Bir Masal daha bitti

• Konu Sahibi Konu Sahibi glsh85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

glsh85

Ziyaretçi
evet bıttı ama bıttı demeye dılım bıle varmıyor ınanınn

sevgılımın tavırlarından bahsetmıstım burda sızee ayrdımcı olmustunuz ayrı ayrı sağolun..

ama artıkk olmuyo kac defa son son dedık bır daha olmayacak dedıkk uzmıcez dedık ama

olmuyor ıste ben fazla streslı o fazla umursamaz yurumuyor ...

son sınıfım ve artık bıtmelı okulumm bır sene sınıfta kaldım son sınıf olanlar bu psıkolojıyı

daha ıyı anlayacaklardır.. destek yok hatta kostek bıle oluyor .. evet fazla sınırlııyım ama

elımden bısey gelmıyo bugunler gıcıcekk stres bıtcekk bılıyorum ama ask sanırım

tahammul derecesı bıtınce bıtıyormus bunu anladım.. :bbo:

neyse bugun onun ısteklerıne dayanamadan bulustuk ben kararımı versem de

konuscakmısızz.. her zaman kı gıbı son sans dedı hayır dedım lutfen dedıı tamam dedım

son sans ve buyuk yemın ettımm ..

haftaya sınvlarım baslamasına ramen bugunu ona ayırcaktım salı gunude sehır dısına gıdıyo ıs ıcın ve bana dedıkı eve gıtmem

lazım hava kararmadan .. arabanın tamırı yarım kaldı (kavga sebebımız ılgısızlık

umursamazlık flndı bılen bılır )

arkadaslar soruyorum nerde ben le barısmak ısteyen adamm nerde benı ozleyenn adam

eger gercekten ıstese o an araba mı gelır aklınaaaaaaaaaaa ???

sonra neyse ben gıdıyorum dedım son sansta vermıyorum sana dedım bıttı dedımm ( her

bıttı deyısımde bırsey kopuyor ıcımde belkı cesaretımde onun benı bırakmayacak olması)

kavga ettık fln sonra kavga esnasında bana dedı kı benım hayattımda bı sen mı varsınn

kendım bısey yapamıycakmıyım dedı. sınırden dedı ama o kadar sık soyluyor kı bunu

bazen ıyı dedım hayatında bende yokum bundan sonra dedım .. kapadım tumden

telefonları... senağlama

hazırmıyım bılmıyorumm sadece ıcım acıyo bu hale geldıgımız ıcın ?

cok sey ıstemedım ben yaaa seven ınsan bu mudur yaaa:çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm benm yaa senin ilişkinde benm gibi git gel yaşıyo hep...sabrediyorum ama nere kadar bilmiyorum bende...bnce seni arıycak yine konuşmalar flan barışcaksınız.bizde oldugu gibi yani cnm ((
herşeyin hayırlısı....dün bizim topikte konuşuyoduk...kelin ilacı olsa kendi kullanırmış cnm...dünden beri keyfm yok benmde..zamna bıraktım....ya oldugu gibi kabul etcez yada yol vercez...çünkü degişmiyo erkekler...en azından benm ki böle kızlar....

İlgisizlik,umursamazlık demişsin... Bunları anladım da.. :sm_confused:
Ayrılmışsınız,çocuk bir şans daha istemiş,tekrar barışmışsınız..
Sonra adam eve erken gitmek,arabasını tamir işini yapmak istedi diye mi ayrıldın?fisfisfis
Bunu anlamadım.. Çocuk arabasının işleri ile ilgilenmesin mi hem o arada sen de önümüzdeki hafta olan sınavlarına çalışırdın. Daha iyi olmaz mıydı?

her zmn ki tartışmalar gibi sanıp önemsememiş erkek arkadaşın ve araba olayını bahane edip gitmek istemiş...yanlış yapıyolar ama anlıyan yok (

ayrılık nedemek aşk acısı nedemek bılırım..
ama kendımıde asla bır ruzgara kaptırmadım..
içimde ne fırtınalar kopsada bellı etmem adım fırtınanınkızı oluşu bu yuzden işte..
ama hayat devam edıyor hep edecek..
ve bıldıgım kadarıyla ayrılık sebebınızde ilgisizlikmiş..
ama geçer..bu donemı sana bır tavsıye bol bol gez.meşgul ol bırşeylerle.
içinde zehırlerı bırıktırme.
slow şarkılar dınleme..

gülşah sınavlarını çalşmak varken buluşmaya gitti sevgilisiyle....ama buna ragmen sevgilisi araba için erken gitmek istemiş...yani gülşahta kendisi için fedakarlık istemiş ama çocuk yapmamış işte...
ben bunu anladm

gülşahcım çok üzüldüm cnm ya ( bazen oluo böle çıkmaza grio ilişkiler eğer seviosa seni aklı başına gelcektr arıcaktır ztn seni biliorum zor ama sen sıkma canını herşe yoluna grcek ve sen sonunda yine barıştık ve herşe yolunda boşuna üzmüşüm kendmi diceksin inş :)

Eeee tamam da buluşmuşlar zaten..
Güzelce konuşmuşlar da..
İlla geç saatlere kadar beraber olmak şart mıdır?
Çocuk kötü bişiy dememiş ki,arabamla ilgilenicem demiş...
Burada yanlış nerede?:uhm:

inş elacım dediğin gibi olur....barışınca boşuna üzmüşüm kendimi diyosun ama tekrar aynı hatalar yapılınca daha çok üzülüyo insan malesef (

Lalecım ıste aynen budur ...

benım sorunumu arabası bılmem nesı degıl işte ...

tamam cnm dışardan baktığımda hiç bi sorun yok ama insan o an zaten üzgün olunca bu davranış karşısında daha da üzülüyo...daha bi ilgi istiyo insan...yani kendimden pay biçerek yorumladım...gülşah gelsin nedn kırıldgını soralım bende merak ettim cnm :))

kac gundur gorusmuyorduk kı bız senı ozluyorum dıyen adam barısmak ıcın cırpınan adama bak ...

salı gunu sehır dısına gıdıcek ve benım sınavlarım baslıcak gorusemıycez zaten benımle vakıt egcırıp gonlumu almak yerıne konusmamız bıtıyo ve bana dedıgıne bak :çok üzgünüm:

Geçmişten kalan birikimler sonucu sanırım son noktaya gelinmiş yoksa bir erken gitmem gerek demesiyle bir ilişkiye son verilmez..
Allah sizin için hayırlısını versin ne diyeyim sürekli ayrılık dile getirilmesi zaten ilişkiyi yıpratır sizinde öyle olmuş

inan çok dogru cnm yaaa
sürekli ayrılık lafı nsanı üzüyo yıpratıyo :çok üzgünüm:
ahh ah çok doluyum...

çocuk oyuncağı değildir bence bir ilişki ciddi adımlar atılıyorsa ki eğer..
her tartışmada tamam bitti vs ağızdan kolay çıkıyor ama bilinmiyor ki karşıda ki insan nasıl yaralanıyor duygularını törpülemişsin belkide sürekli bu şekilde konusarak

Sağolasın..a.s.
Ayy komik geldi,hanginize cevap vereceğimi bilemedim..kaydirigubbakcemile3

Bak şimdi;
biraz kendini sorgula derim ben..
Adam barışmak için uğraşmış,buluşmaya ikna etmiş..
Sonunda barışmışsınız di mi?
Güzelce oturulmuş,konuşulmuş..
Sonra işim var deyip gitmek istemiş. Sen de buna kızmışsın anladığım kadarı ile.. Ama inan bana bunda sinirlenecek hatta ayrılmaya karar verilecek hiç bir şey yok..:sm_confused:
Bak sana açık açık fikir vereyim; anlıyorum çok seviyorsun,ama bırak o uğraşsın,o görüşmek için ortam yapsın,izin ver seni özlesin,kızma ama bıktırma kendinden...
İşim var mı dedi oldu de,sen de dön kendi hayatına,derslerine,işine gücüne,kız arkadaşlarına.. Hayatının tek merkezi sevgilin olmasın.:1no2:
Sen onu yine sev,ama onun hayatına bu kadar müdahale edersen inan soğutursun kendinden,bırak o yanaşsın sana.. Heee baktın ki o da bir adım atmıyor o zaman güle güle dersin hem o zaman bu kadar çok üzülmezsin..yerimseniben

evet cocuk oyuncagı degıl ınan kı farkındayımm nasıl canımı nasıl acıtıyo bı bılsen su duruma gelmekk

erken gıdıcemm lafına bıtmedı ılıskı .. bıtmez oyle degıl ılıskı kurmakk

bırıkım vardı tabi kii ..

evet kesinlikle çocuk oyuncağı değil cnm....
hani tüm sorunları içimize atıyoruz sonra bi tartışma anında patlıyo ya insan...o an ayrılığa dayanabilcegeimizi hissediyoruz ama tartışma sonrasında anlıyo işte insan ayrılamıycagını....şahsen benm öyle...sevgilimde çok üzülüyo laflarıma...çok hatalıyım bu konuda ama artık daha temkinli davranmaya çalışıyorum a.s

ahh cnm yaa şu dediğini bi ben yapabilsem :çok üzgünüm:

ayy gülşahcım okadar doluyum ki konuştukça kendi dertlerimi dökmeye başladım :roflol:

neyse sana odaklanıyorum hemen.....benm düşüncelerimde aynen bu yazı cnm benm
a.s.

cok ıhtıyacım olan bu anda sağol yorumların ıcın ..
bız hep araba ıcın ınternet ıcın tartısıyoruz ..ılgı gostermıyorsun bana dıyee ...
ınan sınır oldum benn kendıme hakım olamıyorum artık öle batıyor kıı davranısları ben bole olsun ıstemıyorumm okdr ımrenılerek bakılıyordukkı noluyoo dıyorum kendı kendıme..huzur ıstıyorumm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…