Paylaşım için teşekkürler...Emeğine sağlık canıma.s.
Aynı şeyi düşünmüşüz..Kesinlikle gidilesi bir yer..O bankta oturduğumu düşledim.Müthiş huzur verici...
Nasıl da büyülüyor insanı değil mi?huzur verici bir yer ..muhteşem bence ..orda yaşamayı isterdim..
Oraları ziyaret edene kadar, başlığı tıklayıp dururum artık.. Teşekkürler lereenimcim..Gerçekten bir masal diyarı. Ne kadar harika yerler, insana huzur ,mutluluk veriyor. Püsküütcüm emeğine değmiş.
Yazdıklarını okuyunca bi'an düşündüm.. Beni de "insansızlık" cezbetmiş olabilir.. ne yalan söyleyeyim.. yerimsenibenResimlere bakınca bile huzur buldum. Ayrıca bir çekici yanı da bence resimlerde o muhteşem doğanın yanı sıra insanların da yer almayışı... Belki de beni bu kısım cezbetti. kaydirigubbakcemile3 O muhteşem evler olmasa sanki terk edilmiş bir cennet diyeceğim.:asigim:
Belki de bakış açısı değiştiriyordur alınan zevki..bakmayin fotorafin güzellestirmesi sadece..
evet güzel bir yer ama avusturyada yasadigim icin öyle olmadigini biliyorum...
hallstadt kasabasina benzeyen bir sürü yer var avusturyada...
cok soguk yerler ama oralar, bana her seferinde hüzün vermislerdir...
terkedilmislik hissini yasatir her seferinde...
insana huzur verdigi anlar sadece günesinde kendini gösterdigi anlardir...
Mimarisi itici mi geldi.. Bak şimdi ben de şaşırdım bu yoruma.. yerimsenibenalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis güzel fotoğraflar,teşekkürler.oraları gezip görmek isterdim.ama yaşamak istemezdim herhalde.mimarisi bana çok itici geldi nedense?CADIARZU
vereliniortak vereliniortak vereliniortak
İnşallah.. O zamana kadar fotoğraflarla idare ederiz artık.. kaydirigubbakcemile2canim harika bir görsel sölen yasattin bana gidip gezmis kadar oldum insallah birgün yolumuz düser oralara ben cok sevdim yaopuyorumnanaktan
Ah yağmur ah!sankı oraya gıtmıs gıbı oldum cok guzel bır paylasım tesekkur baska yerlerıde beklıyorum )))bu arada bende guz cocuguyum yagmuru severım boyle yerler hosuma gıdıyor..dusuncelere dalardım o bankta otursaydım
Rica ederim.. Beğenmene sevindim..çok beğendim harika bi yer saol arkadaşım...
Ya da yaşlandığının ayırdına varmaz.. yerimsenibeninsan burda yaşlanmaz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?