G
glsh85
Ziyaretçi
- Konu Sahibi glsh85
-
gülşah sınavlarını çalşmak varken buluşmaya gitti sevgilisiyle....ama buna ragmen sevgilisi araba için erken gitmek istemiş...yani gülşahta kendisi için fedakarlık istemiş ama çocuk yapmamış işte...
ben bunu anladm
gülşah sınavlarını çalşmak varken buluşmaya gitti sevgilisiyle....ama buna ragmen sevgilisi araba için erken gitmek istemiş...yani gülşahta kendisi için fedakarlık istemiş ama çocuk yapmamış işte...
ben bunu anladm
Eeee tamam da buluşmuşlar zaten..
Güzelce konuşmuşlar da..
İlla geç saatlere kadar beraber olmak şart mıdır?
Çocuk kötü bişiy dememiş ki,arabamla ilgilenicem demiş...
Burada yanlış nerede?:uhm:
Eeee tamam da buluşmuşlar zaten..
Güzelce konuşmuşlar da..
İlla geç saatlere kadar beraber olmak şart mıdır?
Çocuk kötü bişiy dememiş ki,arabamla ilgilenicem demiş...
Burada yanlış nerede?:uhm:
Geçmişten kalan birikimler sonucu sanırım son noktaya gelinmiş yoksa bir erken gitmem gerek demesiyle bir ilişkiye son verilmez..
Allah sizin için hayırlısını versin ne diyeyim sürekli ayrılık dile getirilmesi zaten ilişkiyi yıpratır sizinde öyle olmuş
tamam cnm dışardan baktığımda hiç bi sorun yok ama insan o an zaten üzgün olunca bu davranış karşısında daha da üzülüyo...daha bi ilgi istiyo insan...yani kendimden pay biçerek yorumladım...gülşah gelsin nedn kırıldgını soralım bende merak ettim cnm :))
kac gundur gorusmuyorduk kı bız senı ozluyorum dıyen adam barısmak ıcın cırpınan adama bak ...
salı gunu sehır dısına gıdıcek ve benım sınavlarım baslıcak gorusemıycez zaten benımle vakıt egcırıp gonlumu almak yerıne konusmamız bıtıyo ve bana dedıgıne bak :çok üzgünüm:
çocuk oyuncağı değildir bence bir ilişki ciddi adımlar atılıyorsa ki eğer..
her tartışmada tamam bitti vs ağızdan kolay çıkıyor ama bilinmiyor ki karşıda ki insan nasıl yaralanıyor duygularını törpülemişsin belkide sürekli bu şekilde konusarak
çocuk oyuncağı değildir bence bir ilişki ciddi adımlar atılıyorsa ki eğer..
her tartışmada tamam bitti vs ağızdan kolay çıkıyor ama bilinmiyor ki karşıda ki insan nasıl yaralanıyor duygularını törpülemişsin belkide sürekli bu şekilde konusarak
Sağolasın..a.s.
Ayy komik geldi,hanginize cevap vereceğimi bilemedim..kaydirigubbakcemile3
Bak şimdi;
biraz kendini sorgula derim ben..
Adam barışmak için uğraşmış,buluşmaya ikna etmiş..
Sonunda barışmışsınız di mi?
Güzelce oturulmuş,konuşulmuş..
Sonra işim var deyip gitmek istemiş. Sen de buna kızmışsın anladığım kadarı ile.. Ama inan bana bunda sinirlenecek hatta ayrılmaya karar verilecek hiç bir şey yok..:sm_confused:
Bak sana açık açık fikir vereyim; anlıyorum çok seviyorsun,ama bırak o uğraşsın,o görüşmek için ortam yapsın,izin ver seni özlesin,kızma ama bıktırma kendinden...
İşim var mı dedi oldu de,sen de dön kendi hayatına,derslerine,işine gücüne,kız arkadaşlarına.. Hayatının tek merkezi sevgilin olmasın.:1no2:
Sen onu yine sev,ama onun hayatına bu kadar müdahale edersen inan soğutursun kendinden,bırak o yanaşsın sana.. Heee baktın ki o da bir adım atmıyor o zaman güle güle dersin hem o zaman bu kadar çok üzülmezsin..yerimseniben
Bak şimdi;
biraz kendini sorgula derim ben..
Adam barışmak için uğraşmış,buluşmaya ikna etmiş..
Sonunda barışmışsınız di mi?
Güzelce oturulmuş,konuşulmuş..
Sonra işim var deyip gitmek istemiş. Sen de buna kızmışsın anladığım kadarı ile.. Ama inan bana bunda sinirlenecek hatta ayrılmaya karar verilecek hiç bir şey yok..
Bak sana açık açık fikir vereyim; anlıyorum çok seviyorsun,ama bırak o uğraşsın,o görüşmek için ortam yapsın,izin ver seni özlesin,kızma ama bıktırma kendinden...
ışim var mı dedi oldu de,sen de dön kendi hayatına,derslerine,işine gücüne,kız arkadaşlarına.. Hayatının tek merkezi sevgilin olmasın.
Sen onu yine sev,ama onun hayatına bu kadar müdahale edersen inan soğutursun kendinden,bırak o yanaşsın sana.. Heee baktın ki o da bir adım atmıyor o zaman güle güle dersin hem o zaman bu kadar çok üzülmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?