• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Masal daha bitti

• Konu Sahibi Konu Sahibi glsh85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahh be gülşahım naptın yaaaa bitanem.. barrışmışssınız son şans verilmiş gayet güzel konuşurken çocuk senden erken kalkmak için izin istemiş ve ne işi olduğunu bile sölemiş..arabasını tamir edicek çünkü o arabayla beraber yola çıkıcak... yanından gitmeyipte akşama kadar seninle oturupta arabayı tamir etmeden yola çıksaydı ALLAH korusun bişi olsaydı suçluluk duygusu duymazmıydın??

Bebeğimm sen sınavlarına çalışırken erkek arkadaşın trip yapıyormu benimle ilgilen bana vakit ayır die?? sende onu anlayışla karşıla izin gününde yanına gelmiş görüşmek istemiş senden son şans istemiş ve sende vermişssin, gönül rahatlığıylada senden erken kalkmak için izin istemiş fakat sen tekrar trip yapmışssın..Kusura bakma hayatım ama bence biraz bencilce davranmışsın

Son düzenleyen: Moderatör:
bence sen ilgi değil aşırı ilgi istediğin için bitmiş herşey.bi de onun açısından bakmaya çalışırsan,yani onu çözmeye çalışırsan eminim herşey düzelicekti ama kararını vermişsin.hayırlısı olsun canım

sağolun arkadaslar yorumlar için ...

sağolun arkadaslar yorumlar için ...

TEKRARLIYORUMM

ahh be gülşahım naptın yaaaa bitanen.. barrışmışssınız son şans verilmiş gayet güzel konuşurken çocuk senden erken kalkmak için izin istemiş ve ne işi olduğunu bile sölemiş..arabasını tamir edicek çünkü o arabayla beraber yola çıkıcak... yanından gitmeyipte akşama kadar seninle oturupta arabayı tamir etmeden yola çıksaydı ALLAH korusun bişi olsaydı suçluluk duygusu duymazmıydın??

Bebeğimm sen sınavlarına çalışırken erkek arkadaşın trip yapıyormu benimle ilgilen bana vakit ayır die?? sende onu anlayışla karşıla izin gününde yanına gelmiş görüşmek istemiş senden son şans istemiş ve sende vermişssin, gönül rahatlığıylada senden erken kalkmak için izin istemiş fakat sen tekrar trip yapmışssın..Kusura bakma hayatım ama bence biraz bencilce davranmışsın

nıye tekrarladım anlamadımm be cnmm anladım ben seni .....

zaman göstercekk bakalım sağol

bu sefer gerçkten bitti işte

bu da bızım sonumuz olduuu

acımm gecer dımı

azalır onu özlemem bı süre sonra ..

her yer o

her şey o

bıter dimi bu

ben elımden gelenı yaptım !

:çok üzgünüm:

Haksizlik mi bu ayrilik bilemiyorum ama guzel arkadasim sordugun soruya cevap veriyim sadece...Evet geçer...Zamanla hersey geçer...Sancili bir donem bekliyor seni ama elbette sonuçta geçecek hersey

zaman herşeyin ilacı canımsenağlama
allah sabır versin :teselli:

olmuyorsa çok zorlamanın anlamı yok...
ilişkiyi zaten çok yıpratmışşınız...
peşinden koşma bundan sonra bırak o arasın o özlesin o buluşmak istesin o yalvarsın
kendini biraz ağırdan sat..bak görceksin nasıl işe yarayacak,nasıl kıymetli olacaksın
herzman için kaçan kovalanıyor bunu bilir bunu söylerim ben
ama dönmezse,aramazsa bil ki hiç değmeyen biriymiş,ozman da hiç üzme kendini...
koy ver gitsin...koş yeni yollara..

cnm ayrılma sebebiniz, sırf senle o gün ilgilenmeyip arabasını tamire götürmek istemesi ise yazık etmişsin ilişkine
ama aranızdaki sorunların evveliyatı varsa bilemem..
zaman herşeye çare.. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin tatlım
Dilerim mutlu olursun..

Kızlar ilişkinizde kesinlikle '' ayrılık '' kelimesini zikr etmeyin
bu kelime belki kızgınlıkla , can havliyle söylenir.. ama neticesinde ilişkiyi hırpalar.. sık söylendiğinde ise laçkalaştırır..

Kızlar ilişkinizde kesinlikle '' ayrılık '' kelimesini zikr etmeyin
bu kelime belki kızgınlıkla , can havliyle söylenir.. ama neticesinde ilişkiyi hırpalar.. sık söylendiğinde ise laçkalaştırır..

Kesinlikle doğrua.s

kızlar ilişkilerinde romantik olan taraftır,isterlerki sevdikleri hep onunla ilgilensin,yok böyle bi şey,zaten öyle olsa çok çabuk doyarsınız birbirinizden,bırakın özlem olsun,özleyin birbirinizi.
Hadi bundan ayrıldın,diğeri ne yapacak,keşke hep senin dediğin gibi olsa ama maalesef,şiimdi birde internet kuması çıktı ,romantiklik,ilgi,alaka tarih oldu.
Bu sadecesenin sorunu değil,hayatın gerçeği,sende kendini buna göre hazırla.

benle ılgılenmedı arabasıyla ılgılendı dıye ayrılcam dıye cocuk degılım yanı guldum resmenn :)

elbette bu bır patlama noktası oldu sorunlarımız ıcın ...

hayırlısı bakalım çaba gostermıcem ben , ararsa nolur aramzsa nolur bilemem ...

canim ne oldu duzeldiniz mi siz sanki duzeldiniz gibi geliyor da bana kacirdim mi acaba?

canim ne oldu duzeldiniz mi siz sanki duzeldiniz gibi geliyor da bana kacirdim mi acaba?

bugun sormasaydın keşkee zemuszemus tartıstıkta :p

yanı ıyı aramız cok şükür ama ne bılımm ... bıseyler eksık sankı mezun oldum sevındı mesela ama bana özel olan hıcbısey yok ınsan beklıyoo ..

aklı fıkrı ıste ben sıkayet edınce de hersey senın ıcın dıyo

ama ıyıyızz iştee :1closedeyes:

zaten bnmde koşuşturmacam baslıcak staj flnn bakalım nolcakkk kaydirigubbakcemile5

seninle ilgilenmiyo işinde gücünde olduğu içinmi bütün bunlar?????
valla işi var gücü var daha ne istersin kardeş...

Back