkadaşlar.. ben de dün şeytana uyup bu işi yaptırdım benim şekil ve simetri bozukluğu vardı kaşlarımda. Yıllar önce küsmüştü uzun zamandır aldıramıyordum. Kıllarım mevcuttu fakat ipinceydi resimlerde falan boyamayınca görünmüyordu. Neyse bir cesaret yaptırdım ama pudralama diye gittim ama araları doldurmak için kıl da attı biraz. Şimdi ise pişmanım evet koyuluk belki geçer ama şekli de yüzümdeki masumluğu aldı götürdü. Şimdiden duş alsam fayda eder mi? Evde bepanten Hametan teramicin ve madecassol var? En kısa sürede sonuç alan kendi yöntemiyle var mıdır yardımcı olabilecek? Eski konuları okudum ama daha yeni bu işi başarmış var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
Telaş yapmayın hiç o şeklde kalmayacakSuan nasıl oldu kaşlarınız? Ben de 2 gün önce yaptırdım.Kaşlarım asırı koyu ve yogun geliyor.
Bu işi güzel yapn ludmilaTekrar merhaba. Kendi çabamla baya yola girdi kaşlarım. Aklıma Ankara’dan takip ettiğim Işıl eroğlu geldi belki bu konuyla ilgili bişey paylaşmıştır diye sayfasına baktım. Eğer ilk 72 saatte pişman olduysanız elinizi yakmayacak kadar sıcak olan suya pamuk batırıp 10 dk tampon yapın sonra kurulayıp aynı tamponu lens solisyonuyla yapın yazmış. Ben paylaşımı geç gördüğümden geç uyguladım ama onun bile etkisi oldu. Şu an 6. Günüm ona rağmen istediğim kıvama geldi sayılır. Rötuşa gitmeyeceğim bu işler riskli işler ve bana göre de pek değilmiş bunu anladım. Zaten birini daha kalın yapmış. Özellikle böyle hataların yapılması tekrar o kişiye rötuşa gitmemek için bir sebep bence. Neyse aklında olsun pişman olanların bu formül.
Tesekkürler kesinlikle suan daha dogal oldu kaşlarımTelaş yapmayın hiç o şeklde kalmayacak
Merhaba şöyle söyleyim çoğu kişi farketmiyor ama ben eski ifademi hala özlüyorum hala biraz daha koyu geliyor gözümeSuan nasıl oldu kaşlarınız? Ben de 2 gün önce yaptırdım.Kaşlarım asırı koyu ve yogun geliyor.
Durum üzücü.Kaş olayının icine sinmesi cok önemli gercekten. Basta koyu ve kalın gelmisti bana bin pisman olmustum ama bu hafta suan aşırı memnunum.Pudralama islemi yaptırdım ben.Merhaba şöyle söyleyim çoğu kişi farketmiyor ama ben eski ifademi hala özlüyorum hala biraz daha koyu geliyor gözümebb kremi yüzüme sürerken kaşlarımın da üstünden geçiyorum o şekilde bir nebze daha hoşuma gidiyor ifadem. Ama şimdiki aklımla yatırır mıydım ? Hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?