E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi glsh85
ahh be gülşahım naptın yaaaa bitanem.. barrışmışssınız son şans verilmiş gayet güzel konuşurken çocuk senden erken kalkmak için izin istemiş ve ne işi olduğunu bile sölemiş..arabasını tamir edicek çünkü o arabayla beraber yola çıkıcak... yanından gitmeyipte akşama kadar seninle oturupta arabayı tamir etmeden yola çıksaydı ALLAH korusun bişi olsaydı suçluluk duygusu duymazmıydın??
Bebeğimm sen sınavlarına çalışırken erkek arkadaşın trip yapıyormu benimle ilgilen bana vakit ayır die?? sende onu anlayışla karşıla izin gününde yanına gelmiş görüşmek istemiş senden son şans istemiş ve sende vermişssin, gönül rahatlığıylada senden erken kalkmak için izin istemiş fakat sen tekrar trip yapmışssın..Kusura bakma hayatım ama bence biraz bencilce davranmışsın
Bebeğimm sen sınavlarına çalışırken erkek arkadaşın trip yapıyormu benimle ilgilen bana vakit ayır die?? sende onu anlayışla karşıla izin gününde yanına gelmiş görüşmek istemiş senden son şans istemiş ve sende vermişssin, gönül rahatlığıylada senden erken kalkmak için izin istemiş fakat sen tekrar trip yapmışssın..Kusura bakma hayatım ama bence biraz bencilce davranmışsın
Son düzenleyen: Moderatör: